header

4X4 Teambuilding

Zoek je '4x4 teambuilding'? Op eventplanner.be vind je toeleveranciers die 4x4 teambuilding aanbieden in België. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 28 reviews over bedrijven in de categorie '4x4 teambuilding'.
 • Rent-A-Willys

  Rent-A-Willys

  Back to Basics Driving

  Mid October, sun gods smiling, and driving cross country in a Willys Jeep, Fantastic day out remembering how basic transport can be a whole new experience. No servos, no turbos, no airco, no sat nav, no radio,.. just driving.
  Great fun, and learned a bit more about WW2 history.
  Thanks to Phillipe at Rent a Willys for a great day.

  Malcolm Loney - 16/10/2018

 • Rent-A-Willys

  Rent-A-Willys

  perfecte uitstap met een gids waarvoor niets teveel is

  We hebben een perfecte uitstap gemaakt op dinsdag 21/8/2018 , met Philippe en de "bejaarde" jeep , welke volledige in orde is volgens de huidige veiligheidsnormen , en hadden gekozen voor warbirdroute 1 ,omdat dit in onze nabije omgeving was. De weergoden waren ons ook goedgezind . Na een korte film , bijhorend drankje en de demo hoe je met de jeep moet rijden , waren we snel onderweg. Philippe is voor dit soort event echt in de wieg gelegd. Zelden zo'n natuurtalent als gids gehad. Prachtige verhalen die goed werden onderbouwd met de nodige foto's of krantenknipsels. Hij zoekt echt alles uit tot op de bodem en weet van de streek en elke plek die je passert wel iets te vertellen. We namen overal de nodige tijd , werden nooit aangemaand om wat sneller te gaan/rijden . Een start uur weet je , maar op het einduur staat wat rek. Zelfs zo kort bij nog een bos ontdekt , welke we niet kenden.. Doe zo verder Philippe .

  Ivan Kerremans - 24/08/2018

 • Rent-A-Willys

  Rent-A-Willys

  super rondritje

  wij hebben ons super geamuseerd.......hele leuke rondrit met fijne gids .......met heel veel dank
  groeten fabienne, jelle en lieve

  lieve vanherck - vanherck lieve - 08/08/2018

 • Rent-A-Willys

  Rent-A-Willys

  Legerjeep rijden

  Heel leuke namiddag gehad. Relaxte sfeer. Het meerijden met de willy is al heel leuk, maar zelf rijden is de max. We hebben nog een erg lekkere bbq georganiseerd met vlees van de plaatselijke beenhouwer. Zeer goed verzorgd en erg lekker. Kortom, een topuitstap. Een puntje tot verbetering. Als je echte bierliefhebbers in je gezelschap hebt is het aangenamer om het plaatselijke bier uit een glas te kunnen drinken. Voor de rest. Topdag.

  Luc Rieberghs - Het Heidebloempje - 01/08/2018

4X4 Teambuilding

Op zoek naar '4x4 teambuilding'? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je maar liefst toeleveranciers om je hierbij te helpen. Deze toeleveranciers helpen je graag bij het organiseren van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

4x4 teambuilding: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor 4x4 teambuilding in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kan vergelijken. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als 4x4 teambuilding, 4x4, 4x4 cursus, 4x4 rijden, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op eventplanner.be terecht.

Bedrijf toevoegen

Je kan zelf gratis een leverancier toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar 4x4 teambuilding.

Tags: 4x4, 4x4 cursus, 4x4 rijden, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!