Rent-A-Willys is een evenementenbureau dat volledig gebouwd werd rond de legendarische Willys Jeep en in de sfeer van Band of Brothers.

 

Wij richten op uw locatie een compleet US Army camp in waar uw gasten of personeelsleden met willys jeeps kunnen meerijden. Hoe groot het kamp wordt bepaalt u zelf.

 

Heeft u geen locatie, dan kan u op ons eigen terrein terecht. Moet het nog groter, dan trekken we naar één van de Forten bij Antwerpen en Mechelen.

 

Eén van onze grote treffers is wanneer de mensen zelf met de willys op stap mogen gaan of dat wij u een willys leveren om één of ander evenement luister bij te zetten.

 

En regelmatig richten wij Specials Evenings in op locatie van het Fort van Duffel, waarbij uw genodigden volledig ondergedompeld worden in de sfeer van WO2.

 

Elke andere vraag wordt onderzocht . We werken ook voor productiehuizen, fotografen en filmmakers; verzorgen we uitvaarten (enkel vervoer van urnen) met oude militaire voertuigen , leveren we logistieke steun aan de MICE-partners en luisteren we huwelijksfeesten op.

 

 

16 reviews over Rent-A-Willys - 9.8/10

 • Balade willys

  Magnifique surprise pour mon mari qui a passé une après-midi dont il se souviendra longtemps! Cette sortie en Jeep d'époque est autant enrichissante par son aspect culturel que par son côté "aventure". Que ce soit pour l'organisation de la journée ou pour la balade en Willys, l'amabilité et la compétence du guide étaient bien au delà de mes attentes. Merci beaucoup M Deweerdt!
  A faire sans hésiter!

  - 1968 ()

 • Rent-A-Willys hielp mee aan de wensvervulling van een wenskindje van Make-A-Wish!!

  Make-A-Wish vervult de wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Op 01.10.2017 mochten we de wens van Louis vervullen, nl. een feestje in het thema 'Kratts in het wild'. Om de dag al van bij het begin een spannende start te geven, gingen we op zoek naar 'een speciaal voertuig' om hem op te halen. Toen vonden we via internet Philippe en zijn vrouw Rita, die onmiddellijk enthousiast klaarstonden om ons hierbij te helpen. Ze maakten zelfs een filmpje waarin ze Louis zijn hulp inriepen om een ontvoerde hond te gaan redden. Uiteraard wou onze kleine held dit doen en wat blonken zijn oogjes toen hij opgehaald werd in een heuse Datari jeep met ..... een stoere soldaat aan het stuur!! Een betere manier om zich direct in zijn rol van Kratts held in te leven konden we niet wensen! We zijn Philippe en Rita dan ook héél erg dankbaar voor hun medewerking en spontane inzet!! Supertoffe mensen die alles heel zorgvuldig geregeld hebben waardoor alles heel vlotjes verliep.

  - Make-A-Wish vrijwilliger ()

 • Een unieke en originele ervaring!

  Op een mooie nazomerse middag rondrijden met een Willys door de velden van Grimbergen en omstreken, begeleid door een gids die heel wat gedetailleerde verhalen uit de oorlog kon vertellen, ... het was een superervaring! Ik rijd graag rond met allerlei verschillende voertuigen, en mijn vriend interesseert zich heel erg in alles omtrent de oorlog. Voor ons was het dus een perfecte tijdsbesteding. En vooral iets enorm origineels en unieks! Een echte aanrader!!!

  ()

 • Prima organisatie en aangenaam gezelschap

  Alles was tip top geregeld, vanaf begin tot einde.
  De begeleiding legt alles met veel enthousiasme uit en neemt je echt mee in een Willy-ervaring. Alleen maar tevreden gezichten op het einde van de avond.

  ()

 • Fantastische ervaring

  Zaterdag 19 augustus een super tocht gemaakt onder begeleiding van Philippe. Het rijden in een Willys is een bijzondere ervaring en Philippe is een bevlogen verteller over WO II. Leuke en interessante ervaring.
  Nogmaals bedankt!

