4X4 Teambuilding

Op zoek naar '4x4 teambuilding'? In onze database vind je alle leveranciers die 4x4 teambuilding aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste '4x4 teambuilding'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 48 reviews over bedrijven in de categorie '4x4 teambuilding'.
 • Rent-A-Willys

  Rent-A-Willys

  Fantastische ervaring met gedreven gids!

  Het rijden met een authentieke willy is een fantastische ervaring. Je kruipt zelf achter het stuur en verkent de omgeving waar je verschillende stops maakt en je kijk op de geschiedenis verbreed. Wij komen zeker terug. Philippe is een gedreven en uiterst aangename gids.
  Aanrader!!!

  Thomas DV - 04/04/2021

 • Rent-A-Willys

  Rent-A-Willys

  Leuke verkenning van eigen streek met een Willy

  Combinatie van een stukje avontuur (rijden met de jeep), een beetje historiek en mooie landschappen vlak bij huis. Een aanrader om te doen met het gezin of vrienden

  Joeri Beernaert - PARTICULIER - 20/11/2020

 • Rent-A-Willys

  Rent-A-Willys

  Verjaardagsfeestje in een Willys Jeep

  Een prachtige herfstnamiddag was het perfecte kader om ons te laten onderdompelen in de WOII periode in Leest en omstreken. Onze gepassioneerde gids Philippe heeft ons alle 4 waaronder mijn zoon die 15j werd, een verrassende, leerrijke en leuke ervaring rijker gemaakt. Top!

  Robin Geelissen - 21/10/2020

 • Rent-A-Willys

  Rent-A-Willys

  Heerlijke gezinsactiviteit: geschiedenis en avontuur!

  Samen met mijn man en 2 zonen (7 en 10) hebben we de 2-uur durende rit gedaan. We werden heel warm ontvangen door Philippe met artisanaal gebrouwen koffie, net zoals ze die in WOII dronken. Philippe gaf ons de nodige uitleg over wat er in de buurt allemaal gebeurde in die tijd. We wonen in het nabijgelegen dorp, maar wisten helemaal niets af van de geschiedenis. De jeep was echt heel leuk: mijn man mocht rijden (Philippe reed voor en gaf instructies via de radio), kinderen om beurt vooraan (ze vonden dit fantastisch). Fijne ervaring door de velden en de bossen. Af en toe een stop waarin Philippe de verhalen vertelde van wat er zich op die plaatsen afgespeeld heeft. De combinatie van de verhalen en het zelf mogen rijden met de jeep, maakten het voor ons een topnamiddag. Echt een aanrader!

  Annelies Florquin - 13/10/2020

4X4 Teambuilding

Op zoek naar '4x4 teambuilding' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op onze website vind je niet minder dan 5 eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

4x4 teambuilding: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor 4x4 teambuilding op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor diensten als 4x4 teambuilding, 4x4, 4x4 cursus, 4x4 rijden, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf kosteloos een leverancier toe aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar 4x4 teambuilding. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: 4x4, 4x4 cursus, 4x4 rijden, ...

Filters

Trefwoorden

Reviews

Advertenties