4X4 Teambuilding

Zoek je '4x4 teambuilding'? Op eventplanner.be vind je toeleveranciers die 4x4 teambuilding aanbieden in België. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.9/10. Gebaseerd op 20 reviews over bedrijven in de categorie '4x4 teambuilding'.
 • Rent-A-Willys

  Rent-A-Willys

  Warbirdroute 2 - toporganisatie in super aangename sfeer

  Beste Philippe, dank zij je enthousiasme en uitstekend organisatietalent heb ik een onvergetelijke dag mogen meemaken tijdens de warbirdroute 2. Een must voor elke liefhebber van oorlog- en luchtvaartgeschiedenis. Je hebt ons via een prachtig uitgekozen parcour met onze oude voertuigen naar menige crashsites gebracht van zowel Duitse als geallieerde vliegtuigen waarvan de bemanningsleden tijdens WO2 minder fortuinlijk waren gedurende hun confrontaties in het Belgische luchtruim. Je relaas van hun wedervaren was uitstekend onderbouwd met indrukwekkende documentfoto's wat getuigt van een heus opzoek- en voorbreidingswerk. Het mooie weer en de aangename sfeer onder alle deelnemers hebben de Topdag nog eens bekroond.
  Krist

  Krist Mahieu - 12/04/2018

 • Rent-A-Willys

  Rent-A-Willys

  Warbirdroute 2

  Beste Philippe,
  Nogmaals proficiat, het was af!
  Doe zo verder, u mag fier zijn.

  Erwin Delheye - KNUROO Gent - 09/04/2018

 • Rent-A-Willys

  Rent-A-Willys

  Warbird route 2

  Hallo iedereen,
  Het was een plezier om de eerste keer met jullie een activiteit te mogen deelnemen. Uiteraard waren de weergoden goed gezind.
  Maar ook het ganse team. Heel erg bedankt voor de leerrijke info die je ons medegedeeld hebt. Er zijn zoveel dingen gebeurd rond het Brusselse waarvan nooit over gesproken geweest is. Over het algemeen zijn het altijd bekende steden zoals Bastogne, ed...
  Zeer boeiend, ook een heel toffe rit met de voertuigen. Gauw tot binnenkort.

  Diane Van Ingelgem - 09/04/2018

 • Rent-A-Willys

  Rent-A-Willys

  Warbird 2 Route

  Excellente dag gehad onder een stralend lenteweertje, en ik heb weer een stukje van de geschiedenis bijgeleerd dankzij de uitsekende gids en verteller Philippe van Rent-A-Willys. De Warbird route (Duffel, Grimbergen, Mechelen, Muizen, Perk, Kampenhout, Wespelaer, Keerbergen en mocht ik nog een plaatsje vergeten) is zeker een aanrader om te doen met de legendarische Willys Jeep. Philippe brengt je langs velden en wegen naar historische wereldoorlog twee locaties en monumenten. Er is genoeg pauze ingelast om rustig te genieten en foto's te nemen als herinnering aan wat er ooit geweest/gebeurd is.
  Tot ziens,
  Stephan

  stephan creutzburg - 09/04/2018

4X4 Teambuilding

Op zoek naar '4x4 teambuilding'? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je maar liefst toeleveranciers om je hierbij te helpen. Deze toeleveranciers helpen je graag bij het organiseren van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

4x4 teambuilding: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor 4x4 teambuilding in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kan vergelijken. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als 4x4 teambuilding, 4x4, 4x4 cursus, 4x4 rijden, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op eventplanner.be terecht.

Bedrijf toevoegen

Je kan zelf gratis een leverancier toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar 4x4 teambuilding.

Tags: 4x4, 4x4 cursus, 4x4 rijden, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!