Rent-A-Willys is een evenementenbureau dat volledig gebouwd werd rond de legendarische Willys Jeep en in de sfeer van Band of Brothers en Saving Private Ryan.


Warbird routes. Boek één van onze routes en ga op ontdekking door de velden aan het stuur van een willys jeep. De luchtoorlog tijdens WO2 veroorzaakte duizenden vliegtuigcrashes in België en Nederland. Vandaag zijn nog her en der restanten ervan te zien op plaatsen waar je soms het bestaan niet eens van afwist.

Een top-of-the-bill ervaring voor al wie met ons oorlogsverleden bewogen is.

 

Teambuilding "One day in the army". Jeeps voortslepen, granaten gooien, rescue mission met legerrubberboot, camouflage zoektocht, tenten bouwen en nog veel meer. Kom een dag genieten in de natuur in ware US Army stijl maar met nadruk op fun en natuurbeleving.  Vindt plaats op de terreinen van Sport Vlaanderen te Heindonk (Mechelen-Willebroek)) of een andere locatie waar mogelijk en toegelaten is. Een doe-dag voor sportievelingen.

 

Herdenkingsceremonies. Wij zijn veel te zien op officiële Herdenkingen in opdracht van Steden en Gemeenten in België. Wij kunnen het voor u zo groot maken als u dat zelf wilt en bouwen het decor in functie van uw vraag. Van één jeep met één chauffeur tot een compleet tentenkamp met tanks. Alles kan.

 

Themafeesten. Ooit al gedacht aan een WO2 feest in army stijl ? Compleet met figuranten, tenten, voertuigen, singerbands, veldkeuken, ... Kortom wij bouwen voor u een compleet "Jaren 40-45" decor. 

 

Huwelijksfeesten. Erg gegeerd onder de militairen is het huwelijk in een authentieke willys jeep. Tuurlijk toch ?

 

Foodtrucks. Mobiele us army coffee bar of US beer canteen ? Yes, we can. We hebben onze eigen barista aan boord en leveren ons eigen 'Koppitz Victory Beer'

 

Uitvaarten. Wij werken in opdracht van uitvaart bedrijven, vooral voor overleden oudstrijders. We transporteren de urne van het crematorium naar de eindbestemming of zorgen voor een WO2-stijl aanwezigheid in de correcte uniformen.

 

Andere onderwerpen. Denkt u aan iets waar wij kunnen aan meedenken ? Contacteer ons: we love the madness of creativity.

Rent-A-Willys
Genieten van een dagje uit met de Willys jeep
16 July 2020

Klein is fijn ! Grote events zijn helaas momenteel niet aan de orde maar de kleine vermakelijkheden zijn dat des te meer. Boek één van onze 'Warbird routes' en geniet van de rit met een willys jeep. We trekken de velden in en ontdekken plaatsen en crashsites die dateren uit WO2 waarvan je het bestaan waarschijnlijk niet afwist.

Een ...

Lees meer

Like Reageer

46 reviews over Rent-A-Willys - 9.7/10

Robin Geelissen
New|

Verjaardagsfeestje in een Willys Jeep

Een prachtige herfstnamiddag was het perfecte kader om ons te laten onderdompelen in de WOII periode in Leest en omstreken. Onze gepassioneerde gids Philippe heeft ons alle 4 waaronder mijn zoon die 15j werd, een verrassende, leerrijke en leuke ervaring rijker gemaakt. Top!

Like0 likes
Annelies Florquin
New|

Heerlijke gezinsactiviteit: geschiedenis en avontuur!

