Teambuilding Antwerpen

Op zoek naar 'teambuilding antwerpen'? In onze database vind je alle leveranciers die teambuilding antwerpen aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'teambuilding antwerpen'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Perfect Plus Event Productions

Perfect Plus Event Productions

57 reviews Gent

Perfect+ biedt een gevarieerd aanbod aan voor het organiseren van citygames, bedrijfsuitjes, incentives, special events, teambuilding, originele feestconcepten tot grote klasse bedrijfsevenementen in gans Vlaanderen, Brussel en zelfs in Rijsel.

Geoteam

Geoteam

90 reviews Lembeek

Geoteam creëert en organiseert interactieve GPS citygames met oog voor teamwork, communicatie en fun. Een persoonlijke touch of op maat uitgewerkte opdrachten worden door ons creatieve team naadloos ingepast in elke activiteit.

Beat the Barn

Beat the Barn

128 reviews Balen

’t pure wei-gevoel: Grappig, competitief en actief spel. Hierbij spelen afhankelijk van de opdracht, andere bekwaamheden een grote of kleine rol: tactiek, kracht, durf, inzicht, behendigheid en team work. Ongeacht jong of oud, man of vrouw, ...

Expert Academy

Expert Academy

Schrijf review Antwerpen

Mensen op een constructieve manier leren samenwerken, dat is het doel van het teambuilding programma van Expert Academy.

Art-Teambuiling

Art-Teambuiling

Schrijf review Hasselt

Bij Art-teambuilding kan je terecht voor een professionele teambuilding schilderen. We zetten kwaliteit en uniek zijn voor op. Samen met het bedrijf gaan we op zoek naar een origineel en op maat gemaakt project om de werknemers te laten ervaren.

Contained

Contained

Schrijf review Berlare

De grote variëteit aan activiteiten (denk aan escape boxen, lasershooting, bubble football, arrow tag, AR-game, dartbanen, ...) en het professionele materiaal zijn onze grootste troeven. Daarbuiten gaan wij steeds te werk op een locatie naar keuze!

Botanic Sanctuary Antwerp

Botanic Sanctuary Antwerp

Schrijf review Antwerpen

Voor uw event, seminar of congres hebben we een vijftien - tal karakteristieke meeting-ruimtes ter beschikking; van een intiem salon tot een stijlvolle, royale, diner- & eventruimte.

KookeenY - Jig Technologies bv

KookeenY - Jig Technologies bv

Schrijf review Ranst

Where Business meets Fun. Kom eens Alternatief vergaderen, trainen, brainstormen, elkaar ontmoeten onder de vleugels van een attente gastvrouw! Wij ontvangen slechts één groep per dagdeel. Privacy verzekerd.

Claqueurs

Claqueurs

Schrijf review Antwerpen

Theatrale hosting op events, theater op maat en teambuildings improvisatie.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 275 reviews over bedrijven in de categorie 'teambuilding antwerpen'.

Geoteam

Geoteam

Monopolis - teambuilding

|Sara Peria (IP Hills NV)|02/06/2023

We kozen Monopolis als een van onze teambuildingactiviteiten en we hebben er echt van genoten! Het geeft de mogelijkheid om door het stadscentrum te wandelen terwijl je een band opbouwt/samenwerkt met collega's, wat de perfecte combinatie is. Gert was erg vriendelijk en duidelijk in het geven van instructies; Ik zou het zeker aanraden!

Perfect Plus Event Productions

Perfect Plus Event Productions

Perfect!

|Nathalie Suvée (MWingz)|23/05/2023

Ondanks de regen die op maandag 15 mei 2023 viel, hebben we een heerlijke tijd gehad. Van lunch tot city games tot de mini business workshop, de organisatie was perfect. Veel dank aan John en Stijn.

Geoteam

Geoteam

Merci Geoteam voor de geslaagde teambuilding!

|Mirte Boelen (BDO)|17/05/2023

Super teambuilding, duidelijke communicatie, fijne samenwerking ! Niets dan positieve feedback ontvangen van alle deelnemers!

Geoteam

Geoteam

Prima activiteit op maat en niveau van onze leerlingen.

|Geert Hoedt (Talent-Is CEVeurne ( VTI Veurne))|16/05/2023

Onze groep: leerlingen 2de jaar TSO - BSO VTI-Veurne. - Gespeelde spel: Sherlock Holmes
- De contacten met de organisatie lopen bijzonder vlot en is zeer duidelijk, er is een uitstekende opvolging. en correcte afhandeling.
- Het spel steekt goed ineen, staat op punt en klopt op alle vlakken ook ( geen klachten van dingen die niet werkten).
- Het spel sluit aan bij de leefwereld van de lln; ( gamen - gebruik GSM ) maakt het interessanter dan een klassiek stadsspel.
- Je krijgt onmiddellijk resultaten wat motiverend werkt voor lln.
- De fotoalbum aangeboden door de organisatie laat toe nog een nabespreking te doen in klas.
- Kostprijs is realistisch en voor onze leerlingen, in combinatie met een gratis verplaatsing en een goedkope middag aan zee, haalbaar.
Voor ons een bijzonder geslaagde activiteit en zeker voor herhaling vatbaar.

Teambuilding Antwerpen

Zoek je naar 'teambuilding antwerpen' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.be vind je maar liefst 9 leveranciers om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Teambuilding antwerpen: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor teambuilding antwerpen in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor services als teambuilding antwerpen, teambuilding provincie antwerpen, teambuilding in antwerpen, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Bedrijf aanmelden

Voeg zelf kosteloos een bedrijf toe aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar teambuilding antwerpen. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: teambuilding provincie antwerpen, teambuilding in antwerpen, ...

Artikels

18 gewonden bij teambuilding op Antwerpse Schelde

18 gewonden bij teambuilding op Antwerpse Schelde

Een bedrijfsuitje van een Nederlands bedrijf op de Schelde in Antwerpen is vrijdagavond uitgedraaid op een kleine ramp.