CrowdUltra

CrowdUltra

CrowdUltra
  • 4980 4980 Golden Foothill Pky, Suite 29, El Dorado Hills 95762, Verenigde Staten van Amerika
  • Certificate of Excellence 2023

CrowdUltra is een alles-in-één evenement-app die is afgestemd op het verbeteren van elke persoonlijke of virtuele gelegenheid, naast een sociaal platform dat menigten verbindt om iedereen dichter bij elkaar te brengen.


Kanalen

Creëer een kanaal voor uw gelegenheid om een georganiseerde sociale hub voor de gelegenheid op te zetten. Kanalen vergroten de verbinding, betrokkenheid, bekendheid en het bijwonen van evenementen. Voeg extra kanaalinformatie toe met behulp van de editor of door webpagina's voor het kanaal en ticketing/merchandise in te sluiten.


Evenementen

Creëer evenementen voor elk aspect van de gelegenheid, zoals panel Q&A's, keynote speeches, optredens en workshops. Evenementen maken georganiseerde betrokkenheid mogelijk rond de specifieke gelegenheid, zorgen voor een georganiseerde locatie om robuuste informatie te verstrekken en zorgen ervoor dat de menigte op de hoogte blijft van alles. Gastheren kunnen virtuele of hybride evenementen organiseren waarmee degenen die de gelegenheid niet fysiek kunnen bijwonen, deel kunnen uitmaken van de menigte. Ze kunnen de ervaring ook vergroten op een manier waarop mensen waarde vinden en zich herinneren nadat de gebeurtenis heeft plaatsgevonden.


Elk evenement bevat een afbeelding, locatie, datum en tijd en een beschrijving. Degenen die de gelegenheid bijwonen, kunnen een unieke routekaart of planning voor hun dag opstellen en een bladwijzer voor Evenementen maken om ze snel te openen. Leden van de menigte kunnen ook zien wie er nog meer een evenement bijwonen en wie ze volgen die aanwezig zijn, om met hen af te spreken of nieuwe connecties op te bouwen. Privé-evenementen kunnen worden ingeschakeld met een aangepaste pin, zodat alleen bepaalde mensen toegang hebben.


Elk evenement kan aanvullende informatie hebben met betrekking tot de gelegenheid via hun editor met insluitbare integraties of door webpagina's in te sluiten. De menigte aanwezigen kan vervolgens inhoud rechtstreeks op het platform downloaden, beluisteren of bekijken, merchandise of tickets kopen om de verkoop te verhogen en meer te weten komen over sponsors of bronnen in de schijnwerpers. Video kan worden opgenomen in Dropbox, livestreams kunnen worden uitgezonden op YouTube en opgenomen video- of presentatiedia's kunnen in elk evenement worden ingesloten.


Panelleden en sprekers die bij het evenement betrokken zijn, kunnen ook eenvoudig worden opgenomen. Door dit te doen, wordt het bewustzijn van hun volgers vergroot en kunnen ze op een georganiseerde manier deelnemen aan geïnteresseerde aanwezigen. Als ze al een account hebben, worden ze uitgenodigd om het Evenement binnen het platform te accepteren. Anders krijgen ze een link en een inlogpin per e-mail om toegang te krijgen.


Evenementbetrokkenheid en interactie met het publiek

Vraag en antwoord evenement:

Q&A is nuttig voor veel evenementen en een van de favoriete aspecten van veel gelegenheden. In de rij gaan staan of langs een microfoon gaan om een vraag te stellen is minder efficiënt en effectief dan het gebruik van CrowdUltra. Publieksinteractie-apps die vaak worden gebruikt, zoals Slido, zijn ook beperkt in vergelijking met CrowdUltra.


Vragen kunnen worden gesteld voor, tijdens, na of een combinatie van de drie. Vragen kunnen worden gesteld in audio-, video-, schriftelijk of anoniem formaat. Vragen kunnen zowel in het algemeen als aan een specifieke Host of Spreker worden gesteld.


Vragen worden weergegeven in een geordende lijst van hoogste naar laagste rang op basis van stemmen van het publiek om de gastheer of moderator te helpen zien waar het publiek het meest nieuwsgierig naar is, wat tijd bespaart. Er is misschien ook geen moderator nodig die CrowdUltra gebruikt. Vragen kunnen worden beantwoord in audio, video of schriftelijk. Ze kunnen ook worden gemarkeerd als beantwoord als ze tijdens het evenement mondeling zijn beantwoord of worden afgewezen om ze van de lijst te verwijderen en te verbergen.


Evenementberichten:

Bezoekers kunnen worden ingeschakeld om gemakkelijk berichten te plaatsen, te delen en verbinding te maken rondom het evenement. Het creëren van deze georganiseerde omgeving die interactie aanwakkert, verhoogt de effectiviteit van sociale betrokkenheid en verbinding rond het evenement. Berichten verbeteren ook de ervaring, waardoor de menigte hun ervaring kan delen, creatief kan zijn, plezier kan hebben en anderen kan informeren en helpen.


Event Posts kunnen worden ingeschakeld voor, tijdens, na of een combinatie van de drie, zoals Q&A. Gastheren kunnen de menigte toestaan om audio, video, afbeeldingen, links, YouTube/Vimeo-video's of geschreven berichten te plaatsen. Berichten kunnen ook anoniem worden geplaatst als dit is ingeschakeld.


Evenementberichten worden weergegeven in een geordende lijst van hoogste naar laagste rang op basis van stemmen van het publiek. Elk bericht kan worden beantwoord door hosts en panelleden/sprekers met audio, video, afbeeldingen, links, YouTube/Vimeo-video's of in geschreven vorm. Ze kunnen ook worden gemarkeerd om de hele menigte te laten zien of worden afgewezen om van de lijst te verwijderen.


Evenement Meet & Greets:

De laatste manier waarop betrokkenheid kan worden ingeschakeld, is door deel te nemen aan Meet & Greets with the Crowd. Sta deelnemers toe om deel te nemen aan een geordende wachtrij of om hun gespreksonderwerp naar pre-screen te sturen. Ga vervolgens in gesprek met een of meer aanwezigen via audio- of videochat zoals Zoom. Nadat het gesprek is afgelopen, verwijdert u ze uit de chat en wordt automatisch gekoppeld aan de volgende persoon in de wachtrij of selecteert u het volgende interessante onderwerp. De audio of video kan worden opgenomen in Dropbox of worden opgenomen en live worden uitgezonden naar YouTube, zodat u ze later kunt bekijken.


Dagelijkse voeding:

CrowdUltra heeft ook een dagelijkse feed om de betrokkenheid te vergroten door op een krachtige manier te communiceren die het bewustzijn effectief vergroot en de verbinding vergroot. CrowdUltra geeft u toegang tot 100% van de aanwezigen die de gelegenheid volgen in plaats van <1-10%. Het adverteert ook niet en heeft geen algoritmen die het aantal kijkers en de effectiviteit manipuleren.


Stel dagelijks vragen aan degenen die je kanalen en evenementen volgen in audio-, video- of schriftelijke vorm. Beantwoord hun vragen in audio-, video- of geschreven formaat. Stuur ook aankondigingen met behulp van hun editor met insluitbare integraties of plaats evenementinformatie opnieuw om de gelegenheid in de kijker te zetten. Aankondigingen houden geïnteresseerden op de hoogte om de bekendheid en het bereik te vergroten.


Extra functies

CrowdUltra biedt ook extra functionaliteit die extreem krachtig is. Een voorbeeld is dat hosts e-mails kunnen sturen naar iedereen die een specifiek kanaal of evenement volgt. Ze kunnen ook informatie over deelnemers exporteren, inclusief hun naam en e-mailadres, om contact met hen op te nemen buiten het platform.


Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf € 25 / maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

20 reviews over CrowdUltra - 9.9/10

Schrijf een review
Tom Spriggs
New|Event Planner For Fortune 500 Corporation|

Publieksinteractie met CrowdUltra heeft ons evenement verbeterd

We hebben nog nooit eerder een evenementenapp of tools voor publieksinteractie gebruikt. Het gebruik van CrowdUltra voor ons evenement en Q&A heeft ons evenement zoveel beter gemaakt. Het was voor ons eenvoudig in te stellen en te gebruiken, en bezoekers konden zich binnen enkele seconden aanmelden om vragen te stellen. Ik zou CrowdUltra's Q&A aanbevelen boven elke andere optie.

bekijk origineel

0 likes|
Kevin Hendry
New|20+ yr event consultant helping plan events|

Evenementen-app die elke planner zou moeten gebruiken

Iedereen die een evenement plant, zou CrowdUltra moeten gebruiken. Het is gratis als je hun ticketingfunctionaliteit gebruikt, zelfs als de tickets gratis zijn. Hun alles-in-één evenementenapp heeft ook de meeste functies en het is zo fijn om niet meerdere apps te hoeven gebruiken. Riley en hun team zijn ook geweldig in de omgang en zijn super behulpzaam.

bekijk origineel

0 likes|
Mark Gomez
New|PLAO National Events|

De enige echte gratis alles-in-één evenementenapp

Ik heb veel gegoogled en map na map doorzocht, en CrowdUltra is de enige echte gratis alles-in-één evenementen-app die ik tegenkwam. Er is veel dat misleidend is en de meeste zijn extreem prijzig. Ik ben zo blij dat ik CrowdUltra kan gebruiken en het voldoet aan al onze behoeften.

bekijk origineel

0 likes|
John Curtis
New|Private Event Planner|

Gemakkelijk gehost hybride evenement met CrowdUltra

Ik heb CrowdUltra gebruikt om een hybride evenement te organiseren. Ik heb zowel onze fysieke als virtuele bezoekers een hoogwaardige evenementervaring kunnen bieden. Iedereen kon effectief deelnemen aan mogelijkheden voor publieksbetrokkenheid, wat ook geweldig was.

bekijk origineel

0 likes|
Ralph Amico
New|RA Event Management|

Niets dan een geweldige ervaring

Ik heb CrowdUltra nu voor vijf of zes verschillende evenementen gebruikt. Ik heb nog nooit een probleem gehad met de app en hun klantenservice is ronduit spectaculair. CrowdUltra biedt alles wat ik nodig heb op het gebied van ticketing en een evenementen-app, tegen een gratis prijs. Ze helpen je altijd snel via e-mail als je iets nodig hebt.

bekijk origineel

0 likes|
Zack Suarez
New|the Vista Del Sol Conference Center|

CrowdUltra is een geweldige alles-in-één evenement-app

Ik ben dol op hun gratis alles-in-één evenement-app. Het biedt alle functionaliteit die ik nodig heb en meer voor evenementen die ik host. Van ticketing tot interactie met het publiek tot livestreaming, ze hebben het allemaal. Iedereen die evenementen organiseert, moet zeker CrowdUltra gebruiken.

bekijk origineel

0 likes|
Rhonda Morand
New|Trek Conventions|

De beste evenementen-app in mijn ervaring

Na drie jaar CrowdUltra te hebben gebruikt, kan ik gerust zeggen dat dit de beste evenementen-app is die er is. We hebben het gebruikt voor congressen met drieduizend medewerkers, kleine evenementen die we het hele jaar door houden, evenals virtuele meet & greet-evenementen. Het voorziet in al onze behoeften en heeft ons geholpen een netwerk van deelnemers op te bouwen dat blijft groeien.

bekijk origineel

0 likes|
Colin Sweeney
New|HR Tech News|

Een geweldige app voor virtuele evenementen

We hebben CrowdUltra gebruikt voor virtuele evenementen die we sinds het begin van COVID hebben georganiseerd. We gebruiken hun app graag en onze bezoekers ook. De app werkt net zo goed als je 100 of 1.000 aanwezigen hebt. Met CrowdUltra kunt u niet alleen virtuele evenementen houden, maar ze ook interactief maken. Ook onze sponsors en exposanten zijn dol op CrowdUltra.

bekijk origineel

0 likes|
Reid Templeton
New|NorCal Con Company|

De beste conventie-app die ik heb gebruikt

Ik organiseer al twee en een halve decennia sciencefiction- en anime-conventies. We gebruiken al meer dan tien jaar een evenementen-app voor onze conventies en ik kan zeggen dat 100% CrowdUltra de beste is. Hun app heeft alle functies die ik nodig heb en heeft de bezoekerservaring op zoveel manieren verbeterd. Bovendien is CrowdUltra eenvoudig in te stellen en te gebruiken. We zijn het de afgelopen jaren zelfs gaan gebruiken voor virtuele evenementen.

Hoewel ik alleen conventies heb georganiseerd, kan ik met zekerheid zeggen dat elk type evenement CrowdUltra zou moeten gebruiken. Zo niet, dan missen ze!

bekijk origineel

0 likes|
Dominic Fiori
New|Tucson Comic Con|

Je kunt een gratis evenement-app niet verslaan

CrowdUltra is de enige volledige evenement-app die gratis is, daarom geef ik ze vijf sterren. Onze conventie heeft onze bezoekers een evenement-app kunnen aanbieden en zou niet kunnen zonder dat CrowdUltra gratis is. We stellen het op prijs dat ze een evenementen-app bieden waarmee evenementen zoals wijzelf met een krap budget er een kunnen hebben.

bekijk origineel

0 likes|
Rose Accosta
New|C3 Women's Conference|

Onze deelnemers aan de vrouwenconferentie zijn dol op crowdultra

We hebben CrowdUltra de afgelopen twee jaar van onze vrouwenconferentie gebruikt. We werden positief ontvangen door onze aanwezigen. De meeste aanwezigen gebruikten de app wat niet het geval was met de app die we in het verleden gebruikten. Ze vonden het prettig dat er veel nuttige informatie over bronnen en links was. Meer deelnemers namen deel aan de interactiemogelijkheden met het publiek omdat CrowdUltra het zo gemakkelijk maakte. Onze aanwezigen leken ook meer te netwerken, omdat ze op de app konden als ze niet op de conferentie konden.

bekijk origineel

0 likes|
Trevor Streng
New|Business Planning Series|

CrowdUltra is betaalbaar en handig

Ik organiseer twee keer per maand kleine virtuele en persoonlijke evenementen. Ik begon CrowdUltra te gebruiken aan het begin van de pandemie. Voordat ik CrowdUltra gebruikte, gebruikte ik nooit een evenementen-app voor de evenementen omdat ze te duur waren voor onze kleine evenementen. Ik zou geen app gebruiken voor persoonlijke evenementen en Zoom alleen gebruiken voor virtuele evenementen. CrowdUltra biedt ons dezelfde app-ervaringsevenementen zoals SXSW, maar tegen een prijs die ik me kan veroorloven. De app heeft geweldige functies en heeft mijn evenementen zoveel beter gemaakt.

bekijk origineel

0 likes|
Tesh Chand
New|Enterprise Connect Orlando|

CrowdUltra bracht onze conferentie naar een hoger niveau

We houden Enterprise Connect Orlando al bijna tien jaar. We hebben voorafgaand aan CrowdUltra verschillende evenement-apps gebruikt, waaronder Aventri en Cvent. We kwamen CrowdUltra tegen voor de conferentie van dit jaar en ik ben blij dat we dat hebben gedaan.

Dit was het eerste jaar dat we een hybride versie van de conferentie zouden houden. CrowdUltra stelde ons in staat om dit met gemak te doen. Hun evenement-app is superieur aan de eerdere apps die we gebruikten voor persoonlijke deelnemers en het was ook geweldig om te gebruiken voor onze virtuele deelnemers. We waren in staat om een boeiende en leuke ervaring te bieden voor iedereen die aanwezig was.

Het sociale platform stelde ons ook in staat om het hele jaar door betere relaties met deelnemers te onderhouden en deelnemers hebben tijdens hun tijd op de conferentie vriendschappen opgebouwd via CrowdUltra.

Ik zou CrowdUltra aan iedereen aanbevelen en denk dat dit de evenementen-app van de toekomst is.

bekijk origineel

0 likes|
Dalton Watkins
New|RM4Tech|

Beste Q&A-functionaliteit voor evenementen

We gebruiken CrowdUltra voor panelvragen en antwoorden. We hadden Slido in het verleden gebruikt en het bood niet zo'n goede Q&A-ervaring tegen een duurdere prijs. De rest van de evenementen-app is ook geweldig en ik zou het elke evenementenplanner aanbevelen.

bekijk origineel

0 likes|
Ryan Moore
New|Trek Conventions|

CrowdUltra heeft onze gemeenschap versterkt

Sinds het gebruik van CrowdUltra is onze community versterkt. Apps voor eerdere evenementen die we gebruikten, deden hun werk, maar deden niets anders dan informatief te zijn en ons wat back-end-analyses te bieden, en waren duur. CrowdUltra's functies voor publieksinteractie en sociale feed hebben de betrokkenheid vergroot, niet alleen tijdens onze conventies, maar het hele jaar door.

bekijk origineel

0 likes|
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Eventpartners - Bezoekersregistratie

Eventpartners - Bezoekersregistratie

Eventpartners is uw professionele partner op gebied van uitnodigingen, online registratie en bezoekersregistratie. Ook voor uw evenement hebben we een passende oplossing.

Savvy Congress

Savvy Congress

Savvy Congress biedt voor u de oplossing als het gaat om online en hybride evenementen. Met Savvy heeft u een online platform voor uw vergaderingen, bijeenkomsten of andere evenementen. Hierin zit de livestream geïntegreerd en staat interactie centraal.

Momice

Momice

Eventregistratie zonder gedoe! Met Momice alles-in-1 software beheer je als event professional eenvoudig zelf je bezoekersregistratie, mailings, uitnodigingen, event website en event enquêtes vanuit 1 gebruiksvriendelijke tool.

InZert 3D

InZert 3D

Wij kunnen premium 3D scans van personen of producten aanleveren voor verschillende online en offline toepassingen.

Activiteiten CrowdUltra

Activiteitsregio's:
USA | California | Florida | Georgia | Illinois | Nevada | New Hampshire | New Mexico | New York | North Dakota | Oregon | South Carolina | Texas
Activiteiten:
Event app