Very Food Catering

Very Food Catering

  • Souverainestraat 56 B3, 9800 Deinze, België

Very Food Catering

 

Taking care of people is what we do.

 

Proef het verschil? Zie het verschil

Very Food Catering geeft een heel eigen invulling aan catering. Ons doel is om al uw zintuigen te veroveren. Zo tillen we de food-beleving op elk privé of zakelijk evenement naar een hoger niveau.

 

Catering met zichtbare meerwaarde

Natuurlijk serveren we intens lekkere smaken en geuren, gecreëerd met kwaliteitsproducten. Maar Very Food Catering gaat verder. Met een verbluffende presentatie, vernieuwende creaties en een stijlvol gastvrije bediening geven we elk evenement een zichtbare meerwaarde. U proeft bij Very Food Catering niet alleen het verschil, u ruikt het ook, ziet het ook… en  hoort het ook van uw gasten.

 

Kwaliteit van organisatie tot degustatie

Very Food Catering wil al uw gasten laten genieten van een verrassende culinaire belevenis. Elk evenement opnieuw. Want Very Food Catering? Dat is Very Good, van organisatie tot degustatie.

 

Opvolging

Heeft u beslist om deze beleving met uw genodigden te delen. Vraag ons dan per e-mail uw offerte aan. Wij kijken er naar uit u te mogen ontmoeten.

Very Food Catering
Cateraar Very Food steekt de handen uit de mouwen in supermarkt!
27 April 2020

Cateraar Very Food steekt de handen uit de mouwen in supermarkt


Niki Claes: “Toen op 18 maart de wetgeving nog verstrengd werd na de lockdown light hebben we moeten beslissen om Very Food Catering te sluiten en geen afhaalmaaltijden te doen. We hebben beslist om onze geplande verbouwing en uitbreiding van de keuken te vervroegen, wat ervoor zorgt dat de werken ...

Lees meer

Like Reageer

5 reviews over Very Food Catering - 9.8/10

Reinhilde Degros
Expert|To The Point Events|

Fijne samenwerking

Very food weet te verrassen. Bart wist me 2 jaar geleden te bekoren met heerlijke hapjes van hun huischef tijdens de BEA Awards in Gent en sindsdien werken we regelmatig samen. Bart zorgt voor de "zakelijke kant" met duidelijke offertes en snelle service. Niki is een enthousiaste "spring-in't-veld" waarvoor niets teveel is. Zij is je aanspreekpunt in aanloop naar en tijdens het event. M.a.w. een goede partner waar me graag mee samenwerken!

Like0 likes
Kim Van der Heyden
Expert|Absolutely Fabulous Weddings|

Fijne samenwerking!

Correct en stipt. Eigentijdse en creatieve keuken op maat van de klant. Zeer vriendelijk personeel. Fijn contact in overleg omtrent materialen en meubilair. uiterst professioneel op het event zelf en een zeer vlot verloop. Aanrader!

Like0 likes
Liesje van Haaster
Expert|Event'L|

Top service & food

Vanaf begin tot einde is alles in de puntjes afgewerkt.
Duidelijke communicatie, geen verborgen kosten. De begeleiding van VF zowel voor - tijdens als na het event van gaat veel verder dan hun catering activiteit. Geen vraag is hen te veel, ze zijn altijd bereid mee te denken. Food & Drinks van hoge kwaliteit. Goed aangestuurd team. Als eventplanner is het een plezier om met Very Food te werken.

Like0 likes
PATRICIA DE MOOR
New|DE MOOR NV|

TOP TEAM

Top team ! Van offerte tot uitvoering, alles tot in de details verzorgd. Ook voor kleine familiefeestjes kan je op deze professionals rekenen die alles tot in de puntjes voorbereiden en uitvoeren, zo kan je als gastvrouw zelf zorgeloos meegenieten ! Dankjewel voor jullie enthousiasme en medewerking, ook vanwege onze jarige zoon !

Like1 like
Wim Soetaert
New|

Aanrader voor een zorgeloos feest

2 x een beroep gedaan op Very food voor de communie van onze kids. Eerste maal een geslaagde brunch formule, de 2de maal een foodtruck concept met haute dogs.
Alles top, voorbereiding, creatief meedenken, eten en bediening.

Like1 like

Kenmerken Very Food Catering

Keuken

Belgisch-Frans 

Oosters 

Italiaans 

Spaans 

Exotisch 

Broodjes 

BBQ 

Vegetarisch 

Catering type

buffet 

walking diner 

diner 

receptie 

Activiteiten Very Food Catering

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Oost-Vlaanderen | West-Vlaanderen | Henegouwen
Trefwoorden:
catering | event catering