Samen met mijn man en 2 zonen (7 en 10) hebben we de 2-uur durende rit gedaan. We werden heel warm ontvangen door Philippe met artisanaal gebrouwen koffie, net zoals ze die in WOII dronken. Philippe gaf ons de nodige uitleg over wat er in de buurt allemaal gebeurde in die tijd. We wonen in het nabijgelegen dorp, maar wisten helemaal niets af van de geschiedenis. De jeep was echt heel leuk: mijn man mocht rijden (Philippe reed voor en gaf instructies via de radio), kinderen om beurt vooraan (ze vonden dit fantastisch). Fijne ervaring door de velden en de bossen. Af en toe een stop waarin Philippe de verhalen vertelde van wat er zich op die plaatsen afgespeeld heeft. De combinatie van de verhalen en het zelf mogen rijden met de jeep, maakten het voor ons een topnamiddag. Echt een aanrader!

Like0 likes
Dries Cuypers
New|

Perfecte gastheer op een perfecte dag

Het goeie weer heeft zeker bijgadragen tot een dag die volgens mij niet beter kon, maar de manier waarop Philippe zijn gasten ontvangt, de omkadering, de sfeer en de activiteit zelf zijn stevige ingrediënten voor een geslaagde dag en een belevenis die we niet zullen vergeten. Jong of oud, Philippe neemt de tijd en gaat goed mee met zijn publiek. Ik zou er direct terug aan beginnen!

Like0 likes
Stefan Poussiere
New|

Een pracht ervaring rijker.

Zeer vriendelijk ontvangen door Philippe . Een lekkere tas koffie gekregen bij ontvangst .
Eerst wat info gekregen over de streek enzo .
Dan de rit met de Willy's Jeep door de natuur is een moment om nooit meer te vergeten .Zeker een aanrader en zeer de moeite waard .
Onderweg gestopt op verschillende locatie's , Philippe vertelde dan verhalen over vroeger hoe het was in de oorlog , met bijhorende foto's enzo .
We zijn dan ook nog eens gestopt voor een ambachtelijke hoeve ijs te eten , super lekker .
Philippe bedankt voor deze leerzame , en leuke dag .
Twijfel niet om te boeken , een super aanrader .

Like1 like
Jacques Vanlangendonck
New|

Top Top Top die 'Willy'

Een fantastische dag gehad met 'The warbird route van Rent a Willy'. Hartelijk ontvangen op een prachtige locatie met heerlijke koffie, de routes waren top en de historicus verhalen-verteller daar kan je uren naar luisteren, heel boeiend. Een welgemeende dank U wel voor deze mooie dag. Sam & Judith & Jacques & Julien & Lena.

Like1 like
Joey Driessen
New|

Toffe ervaring vol met natuur een goed verhaal en dat allemaal in een uniek voortuig.

Zeer toffe ervaring om te doen.
Alles is goed aan elkaar geknoopd door een goed en gedetailleerd verhaal dat zich allemaal afspeeld in de perfecte setting en mooie natuur.
De gids brengt alles super mooi en vol enthousiasme het word geen moment saai om naar te luisteren.
Het is ook super geweldig om in zo een uniek voertuig te rijden waar zoveel geschiedenis bij hoort.
Wil je dus een unieke ervaring in prachtige natuur samen met een uniek voortuig in een mooi/authentieke omgeving moet je dit zeker eens proberen!

Like1 like
Marc Herremans
New|

Een fantastische rit met een Willys én een gepassioneerde gids !

Vorig weekend met ons gezin van drie een ritje gemaakt met Philippe van Rent-A-Willys. We gingen er van uit dat zo'n ritje met een oude jeep wel leuk kon zijn, maar het werd heel wat meer dan dat. Niet enkel het zelf rijden met de Willys was al bijzonder, maar we hielden ook halt bij enkele interessante plekjes waar tijdens de oorlog wat gebeurd was, zoals een huis dat tijdens de oorlog gebombardeerd werd, een veld waar je nog duidelijke sporen van een bominslag kan zien, alsook een historische hoeve waarnaast een bommenwerper was gecrasht. Elke halte werd doorspekt met commentaar van onze gepassioneerde gids Philippe, die tal van foto's kon laten zien van wat er tijdens de 2e wereldoorlog op de route allemaal gebeurd is.
Zeker een aanrader om te doen, heel leuk, leerrijk en bovendien helemaal Coronaproof, want je rijdt met je bubbel zelf met de jeep, de gids rijdt met een andere Willys voorop.

Like1 like
Isabelle Van Seghbroeck
New|

familie uitstapje

Vorig weekend een toertje met de familie in de Willy doorheen Leest. De kids vonden het super, leuke ervaring om te doen.
Ze hebben hun geen moment verveeld.
Een echte aanrader!

Like1 like
Karin Karin Vander Perre
New|No Nonsens|

Rent-a - Willy

Het was super tof!!
Al ons mannen de jeep kunnen besturen en wij genieten van de prachtige streek en de verhalen die Philippe vertelt.
Bedankt ,het was geslaagd

Like1 like
Chantal Chantal Claes
New|/|

Huren van een willy voor onze trouwdag

De dag van ons leven gehad. Ze hebben ons rond gereden in een Willy met onze trouwdag. Super! Ze zijn heel vriendelijk. En alles was goed geregeld, top!

Like1 like
Marianne De wit
New|

Super!!!

Verjaardagscadeau voor een 90 jarige. Fantastische dag. Veel info, heel correct in de afspraak die we gemaakt hadden. Aangename rit met veel respect voor de jarige. De reactie was: al was dit het laatste dat ik gedaan heb ik had het voor al het geld van de wereld niet willen missen. Super dankbaar!!!

Like1 like
Ivan Wante
New|

Teamevent One day in the Army

Wij lieten ons event organiseren door Rent-A-Willy's, en wat een goede keuze bleek dit te zijn. Niet alleen de voorbereiding, maar ook de dag zelf verliep zo vlot als een goedgesmeerde Willy's Jeep ;-)
Het was een waar genoegen om een dag door te brengen met mensen met zulke passie en gedrevenheid. Van de deelnemers alleen maar lovende reacties.

Like1 like
Eefje Beke
New|

Rondrit Willy's Jeep

Heel fijne ontvangst met oa introductie over het echte WOII verleden. Philippe spreekt met grote kennis van zaken en is goed gedocumenteerd. Stelt zich uitermate vriendelijk op, ook naar onze dochter van 5 die mee was. Rondrit is zeer leuk en gevarieerd doorheen een prachtig landschap. We hebben heel wat bijgeleerd maar vooral ook genoten. Een aanrader voor jong en oud!

Like1 like
Laura Moers
New|Omnia Travel|

A trip down Memory Lane!

De rit op een authentieke Willy was ronduit memorabel! Philippe (de chauffeur/begeleider) weet als historicus en ex-militair perfect waarover hij het heeft! Er wordt op verschillende plaatsen gestopt en uitleg gegeven over het lokale oorlogsverleden aan de hand van originele foto's, certificaten, anekdotes enz. Dit maakt het verleden plots zeer "tastbaar". Nooit wordt het langdradig, want de afwisseling tussen "avontuurlijke rit" en "verhaaltjes/theorie" is perfect gedoseerd. De begeleider is ook dermate gepassioneerd en begaan, dat je alleen maar mee enthousiast kan zijn:-) Naast de lokale anekdotes, leer je ook bij over de mentaliteit en de waarden van het leger, iets wat mij zeker ook bij blijft. De jeep zelf zit heel comfortabel, wat ik niet had verwacht! Kortom, een echte aanrader voor eenieder die zich, hands-on en op avontuurlijke wijze, even terug wil katapulteren naar de tijd van WWII!

Like2 likes
Dirk Thijs
New|

Warbird 3

Prachtige rondrit, perfect georganiseerd en vooral qua timing dik in orde

Like2 likes
miranda van lint
New|HMV|

Warbird route 3

Voor een unieke uitstap zit je bij Rent-a-Willy op de juiste plek: vriendelijk onthaal in mooie omgeving, prachtige rondrit met duidelijke uitleg, alles op maat afgestemd, leuke extra's en dit alles onder super enthousiaste begeleiding. Voor herhaling vatbaar.

