header

4X4 Teambuilding

Zoek je '4x4 teambuilding'? Op eventplanner.be vind je toeleveranciers die 4x4 teambuilding aanbieden in België. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 37 reviews over bedrijven in de categorie '4x4 teambuilding'.
 • Rent-A-Willys

  Rent-A-Willys

  Huren van een willy voor onze trouwdag

  De dag van ons leven gehad. Ze hebben ons rond gereden in een Willy met onze trouwdag. Super! Ze zijn heel vriendelijk. En alles was goed geregeld, top!

  Chantal Chantal Claes - / - 08/07/2020

 • Rent-A-Willys

  Rent-A-Willys

  Super!!!

  Verjaardagscadeau voor een 90 jarige. Fantastische dag. Veel info, heel correct in de afspraak die we gemaakt hadden. Aangename rit met veel respect voor de jarige. De reactie was: al was dit het laatste dat ik gedaan heb ik had het voor al het geld van de wereld niet willen missen. Super dankbaar!!!

  Marianne De wit - 22/06/2020

 • Rent-A-Willys

  Rent-A-Willys

  Teamevent One day in the Army

  Wij lieten ons event organiseren door Rent-A-Willy's, en wat een goede keuze bleek dit te zijn. Niet alleen de voorbereiding, maar ook de dag zelf verliep zo vlot als een goedgesmeerde Willy's Jeep ;-)
  Het was een waar genoegen om een dag door te brengen met mensen met zulke passie en gedrevenheid. Van de deelnemers alleen maar lovende reacties.

  Ivan Wante - 18/10/2019

 • Rent-A-Willys

  Rent-A-Willys

  Rondrit Willy's Jeep

  Heel fijne ontvangst met oa introductie over het echte WOII verleden. Philippe spreekt met grote kennis van zaken en is goed gedocumenteerd. Stelt zich uitermate vriendelijk op, ook naar onze dochter van 5 die mee was. Rondrit is zeer leuk en gevarieerd doorheen een prachtig landschap. We hebben heel wat bijgeleerd maar vooral ook genoten. Een aanrader voor jong en oud!

  Eefje Beke - 12/07/2019

4X4 Teambuilding

Op zoek naar '4x4 teambuilding'? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je maar liefst toeleveranciers om je hierbij te helpen. Deze toeleveranciers helpen je graag bij het organiseren van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

4x4 teambuilding: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor 4x4 teambuilding in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kan vergelijken. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als 4x4 teambuilding, 4x4, 4x4 cursus, 4x4 rijden, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op eventplanner.be terecht.

Bedrijf toevoegen

Je kan zelf gratis een leverancier toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar 4x4 teambuilding.

Tags: 4x4, 4x4 cursus, 4x4 rijden, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties