Geoteam creëert en organiseert interactieve GPS citygames met oog voor teamwork, communicatie en fun. Een persoonlijke touch of op maat uitgewerkte opdrachten worden door ons creatieve team naadloos ingepast in elke activiteit. Dwars door de stad, op unieke locaties, met of zonder GPS, als activiteit op zich of als onderdeel van een totaalevenement zorgen de inventieve spelconcepten voor een onvergetelijke ervaring.

 

De interactieve stadsspelen die door Geoteam worden bedacht én georganiseerd zijn niet alleen een originele manier om een stad of locatie beter te leren kennen. De citygames lenen zich ook perfect als teambuildingactiviteit waarbij de deelnemers op verschillende niveaus interactie creëren: binnen het team, tussen de teams onderling of tussen de deelnemers en de stad die ze spelenderwijze ontdekken. Geoteam maakt daarvoor gebruik van slimme technologie zoals GPS en smartphones.

 

Eén van de sterkste troeven van de citygames is de mogelijkheid om het spel te personaliseren. Geoteam biedt niet zomaar standaardformules aan, maar kneedt de games perfect op maat van de klant. Dat kan bijvoorbeeld volgens een bepaald thema, als onderdeel of terugkoppelend naar een seminarie, of toegespitst op een bepaalde doelgroep.

 

De stadsspelen kunnen op zichzelf worden gespeeld, maar evengoed deel uitmaken van een groter geheel zoals een family day, een bedrijfsuitje of een meerdaagse teambuilding. Desgewenst kan Geoteam ook instaan voor de volledige omkadering van elk event gaande van vergaderzaal en diner tot en met overnachting en vervoer.

 

De citygames zijn geschikt voor groepen vanaf 10 personen en duren gemiddeld 2 tot 3uur. Het maximum aantal deelnemers is afhankelijk van de gekozen formule en loopt van 40 tot 1000 personen.

 

Dankzij een ruime keuze aan citygames kan ieder zijn gading vinden bij Geoteam.

 

PERSONALISEERBARE STADSONTDEKKING:

 • GPS City Challenge
  Het meest populaire citygame, waarbij de deelnemers op ontdekkingstocht gaan met smartphone en GPS. Bezoek de historische trekpleisters en minder gekende plekjes van de stad. Aan de hand van vragen en tips ontwikkelt het spel zich op multimediale wijze tot een spannende activiteit. Extra punten en een joker worden verdiend door het correct uitvoeren van de Outsideropdracht.

UNIEK IN BELGIË, EEN STADSSPEL MET ACTEURS:

 • The Rally
  The Rally werpt een andere blik op de stad als multiculturele samenleving. Tijdens deze unieke ontdekkingstocht komen deelnemers echt in contact met mensen die in de stad wonen, werken en passeren. Maar ook observatievermogen wordt op de proef gesteld. Acteurs worden plots passanten en passanten worden acteurs. Wie onderscheidt fictie van realiteit?

ONGEWONE LOCATIE, TUSSEN DE BEESTJES:

 • GPS Expedition
  Op interactieve ontdekkingsreis doorheen de verschillende continenten in Planckendael of diverse biotopen in Zoo Antwerpen. Bind je wandelschoenen aan voor deze originele teambuilding! Plan je vooraf een meeting of achteraf een diner met dansfeest? Deze locatie heeft alle troeven in handen om er een geslaagd bedrijfsevent van te maken!

TACTISCHE SPELLEN:

 • Monopolis (Award Winning Concept)
  Strategie, samenwerking en communicatie zijn noodzakelijk om zoveel mogelijk gebouwen in te sluiten en zo het monopolie over de stad te winnen! Monopolis is een echt team bevorderend citygame.
 • Maffia City Battle (Award Winning Concept)
  De deelnemers kruipen in de huid van ervaren maffiosi en beleven een sportief, strategisch en spannend avontuur aan de hand van slimme GPS-technologie.
 • Bondgenootschap
  Een verrassend spel dat niet alleen tactisch vernuft vergt, maar ook interactie tussen de deelnemers bevordert. Er zal namelijk tussen de teams onderhandeld moeten worden om uiteindelijk de mysterieuze Outsider te kunnen ontmaskeren.
 • Amazing City Race
  Een bloedstollende hightech achtervolging in de stad met Runners, Commando’s en achtervolgers. In dit actieve teambuilding stadsspel moet je missie vervuld worden binnen het uur. De Runners verzamelen punten, terwijl ze achterna gezeten worden door de Achtervolgers, aangestuurd door de Commando’s op het hoofdkwartier!

Ideaal dus om kennis te maken met collega's, de samenwerking tussen werknemers te stimuleren en vooral... veel plezier te maken.

24 reviews over Geoteam - 9.1/10

 • Leuk voor jong en oud

  Wij speelden het spel "Checkpoint City" in Oudenaarde met 10 groepjes; Echt een heel leuke ervaring! Ideaal om een onbekende stad op een ludieke manier te ontdekken. Een formule die ook voor iedereen toegankelijk is: jong, oud, sportief of minder sportief. De applicatie om het spel te spelen, zit heel goed in elkaar, en we hebben geen enkele technische problemen gehad met de ter beschikking gestelde toestellen. De spelleider is ter plaatse in geval van problemen, en hij heeft het spel zeer goed uitgelegd in zowel Frans als Nederlands. Ook naar aanleiding van het spel een zeer goede communicatie gehad met de organisatie.Kortom: 5 champagneglazen waard !!

  ()

 • Aan te raden voor een teambuilding!

  Wij namen deel met een groep van 12 personen. Voor de activiteit werden we opgesplitst in 2 groepjes van 6 personen.
  De city challenge in Halle bestond uit denkvragen, doe-opdrachten (foto's maken, filmpjes maken) gecombineerd met een leuke wandeling in de stad.
  Ik kan Geo team zeker aanbevelen! Goede en snelle service, klachtvriendelijk en goed georganiseerd. Geo team voorziet alles voor de activiteit.
  Ons team was alvast zeer tevreden.

  - AZ Sint-Maria Halle dienst Geriatrie ()

 • heel erg oud en simpel spel en er is geen sprake van een team wat je begeleidt

  Geoteam maakt hele mooie teksten op website en in hun communicatie. Qua marketing heel erg goed.
  Maar de uitvoering was bijzonder eenvoudig. Er is helemaal geen team met je bezig.
  Eén persoon legt in 10 minuten uit wat de bedoeling is en de smartphones (4 stuks) doen de rest.
  evaluatie duurt 15 minuten gedaan door zelfde persoon.
  En dat voor 600 euro. Veel te duur voor hetgeen wat je krijgt.

  - Camtronics ()

 • Super leuk om te doen

  Wij hebben een detective spel gespeeld in Ieper en alle leerlingen vonden dit een geweldige activiteit. Spannend en enorm leuk om te doen.

  - Da Vinci Atheneum ()

 • Topdag door een toporganisatie!

  Je krijgt wel wat voorgeschoteld wanneer je een Google lanceert voor teambuilding-activiteiten. We dachten eerst dat we het bos door de bomen niet meer zagen. Het was de professionele look van hun webstek die onze aandacht trok en dat bleek ook een schot in de roos te zijn.
  Zeer vlot en vriendelijk contact en afhandeling, perfecte logistiek, een glimlach van begin tot einde.
  Beslist een aanrader!!

  - Brandweerzone Vlaams-Brabant West ()

 • Teambuilding

  Voor onze teambuilding hebben wij met behulp van Geoteam hele boel gepersonaliseerde opdrachten in elkaar kunnen zetten. Zowel communicatie als uitvoering is heel vlot verlopen. Op de dag zelf werden wij goed geholpen en met heel veel enthousiasme.

  - Induver ()

 • Stadsspel Mechelen

  Half februari hadden we een 20-tal leerlingen en leerkrachten van onze Nederlandse partnerschool op bezoek. Om Mechelen op een leuke manier te ontdekken, hebben we het stadsspel McGyver gespeeld. Na een namiddag door de Mechelse binnenstad gedwaald te hebben, kwamen onze leerlingen met hun Nederlandse gasten enthousiast en met een rugzak vol verhalen terug samen op het marktplein. Een geslaagde activiteit!!

  ()

 • Perfect

  Wat kan ik meer zeggen , het was goed georganiseerd en de klant heeft heel veel plezier gehad en dat was duidelijk te zien aan al de foto's die ze moesten nemen gedurende het spel.
  Doe zo voort maar vergeet niet op tijd te vernieuwen met nieuwe electronica en software die op de markt komt want het staat niet stil.

  - Xception ()

 • Stadsspel Hasselt

  Het was een leuk en uitgebreid stadsspel met gevarieerde opdrachten waarin het teamgevoel goed werd uitgespeeld.

  - Redactiebureau Palindroom ()

 • Teamuitje met behulp van Geoteam Hasselt

  Afgelopen vrijdag hebben wij als MECC Maastricht genoten van het Bondgenootschap-spel. Een pittige uitdaging, maar door een paar fanatieke deelnemers hebben we de zoektocht in het mooie centrum van Hasselt tot een goed einde weten te brengen. De begeleiding vanuit Geoteam was goed geregeld en de equipment was professioneel en helemaal in orde. Belangrijk detail voor volgende groepen: neem in het begin de tijd om alle aanwijzingen goed door te nemen zodat je goed georganiseerd aan de slag kan! Veel plezier en nogmaals dank aan de begeleiders!

  - MECC Maastricht bv ()

 • GPS City Challange

  Het was een geweldige dag. Je leert Brussel beter kennen wat op de dag van vandaag nog steeds een GEWELDIGE stad is ! Het zijn leuke opdrachten waar je als team aan werkt! Je leert je collega's op een andere manier kennen wat enorm veel bijdraagt aan de sfeer en samenwerking. Wat we niet mogen vergeten zijn de begeleiders, ze doen dit met passie en dat zie je vanaf minuut één. Wil je een teambuilding organiseren en dit budgetvriendelijk? Geoteam is het adres!

  - Creditsafe Belgium ()

 • Voor herhaling vatbaar!

  We hadden een super leuke namiddag in de stad Gent. Het concept laat je een heel andere kant van een stad zien. Je komt op plaatsen war je anders nooit komt. We hadden superleuke opdrachten uit te voeren en het competitie element in het spel is altijd leuk en uitdagend natuurlijk. We hadden nu een spel van twee uur en dat was toch wel wat kort om veel opdrachten uit te voeren.
  Het digitaal compas werkte ook niet altijd even snel. We zullen dit zeker nog eens herhalen in een andere stad.

  ()

 • Review Flender BVBA

  We hebben een zeer toffe voormiddag gehad in Gent met de hulp van Geoteam. We hebben het GPS city challenge spel gedaan. We hebben heel Gent gezien, een ideale activiteit voor in groep. Alles was duidelijk uitgelegd, zowel door de Geoteam werkenemer als in de Ipad. We waren ook tevreden met de flexibiliteit van Geoteam. De duur van het spel en het aantal deelnemers in 1 team waren volledig onze keuze.
  Kortom, een aangename ervaring, zeker aan te raden!

  - Flender BVBA ()

 • Superleuk familie event!

  Wij hadden in juli een superleuke dag met de familie, bestaande uit zo'n 40 personen. De organisatie was top, niets op aan te merken. Het was ook n ideaal spel, voor jong en oud. Geen enkele keer werden we technisch in de steek gelaten oa door de goede uitleg die we vooraf kregen en de gebruiksvriendelijkheid van de toestellen en het programma. Sterke aanrader!

  ()

 • Zeer geslaagde teamactiviteit!

  Onze activiteit was zeer geslaagd: als hotel hebben we veel mensen in onze teams met verschillende leeftijden, en bovenal culturen. Toch heeft iedereen alles goed begrepen zodat alles zeer leuk verlopen was. Van begin tot eind was alles duidelijk, gebracht met veel enthousiasme!

  - Novotel Mechelen Centrum ()

 • Geo team city games

  Geoteam boodt een professionele service, met een snel antwoord op mails, duidelijke afspraken en een goede opvolging.

  - UAntwerpen ()

 • Magnifique expérience

  Nous avions organisé cet événement pour un enterrement de vie de jeune fille. Tout a été parfaitement organisé par Geoteam. Nous avons dû changer la date en dernière minute à cause de nos agenda et de la future mariée et Geoteam a pu directement nous proposer d'autres dates. Ils sont très accueillants, parle en français et néerlandais. La personne qui nous a accompagné le jour de l'événement était à l'heure. Elle était très sympathique, souriante et nous a bien expliqué les épreuves. Ils répondent directement par téléphone. Ils sont très réactifs. Ils conseillent les activités en fonction du groupe. Je donne un 10/10 pour leur entreprise et je leur souhaite beaucoup de réussite!

  - DDupierreux ()

 • Super Extra Teambuilding -Checkpoint City

  Jeu très dynamique - Méthode plaisante et ludique de découvrir GAND - Organisation parfaite - Suivi et Timing respecté - Equipe sympathique - A recommander

  - SPF FINANCES ()

 • Grote merci aan Geoteam

  Onze klant heeft een heel leuke dag gehad in Namen en dit dankzij Geoteam. Het was een eerste kennismaking maar absoluut voor herhaling vatbaar. We zijn dan ook meteen begonnen aan een veel grotere groep voor volgend jaar. We kijken er alvast naar uit om dit samen te kunnen realiseren.

  - FCM Travel Solutions ()

 • Professioneel & Creatief & Flexibel

  Samenwerken met Geoteam is een leuke, leerrijke ervaring. Het aanbod is of een volledig afgewerkt product of een fundering waarop je samen bouwt om een unieke belevenis voor je gasten te creëren. GeoTeam kent niet alleen zijn vak, maar is ook de op de hoogte van nieuwe tendensen in de (technologie- en event)wereld. Van het eerste contact tot en met de factuur, alles gebeurt op een professionele wijze en dat is leuk. Het belangrijkste is echter dat de gasten ook steeds genoten.

  - ZOO Antwerpen ()

 • GPS City Challenge Leuven

  De organisatie was top. Het was even wennen aan het gebruik van de GPS, maar eenmaal dit onder de knie was alles in orde. Zelf al ken je de stad, dan ontdek je hiermee nog plekjes die je onbekend waren. Een aanrader.

  - The Lounge ()

 • Super!

  Reeds tweemaal een beroep gedaan op Geoteam voor het opzetten van een stadsspel met internationaal gezelschap. alles wordt zeer goed opgevolgd, het laatste event was zelfs op maat qua tijdsduur. Algemeen positieve feedback ontvangen, al een aantal keer de vraag gehad om website door te sturen voor een HR activiteit. Geoteam is een echte aanrader!

  ()

 • Top teambuilding

  Onlangs organiseerde geoteam voor de tweede keer een teambuilding voor IDEA Consult. Het spel was uitdagend en de begeleiding was zeer goed. Er werd rekening gehouden met de wensen van de groep.

  - Idea consult ()

 • Stadsspel in Lier 5/7/2018

  Stadssprel georganiseerd door GEO-team.
  Correcte organisatie vooraf, goede opvolging, duidelijke communicatie
  Tof spel en concept. De begeleiding ter plaatste was perfect.
  Zeer professioneel aangepakt en toch ook het speelse behouden.
  Zeer knap!

  - KBC ()

Activiteiten Geoteam

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Oost-Vlaanderen | West-Vlaanderen | Limburg | Namen | Waals-Brabant [+Bruxelles]
Trefwoorden:
teambuilding | citygame oostende | citygame | citygame hasselt | stadsspel | citygame gent | teambuilding gent | bedrijfsuitjes | citygame antwerpen | teambuilding brussel | citygame namur | personeelsuitstap | citygame leuven | teambuilding mechelen | teambuilding hasselt | bedrijfsuitje | citygame brugge | teambuilding brugge | gps city challenge | team building | citygame brussel | teambuilding oostende | teambuilding activiteiten | citygame mechelen | teambuilding leuven | teambuilding activiteit | gps game | teambuilding antwerpen | teambuilding namur | organiseren incentive