Naambadges Voor Evenement

Op zoek naar 'naambadges voor evenement'? Op onze website vind je eventbedrijven die naambadges voor evenement aanbieden in België. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 8.7/10. Gebaseerd op 10 reviews over bedrijven in de categorie 'naambadges voor evenement'.
 • aanmelder

  aanmelder

  erg gebruiksvriendelijk

  Aanmelder.nl bevalt mij zeer goed. Ik organiseer diverse evenementen voor ons bedrijf en via Aanmelder.nl verzorgen we de uitnodigingen en registraties. De tool is erg gemakkelijk te gebruiken en in te richten. Zonder enige training heb ik direct op dag 1 een eventwebsite aangemaakt in onze eigen huisstijl en uitnodigingen gemaakt. Alles wijst zich vanzelf. Ook voor vragen is de support afdeling goed bereikbaar en altijd meedenkend en behulpzaam. Ik ben erg tevreden.

  Wilma Minzey - STERN - 25/05/2018

 • aanmelder

  aanmelder

  Zeer goede service en overzichtelijke website!

  We werken nu al een geruime tijd samen met Aanmelder en zijn hier zeer tevreden over! Ze bieden een goede service en nemen de tijd om je vraag stap voor stap te beantwoorden, erg klantgericht. Daarnaast is de website zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig werkbaar. Door middel van diverse buttons kun je stapsgewijs je evenement en website inrichten. Aanmelder is zowel voorafgaand als tijdens het evenement zeer bruikbaar. Op locatie plaatsen ze printers en tablets bij de registratiebalie. Door middel van QR-codes kunnen de deelnemers gescand worden, waarna er vervolgens automatisch een badge uit de printer komt rollen. Zeker een aanrader!

  Rachelle Monsieurs - Arko Sports Media - 23/05/2018

 • aanmelder

  aanmelder

  Zeer tevreden!

  wij werken nu 3 jaar met Aanmelder en zijn hier zeer tevreden van! Het gemak in gebruik, zowel op voorhand als op het evenement zelf is super! Wij werken steeds met jobstudenten aan de ontvangstbalie en qua gebruik (QR-codes inscannen en badges ter plaatse printen) is dit een grote sprong vooruit in vergelijking met hoe het vroeger was.
  zeer tevreden!

  Lissa Van Hecke - flanders.bio - 23/05/2018

 • aanmelder

  aanmelder

  Met aanmelder opgelet met AVG

  Collegiale waarschuwing aan gebruikers van Aanmelder.nl. In het kader van de AVG mag u geen bestanden meer op uw computer hebben. U bent ook verantwoordelijk voor de bestanden die online op aanmelder.nl staat, ook van die activiteiten die al zijn geweest. Aanmelder.nl heeft hier in een nieuwsbrief hierover iets gezegd, maar geen waarschuwing per mail uitgestuurd. Gaat u naar uw "event", klik op instelling reachtboven, scrol helemaal naar beneden naar "gevarenzone" (dit is geen grapje), klik er op, klik dan op "evenement verwijderen" en dan mag u nogmaals "Verwijder" invullen. Dit moest dus voor mijn 40+ events, aanmelder wilde het ook wel doen, tegen betaling uiteraard.

  Jan-Henk Welink - TU Delft - 21/05/2018

Naambadges Voor Evenement

Zoek je 'naambadges voor evenement'? Dan kunnen wij jou helpen. Op deze pagina vind je maar liefst bedrijven om je hierbij te helpen. Deze bedrijven helpen je graag bij het organiseren van jouw evenement, feest of congres in België.

Naambadges voor evenement: een handig overzicht

Wij hebben alle info over naambadges voor evenement op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als naambadges voor evenement, toegangsbadges, badge, naambadges, badges, congres badges, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Eventleverancier toevoegen

Je kan zelf kosteloos een eventbedrijf toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar naambadges voor evenement.

Tags: toegangsbadges, badge, naambadges, badges, congres badges, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!