  ()

 • Een geslaagde verrassingsrondrit door Willebroek en omstreken

  Ik ben een tevreden klant!
  Mijn vrouw en dochters hadden een heuse verrassing bedacht voor mij. Hoewel ik dacht dat we een bezoek zouden brengen aan het fort van Breendonk stond er plots een jeep voor ons neus. Eer ik door had dat ik effectief een jeeptocht gingen maken (zoals in mijn legertijd) heeft toch wel een tijd geduurd. Het is hen goed gelukt om mij op een dwaalspoor te zetten.
  De Jeep (Willy) was zeer goed in orde. De rondrit was een goede mix tussen verharde weg, veldwegen en wegen met een natte ondergrond.
  Doordat de begeleider de streek goed kende, was hij ook in staat om mij goede rij-instructies te geven. Hiervoor mijn dank voor de begeleider om een veilige en aangename rondrit te organiseren. Dat ik zelf mocht rijden en hij zijn voertuig uit handen gaf, heeft me enorm verrast en bekoord.
  We maakten ook enkele stops, waar de begeleider uitleg gaf over de gebeurtenissen uit die tijd. Ook de tussenstop met koffie met een praatje was een aangenaam ogenblik.
  We mogen wel zeggen dat deze vorm van toerisme een meerwaarde is en uitzonderlijk is voor de streek. Nu weet ik ook dat Mechelen en omstreken meer is dan stad. Dat de steden omgeven zijn door natuur en velden. Het was heel fijn om de streek op deze speciale manier te ontdekken.
  Ik wil de begeleider bedanken voor een veilige, aangename rit. Het was enorm geslaagd. Een aanrader!

  ()

 • Op en top in orde!

  De samenwerking met Philippe was er eentje per toeval... maar was een schot in de roos. Een echt leuke setting en de rondritjes met de Willy hadden een enorm succes bij de genodigden. Wij houden contact voor onze toekomstige events.

  - Triple Tree ()

 • Rent-A-Willys

  De tocht overtrof de verwachtingen. Mooie auto, goed uitgestippelde route, uitstekende begeleiding. Dat er een begeleider meegaat is goed, Dan kan de klant niet verdwalen en ook niets fout doen. Een hele leuke middag gehad.

  ()

 • Driving Experience De Schorre

  Na kennis te maken met de eigenaar in onze eigen Jeep-garage op de Boomsesteenweg te Aartselaar had ik het idee om hen te betrekken bij ons jaarlijks evenement dat wij houden in de Schorre, namelijk onze Driving Experience.
  Dit evenement is normaal gezien Italiaans getint vanwege het lange verleden dat onze garage had met Alfa Romeo en Fiat. Sinds 2 jaar zijn wij nu officieel verdeler van het merk Jeep en ik wilde toch ook als verkoper Jeep mijn eigen merk in de kijker zetten.
  Daar kwam natuurlijk Rent-A-Willys bij kijken bij de historische link naar onze huidige eigen modellen. Je kan zelfs nu nog de grote gelijkenissen vinden tussen een Willys van 1941 en een Wrangler van 2017. De attributen en kostuum die ze hadden meegenomen waren fantastisch en schepten een heel duidelijk verhaal. Jong en oud vond het ook fantastisch om eens een ritje te maken op het domein in een echte oude Jeep.
  Al bij al dus een zeer aangename ervaring met een goede waarde voor het geld dat je betaalt. Dikke aanrader!

  - Garage De Linde ()

 • Rent-a-Willys!

  Voor de verjaardag van mijn vader een rit met de Willys als geschenk gegeven, en tot op heden is hij er nog tegen iedereen over bezig. Dus ik ben er zeker van dat dit een unieke ervaring was die we met z'n allen niet gaan vergeten. Alles was goed afgesproken met Philippe Deweerdt, mooi op tijd op bestemming voor photoshoot en dan de testrit door mijn vader... Toch maar de eigenaar laten rijden voor alle veiligheid. Een echte aanrader! En uiteraard is mijn vader al bezig over een volgende rit met de Willys...

  ()

 • Rent-a-Willys is een absolute aanrader

  Een absolute aanrader voor elk event en voor jong en oud. Het enthousiasme en de passie van Philippe werken zo aanstekelijk dat het iedereen weet te boeien. De ideale manier om kinderen maar ook volwassenen te laten kennismaken met de geschiedenis van authentieke legervoertuigen uit de periode van Wereldoorlog 2. Dit event is uniek in zijn soort en een toppertje!

  ()

 • Rent a Willys: een aanrader

  Ondertussen hebben we reeds een aantal keer met "Rent a Willy's" samengewerkt, en dit in verschillende contexten (static shows, rondritten, evenementen, etc). Ik kan alleen maar bevestigen dat het steeds een unieke ervaring is, welke steeds perfect is georganiseerd. De man achter "Rent a Willy's" is een kerel van zijn woord ! Met andere woorden ... EEN AANRADER !

  - Historical Military Vehicles ()

 • Uitvaart te Leuven

  Beste Philippe
  Ik wil je graag hartelijk bedanken voor je zeer professionele dienstverlening.
  We zijn heel dankbaar dat we op jou konden rekenen voor opa zijn laatste rit.
  Het voertuig en jijzelf zagen er piekfijn uit, alles verliep heel sereen.
  Het was in stijl, het was een mooi eerbetoon.
  Bedankt om dit mogelijk te maken.
  Veel groeten, Bo

  ()

 • Weekend met Rent-A Willys

  Ons weekend met de organisatie van ‘Rent-A-Willys’ was ronduit een fantastische ervaring.
  Alles tot in de puntjes georganiseerd. Leuke en gedreven mensen die zich inzetten om een geweldige jeep ervaring mee te maken.
  Hier gaan we nog dikwijls met veel plezier aan terug denken.
  Hopelijk doet onze mond aan mond reclame zijn bijdrage voor jullie toekomstige succes.
  Frank

  - Privé ()

 • Une expérience inoubliable !!!

  Grâce à cette aventure, nous avons pu plonger dans l'histoire.
  Ce fut une balade remplie de découverte et d'apprentissage.
  A mon sens, cette aventure devrait s'associer avec les écoles afin que nos jeunes n'oublient l'histoire de notre pays.
  L'accueil fut chaleureux, rien n'a manqué pour passer une journée formidable.
  J'ai hâte de recommencer avec mes enfants! Merci mille fois pour cette expérience innovatrice et unique dans son genre!

  - PP ()

 • Papa's droom

  Mijn papa droomde al jaren van een Willy. En oorlogsverhalen kan hij naar blijven luisteren. Wat een cadeau is dit dan wel geweest. Papa is een ervaren chauffeur maar de Willy was wel een challenge. Maar genoten heeft hij zeker. De begeleiding was perfect. Interessante tussenstops met verhaal, inhoud en fotomateriaal. En ook een stop met een drankje. Onze eigen achtertuin ontdekken om deze manier was een unieke ervaring en bracht ook veel herinneringen op. Mijn vader was een gelukkig man en dus zijn twee dochters ook.

  ()

Activiteiten Rent-A-Willys

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Oost-Vlaanderen | West-Vlaanderen | Limburg | Hainaut | Liege | Luxembourg | Namur | Brabant - Wallon [+Bruxelles]
Activiteiten:
Decoratie evenementen | Adventure | Teambuilding en bedrijfsuitjes
Trefwoorden:
teambuilding | adventure | 4x4 | terreinrijden | avontuur | geschenkbon | kamp | boot camp | wo2 | huur een willys | uniek concept | us army | film rekwisieten | militaire voertuigen | bedrijfsanimatie | leger | rondrit | willys jeep