Like2 likes
Krist Mahieu
Expert|

Warbird route III - een historische belevenis.

Een must voor iedereen die warmloopt van het prille verleden gedurende de laatste oorlog.
De Warbird route neemt je mee op een avontuurlijke tocht vol verrassingen in een prachtig landschap. Je komt op plaatsen waar je anders nooit toegang zou hebben. Op de stops, meestal crash sites van zowel geallieerde als Duitse vliegtuigen, wordt een boeiende en leerrijke uitleg gegeven over het wedervaren van het toestel en de bemanningen. De organisator, Philippe, heeft zich zeer goed gedocumenteerd en toont dan ook de bestaande foto''s, documenten uit archieven en krantenuittreksels aan zijn toehoorders.
Dit alles aan boord van een voertuig zoals ze gebruikt werden in WO II niet zelden in off-road style, gewoon een unieke ervaring. AAA+++

Like0 likes
Luc De Munck
New|

Geweldige 4x4 rit

Een geweldige ervaring om deze 4x4 rit te doen met de Willy door de dreven plus op het einde nog een verrassing door met een zodiac te varen. Men moet niet altijd ver van huis gaan om deze zaken te beleven.

Like2 likes
Malcolm Loney
New|

Back to Basics Autorijden

Half oktober, zonnegoden glimlachend, en cross country rijden in een Willys Jeep, fantastisch dagje uit, herinnerend aan hoe eenvoudig transport een geheel nieuwe ervaring kan zijn. Geen servo's, geen turbo's, geen airco, geen gps, geen radio, .. gewoon rijden.
Veel plezier, en een beetje meer geleerd over de geschiedenis van WO II.
Met dank aan Phillipe van Rent a Willys voor een geweldige dag.

bekijk origineel

Like2 likes
Ivan Kerremans
New|

perfecte uitstap met een gids waarvoor niets teveel is

We hebben een perfecte uitstap gemaakt op dinsdag 21/8/2018 , met Philippe en de "bejaarde" jeep , welke volledige in orde is volgens de huidige veiligheidsnormen , en hadden gekozen voor warbirdroute 1 ,omdat dit in onze nabije omgeving was. De weergoden waren ons ook goedgezind . Na een korte film , bijhorend drankje en de demo hoe je met de jeep moet rijden , waren we snel onderweg. Philippe is voor dit soort event echt in de wieg gelegd. Zelden zo'n natuurtalent als gids gehad. Prachtige verhalen die goed werden onderbouwd met de nodige foto's of krantenknipsels. Hij zoekt echt alles uit tot op de bodem en weet van de streek en elke plek die je passert wel iets te vertellen. We namen overal de nodige tijd , werden nooit aangemaand om wat sneller te gaan/rijden . Een start uur weet je , maar op het einduur staat wat rek. Zelfs zo kort bij nog een bos ontdekt , welke we niet kenden.. Doe zo verder Philippe .

Like2 likes
lieve vanherck
New|vanherck lieve|

super rondritje

wij hebben ons super geamuseerd.......hele leuke rondrit met fijne gids .......met heel veel dank
groeten fabienne, jelle en lieve

Like1 like
Luc Rieberghs
New|Het Heidebloempje|

Legerjeep rijden

Heel leuke namiddag gehad. Relaxte sfeer. Het meerijden met de willy is al heel leuk, maar zelf rijden is de max. We hebben nog een erg lekkere bbq georganiseerd met vlees van de plaatselijke beenhouwer. Zeer goed verzorgd en erg lekker. Kortom, een topuitstap. Een puntje tot verbetering. Als je echte bierliefhebbers in je gezelschap hebt is het aangenamer om het plaatselijke bier uit een glas te kunnen drinken. Voor de rest. Topdag.

Like1 like
Matthias Vandercleyen
New|Syscom NV|

Rent-a-Willys, een aanrader!

Voor vaderdag heb ik een rondrit met een Willys jeep kado gedaan. Het was een voltreffer.
De jeep zelf was perfect in orde evenals de vakkundige begeleiding van Philippe. Altijd iets leuk en interessant te vertellen over de Willys jeep, de omgeving, geschiedenis, ...
Zeker doen dus!

Like2 likes
Priscilla Holdstock
New|

Warbirdroute 2

Wij hebben de warbirdroute 2 gevolgd, zeer interessant en veel te weten gekomen over wo2 in onze eigen omgeving welk volledig nieuw was voor ons.
De begeleider die meegaat is zeer vriendelijk, goed op de hoogte van de gebeurtenissen tijdens wo2 en een perfecte instructeur wanneer jezelf achter het stuur van de Willy's Jeep mag plaats nemen.
Wij gaan dit zeker nog eens doen maar dan de warbirdroute1.
Dit is zeker een aanrader voor iedereen!

Like2 likes
Dirk Beerden
New|

Topdag

Top activiteit , een echte aanrader om eens te doen . We gaan zeker terug voor de nachtrit !

Like2 likes
Els Plettinckx
New|

Leuke ervaring in eigen streek

Hallo,
We hebben een leuke voormiddag mogen ervarwn met rent-a-willys! Het is een leuke route en het is heel fijn om zelf te mogen rijden!
Heel erg bedankt om ons dit te leren kennen.

Like2 likes
Krist Mahieu
Expert|

Warbirdroute 2 - toporganisatie in super aangename sfeer

Beste Philippe, dank zij je enthousiasme en uitstekend organisatietalent heb ik een onvergetelijke dag mogen meemaken tijdens de warbirdroute 2. Een must voor elke liefhebber van oorlog- en luchtvaartgeschiedenis. Je hebt ons via een prachtig uitgekozen parcour met onze oude voertuigen naar menige crashsites gebracht van zowel Duitse als geallieerde vliegtuigen waarvan de bemanningsleden tijdens WO2 minder fortuinlijk waren gedurende hun confrontaties in het Belgische luchtruim. Je relaas van hun wedervaren was uitstekend onderbouwd met indrukwekkende documentfoto's wat getuigt van een heus opzoek- en voorbreidingswerk. Het mooie weer en de aangename sfeer onder alle deelnemers hebben de Topdag nog eens bekroond.
Krist

Like2 likes
Erwin Delheye
New|KNUROO Gent|

Warbirdroute 2

Beste Philippe,
Nogmaals proficiat, het was af!
Doe zo verder, u mag fier zijn.

Like2 likes
Diane Van Ingelgem
Expert|

Warbird route 2

Hallo iedereen,
Het was een plezier om de eerste keer met jullie een activiteit te mogen deelnemen. Uiteraard waren de weergoden goed gezind.
Maar ook het ganse team. Heel erg bedankt voor de leerrijke info die je ons medegedeeld hebt. Er zijn zoveel dingen gebeurd rond het Brusselse waarvan nooit over gesproken geweest is. Over het algemeen zijn het altijd bekende steden zoals Bastogne, ed...
Zeer boeiend, ook een heel toffe rit met de voertuigen. Gauw tot binnenkort.

Like2 likes
stephan creutzburg
New|

Warbird 2 Route

Excellente dag gehad onder een stralend lenteweertje, en ik heb weer een stukje van de geschiedenis bijgeleerd dankzij de uitsekende gids en verteller Philippe van Rent-A-Willys. De Warbird route (Duffel, Grimbergen, Mechelen, Muizen, Perk, Kampenhout, Wespelaer, Keerbergen en mocht ik nog een plaatsje vergeten) is zeker een aanrader om te doen met de legendarische Willys Jeep. Philippe brengt je langs velden en wegen naar historische wereldoorlog twee locaties en monumenten. Er is genoeg pauze ingelast om rustig te genieten en foto's te nemen als herinnering aan wat er ooit geweest/gebeurd is.
Tot ziens,
Stephan

