header

Stadsspel

Op zoek naar 'stadsspel'? In onze database vind je alle leveranciers die stadsspel aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'stadsspel'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 32 reviews over bedrijven in de categorie 'stadsspel'.
 • Geoteam

  Geoteam

  Topactiviteit!

  We hebben tijdens onze teambuilding goed gelachen, elkaar proberen saboteren en aftroeven, .. ons echt goed geamuseerd. De app was erg interactief: we konden muntjes en tips vangen, 'politiekantoor' binnenstappen, de andere teams op de kaart zien bewegen, heerlijk! De spelleider had al het nodige materiaal bij, was netjes op tijd ter plekke zowel bij vertrek als bij aankomst, hij gaf een zeer duidelijke en volledige speluitleg, en was bovendien op zich al een erg aangenaam persoon. Zéker voor herhaling vatbaar!

  Michele Ramaekers - HospiLim - 23/09/2020

 • Geoteam

  Geoteam

  Top teambuilding!

  Een duidelijke briefing voor de start van de teambuilding.
  Leuke manier om de stad Brussel te verkennen met leuke opdrachten.
  Ook in coronatijden geen enkel probleem om deze activiteit veilig te laten verlopen.

  Ruben Van Assche - Redpharma - 31/08/2020

 • Geoteam

  Geoteam

  Goed geolied concept, spanning en amusement verzekerd

  Voor een teambuilding event met 250 personen deden we beroep op Geoteam. We kozen het stadspel. De briefing was duidelijk, de GPS-toestellen erg gebruiksvriendelijk. De teams gaven het beste van zichzelf en kwamen erg enthousiast en uitgelaten terug. Via een opvolgingsysteem konden we nagaan welke teams zich waar in het spelproces bevonden waardoor we goed konden inschatten wanneer de eerste teams zouden terugkomen. Voor een volgend evenement doen we opnieuw beroep op GEOteam.

  Regionaal ziekenhuis Heilig Ha Regionaal ziekenhuis Heilig Hart Leuven - Regionaal ziekenhuis Heilig Hart Leuven - 16/06/2020

 • Geoteam

  Geoteam

  City Game Brussel 8 januari

  Op 8 januari 's avonds hebben wij met ons bedrijf Ecolab, met 30 deelnemers van UK, Nordics, Nederland en België de city game van GeoTeam in Brussel gedaan, als team building activiteit tijdens onze 3-daagse meeting. Wij hebben een leuke City Game ervaren. Opgedeeld in groepen van +-6 personen, was het spel ideaal voor onze internationale deelnemers om de stad te leren kennen. Het spel element waarbij naar aanwijzingen moest worden gezocht tegen de tijd maakte het leuk en competitief, en de ontvangen feedback van onze deelnemers achteraf was positief.

  Michael Cools - Ecolab - 30/01/2020

Stadsspel

Zoek je 'stadsspel'? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je niet minder dan 11 eventleveranciers om je hierbij te helpen. Deze leveranciers helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, feest of congres in België.

Stadsspel: alles op één pagina

Wij hebben alle leveranciers van stadsspel in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als stadsspel, stadspel, stadspelen, stadsspelen, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Bedrijf aanmelden

Je kan zelf kosteloos een firma toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden prospects die op zoek zijn naar stadsspel.

Tags: stadspel, stadspelen, stadsspelen, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties