Teambuilding Brussel

Op zoek naar 'teambuilding brussel'? In onze database vind je alle leveranciers die teambuilding brussel aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'teambuilding brussel'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Perfect Plus Event Productions

Perfect Plus Event Productions

57 reviews Gent

Perfect+ biedt een gevarieerd aanbod aan voor het organiseren van citygames, bedrijfsuitjes, incentives, special events, teambuilding, originele feestconcepten tot grote klasse bedrijfsevenementen in gans Vlaanderen, Brussel en zelfs in Rijsel.

Geoteam

Geoteam

89 reviews Lembeek

Geoteam creëert en organiseert interactieve GPS citygames met oog voor teamwork, communicatie en fun. Een persoonlijke touch of op maat uitgewerkte opdrachten worden door ons creatieve team naadloos ingepast in elke activiteit.

Art-Teambuiling

Art-Teambuiling

Schrijf review Hasselt

Bij Art-teambuilding kan je terecht voor een professionele teambuilding schilderen. We zetten kwaliteit en uniek zijn voor op. Samen met het bedrijf gaan we op zoek naar een origineel en op maat gemaakt project om de werknemers te laten ervaren.

Contained

Contained

Schrijf review Berlare

De grote variëteit aan activiteiten (denk aan escape boxen, lasershooting, bubble football, arrow tag, AR-game, dartbanen, ...) en het professionele materiaal zijn onze grootste troeven. Daarbuiten gaan wij steeds te werk op een locatie naar keuze!

HintSeekers

HintSeekers

Schrijf review Gent

HintSeekers ontwikkelde de eerste escape room in België. De AfricaMuseumQuest, zo heet de allereerste Museum Escape Game in België! Deze werd ontwikkeld in het prachtige AfricaMuseum in Tervuren.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.5/10. Gebaseerd op 146 reviews over bedrijven in de categorie 'teambuilding brussel'.

Perfect Plus Event Productions

Perfect Plus Event Productions

Perfect!

|Nathalie Suvée (MWingz)|23/05/2023

Ondanks de regen die op maandag 15 mei 2023 viel, hebben we een heerlijke tijd gehad. Van lunch tot city games tot de mini business workshop, de organisatie was perfect. Veel dank aan John en Stijn.

Geoteam

Geoteam

Merci Geoteam voor de geslaagde teambuilding!

|Mirte Boelen (BDO)|17/05/2023

Super teambuilding, duidelijke communicatie, fijne samenwerking ! Niets dan positieve feedback ontvangen van alle deelnemers!

Geoteam

Geoteam

Prima activiteit op maat en niveau van onze leerlingen.

|Geert Hoedt (Talent-Is CEVeurne ( VTI Veurne))|16/05/2023

Onze groep: leerlingen 2de jaar TSO - BSO VTI-Veurne. - Gespeelde spel: Sherlock Holmes
- De contacten met de organisatie lopen bijzonder vlot en is zeer duidelijk, er is een uitstekende opvolging. en correcte afhandeling.
- Het spel steekt goed ineen, staat op punt en klopt op alle vlakken ook ( geen klachten van dingen die niet werkten).
- Het spel sluit aan bij de leefwereld van de lln; ( gamen - gebruik GSM ) maakt het interessanter dan een klassiek stadsspel.
- Je krijgt onmiddellijk resultaten wat motiverend werkt voor lln.
- De fotoalbum aangeboden door de organisatie laat toe nog een nabespreking te doen in klas.
- Kostprijs is realistisch en voor onze leerlingen, in combinatie met een gratis verplaatsing en een goedkope middag aan zee, haalbaar.
Voor ons een bijzonder geslaagde activiteit en zeker voor herhaling vatbaar.

Geoteam

Geoteam

Teambuilding Leuven

|Kara Docx (Deloitte Consulting & Advisory BV/SRL)|12/05/2023

Goed voorbereid, voor jong en oud, leuke begeleider. Top!

Teambuilding Brussel

Zoek je naar 'teambuilding brussel' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op onze website vind je niet minder dan 5 eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de zorgeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Teambuilding brussel: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor teambuilding brussel in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor zaken als teambuilding brussel, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Leverancier aanmelden

Voeg zelf kosteloos een eventbedrijf toe aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar teambuilding brussel. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: ...