Like2 likes
Véronique Vanderheyden
New|1968|

Balade Willys

Geweldige verrassing voor mijn man die een middag doorbracht die hij zich nog lang zal herinneren! Dit uitje in een vintage Jeep is even verrijkend vanwege zijn culturele aspect als zijn "avontuurlijke" kant. Of het nu voor de organisatie van de dag was of voor de Willys-rit, de vriendelijkheid en competentie van de gids overtroffen mijn verwachtingen. Heel erg bedankt M Deweerdt!
Om zonder aarzeling te doen!

bekijk origineel

Like2 likes
Marleen Tempels
New|Make-A-Wish vrijwilliger|

Rent-A-Willys hielp mee aan de wensvervulling van een wenskindje van Make-A-Wish!!

Make-A-Wish vervult de wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Op 01.10.2017 mochten we de wens van Louis vervullen, nl. een feestje in het thema 'Kratts in het wild'. Om de dag al van bij het begin een spannende start te geven, gingen we op zoek naar 'een speciaal voertuig' om hem op te halen. Toen vonden we via internet Philippe en zijn vrouw Rita, die onmiddellijk enthousiast klaarstonden om ons hierbij te helpen. Ze maakten zelfs een filmpje waarin ze Louis zijn hulp inriepen om een ontvoerde hond te gaan redden. Uiteraard wou onze kleine held dit doen en wat blonken zijn oogjes toen hij opgehaald werd in een heuse Datari jeep met ..... een stoere soldaat aan het stuur!! Een betere manier om zich direct in zijn rol van Kratts held in te leven konden we niet wensen! We zijn Philippe en Rita dan ook héél erg dankbaar voor hun medewerking en spontane inzet!! Supertoffe mensen die alles heel zorgvuldig geregeld hebben waardoor alles heel vlotjes verliep.

Like2 likes
Ellen Belmans
New|

Een unieke en originele ervaring!

Op een mooie nazomerse middag rondrijden met een Willys door de velden van Grimbergen en omstreken, begeleid door een gids die heel wat gedetailleerde verhalen uit de oorlog kon vertellen, ... het was een superervaring! Ik rijd graag rond met allerlei verschillende voertuigen, en mijn vriend interesseert zich heel erg in alles omtrent de oorlog. Voor ons was het dus een perfecte tijdsbesteding. En vooral iets enorm origineels en unieks! Een echte aanrader!!!

Like2 likes
Diederik Vanhaecke
New|

Prima organisatie en aangenaam gezelschap

Alles was tip top geregeld, vanaf begin tot einde.
De begeleiding legt alles met veel enthousiasme uit en neemt je echt mee in een Willy-ervaring. Alleen maar tevreden gezichten op het einde van de avond.

Like2 likes
Koen Machielsen
New|

Fantastische ervaring

Zaterdag 19 augustus een super tocht gemaakt onder begeleiding van Philippe. Het rijden in een Willys is een bijzondere ervaring en Philippe is een bevlogen verteller over WO II. Leuke en interessante ervaring.
Nogmaals bedankt!

Like2 likes
Ilse Luyten
New|

Een geslaagde verrassingsrondrit door Willebroek en omstreken

Ik ben een tevreden klant!
Mijn vrouw en dochters hadden een heuse verrassing bedacht voor mij. Hoewel ik dacht dat we een bezoek zouden brengen aan het fort van Breendonk stond er plots een jeep voor ons neus. Eer ik door had dat ik effectief een jeeptocht gingen maken (zoals in mijn legertijd) heeft toch wel een tijd geduurd. Het is hen goed gelukt om mij op een dwaalspoor te zetten.
De Jeep (Willy) was zeer goed in orde. De rondrit was een goede mix tussen verharde weg, veldwegen en wegen met een natte ondergrond.
Doordat de begeleider de streek goed kende, was hij ook in staat om mij goede rij-instructies te geven. Hiervoor mijn dank voor de begeleider om een veilige en aangename rondrit te organiseren. Dat ik zelf mocht rijden en hij zijn voertuig uit handen gaf, heeft me enorm verrast en bekoord.
We maakten ook enkele stops, waar de begeleider uitleg gaf over de gebeurtenissen uit die tijd. Ook de tussenstop met koffie met een praatje was een aangenaam ogenblik.
We mogen wel zeggen dat deze vorm van toerisme een meerwaarde is en uitzonderlijk is voor de streek. Nu weet ik ook dat Mechelen en omstreken meer is dan stad. Dat de steden omgeven zijn door natuur en velden. Het was heel fijn om de streek op deze speciale manier te ontdekken.
Ik wil de begeleider bedanken voor een veilige, aangename rit. Het was enorm geslaagd. Een aanrader!

Like2 likes
Karen
Expert|Triple Tree|

Op en top in orde!

De samenwerking met Philippe was er eentje per toeval... maar was een schot in de roos. Een echt leuke setting en de rondritjes met de Willy hadden een enorm succes bij de genodigden. Wij houden contact voor onze toekomstige events.

Like1 like
Hugo Simons
New|

Rent-A-Willys

De tocht overtrof de verwachtingen. Mooie auto, goed uitgestippelde route, uitstekende begeleiding. Dat er een begeleider meegaat is goed, Dan kan de klant niet verdwalen en ook niets fout doen. Een hele leuke middag gehad.

Like1 like
Stephan Verstraelen
New|Garage De Linde|

Driving Experience De Schorre

Na kennis te maken met de eigenaar in onze eigen Jeep-garage op de Boomsesteenweg te Aartselaar had ik het idee om hen te betrekken bij ons jaarlijks evenement dat wij houden in de Schorre, namelijk onze Driving Experience.
Dit evenement is normaal gezien Italiaans getint vanwege het lange verleden dat onze garage had met Alfa Romeo en Fiat. Sinds 2 jaar zijn wij nu officieel verdeler van het merk Jeep en ik wilde toch ook als verkoper Jeep mijn eigen merk in de kijker zetten.
Daar kwam natuurlijk Rent-A-Willys bij kijken bij de historische link naar onze huidige eigen modellen. Je kan zelfs nu nog de grote gelijkenissen vinden tussen een Willys van 1941 en een Wrangler van 2017. De attributen en kostuum die ze hadden meegenomen waren fantastisch en schepten een heel duidelijk verhaal. Jong en oud vond het ook fantastisch om eens een ritje te maken op het domein in een echte oude Jeep.
Al bij al dus een zeer aangename ervaring met een goede waarde voor het geld dat je betaalt. Dikke aanrader!

Like1 like
filip colart
New|

Rent-a-Willys!

Voor de verjaardag van mijn vader een rit met de Willys als geschenk gegeven, en tot op heden is hij er nog tegen iedereen over bezig. Dus ik ben er zeker van dat dit een unieke ervaring was die we met z'n allen niet gaan vergeten. Alles was goed afgesproken met Philippe Deweerdt, mooi op tijd op bestemming voor photoshoot en dan de testrit door mijn vader... Toch maar de eigenaar laten rijden voor alle veiligheid. Een echte aanrader! En uiteraard is mijn vader al bezig over een volgende rit met de Willys...

Like1 like
Koen Hendrickx
New|

Rent-a-Willys is een absolute aanrader

Een absolute aanrader voor elk event en voor jong en oud. Het enthousiasme en de passie van Philippe werken zo aanstekelijk dat het iedereen weet te boeien. De ideale manier om kinderen maar ook volwassenen te laten kennismaken met de geschiedenis van authentieke legervoertuigen uit de periode van Wereldoorlog 2. Dit event is uniek in zijn soort en een toppertje!

Like1 like
Benny De Maeyer
New|Historical Military Vehicles|

Rent a Willys: een aanrader

Ondertussen hebben we reeds een aantal keer met "Rent a Willy's" samengewerkt, en dit in verschillende contexten (static shows, rondritten, evenementen, etc). Ik kan alleen maar bevestigen dat het steeds een unieke ervaring is, welke steeds perfect is georganiseerd. De man achter "Rent a Willy's" is een kerel van zijn woord ! Met andere woorden ... EEN AANRADER !

Like1 like
Bo Scheepmans
New|

Uitvaart te Leuven

Beste Philippe
Ik wil je graag hartelijk bedanken voor je zeer professionele dienstverlening.
We zijn heel dankbaar dat we op jou konden rekenen voor opa zijn laatste rit.
Het voertuig en jijzelf zagen er piekfijn uit, alles verliep heel sereen.
Het was in stijl, het was een mooi eerbetoon.
Bedankt om dit mogelijk te maken.
Veel groeten, Bo

Like1 like
Frank Clinckemaille
New|Privé|

Weekend met Rent-A Willys

Ons weekend met de organisatie van ‘Rent-A-Willys’ was ronduit een fantastische ervaring.
Alles tot in de puntjes georganiseerd. Leuke en gedreven mensen die zich inzetten om een geweldige jeep ervaring mee te maken.
Hier gaan we nog dikwijls met veel plezier aan terug denken.
Hopelijk doet onze mond aan mond reclame zijn bijdrage voor jullie toekomstige succes.
Frank

Like1 like
Rassin Itheimer
New|PP|

Een onvergetelijke ervaring !!!

Dankzij dit avontuur konden we de geschiedenis induiken.
Het was een rit vol ontdekken en leren.
Naar mijn mening moet dit avontuur geassocieerd worden met scholen, zodat onze jongeren de geschiedenis van ons land niet vergeten.
De ontvangst was hartelijk, er ontbrak niets om een geweldige dag te hebben.
Ik kan niet wachten om opnieuw te beginnen met mijn kinderen! Duizend keer bedankt voor deze innovatieve en unieke ervaring!

bekijk origineel

Like1 like
Maïté Marlier
New|

Papa's droom

Mijn papa droomde al jaren van een Willy. En oorlogsverhalen kan hij naar blijven luisteren. Wat een cadeau is dit dan wel geweest. Papa is een ervaren chauffeur maar de Willy was wel een challenge. Maar genoten heeft hij zeker. De begeleiding was perfect. Interessante tussenstops met verhaal, inhoud en fotomateriaal. En ook een stop met een drankje. Onze eigen achtertuin ontdekken om deze manier was een unieke ervaring en bracht ook veel herinneringen op. Mijn vader was een gelukkig man en dus zijn twee dochters ook.

Like1 like

Activiteiten Rent-A-Willys

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Oost-Vlaanderen | West-Vlaanderen | Limburg | Henegouwen | Luik | Luxemburg | Namen | Waals-Brabant [+Bruxelles] | Belgium
Trefwoorden:
teambuilding | themafeest | 4x4 | oorlog | avontuur | staycation | army | beer canteen | band of brothers | willys jeep | warbird routes | leger | vakantie in eigen land | koppitz beer | coffee bar | herdenking | 40-45 | wo2
Rent-A-Willys
Mobiele koffiebar in army stijl
27 June 2020

Small is beautiful en dus mikken we op kleine evenementen. Onze mobiele koffiebar brengt je compleet in de sfeer van Band Of Brothers, maar wees gerust, je krijgt geen oorlogssopje opgediend. Onze Barista, David Deweerdt, gebruikt de traditionele Chemex-methode uit 1941 om je een échte koffie te serveren volgens de regels van de kunst.

Like Reageer
Rent-A-Willys
Geef opa een rit met een willys jeep cadeau !
14 November 2019

De feesten en dito pakjestijd komt eraan. Koop een geschenkenbon waarmee jou opa getrakteerd wordt op een rit met een willys jeep. We bezoeken daarenboven historische locaties waar vliegtuigen neerstortten gedurende WO2.

De geschenkenbon is een jaar geldig zodat hij de rit rustig kan inplannen als het mooi weer is.

Like Reageer