Perfect+ event productions 15 jaar jong

Perfect+ event productions 15 jaar jong

Perfect+ event productions viert dit jaar haar 15de verjaardag. Een schets van oprichter Wim Van Besien en zijn creatieve evenementenbureau...

 

In 1993 stopte Wim Van Besien (Bruggeling, 51 jaar) een lange carrière in het internationaal (luxe)toerisme die hem letterlijk de hele wereld rondbracht naar meer dan 80 landen en waarover hij later het boek 'Toeristenvallen en opstaan' schreef. Deze autodidact startte op zelfstandige basis als event producer, na research rond de congres- en meetingindustrie. Aanvankelijk lag de focus op het free lance uitwerken van evenementen voor een ander bureau. In die hoedanigheid tekende Wim voor het behalen van diverse BEA's (Benelux Event Awards) en een publieksprijs.

 

Ook was hij de coördinator van de twee eerste pionierversies van het Zandsculptuurfestival Zeebrugge in 1997 en '98. Wim stopte zijn freelancerwerk om zich volledig te richten op zijn eigen bedrijf Perfect+ event productions en enkel nog rechtstreeks voor bedrijven oplossingsgerichte en originele concepten te ontwikkelen. Na vaste klanten als b.v. General Motors Belgium, volgden vele anderen. Jaarlijks steeg de omzet en de brutowinst, alsook het personeel (nu 6 vaste medewerkers met John Verstuyft als executive event producer). Conform met de markt ontstond echter naast het professionele maatwerk en de creatie van events, de vraag naar concrete producten zoals instapklare formats en B2B-groepsprogramma's. Perfect+ creëerde zo in diverse Vlaamse steden en Brussel stadsrally's, detectivespelen, thema-avonden, culinaire activiteiten, zoektochten, enz...; in Brugge alleen al 25 formats en in totaal zelfs 70 formats doorheen gans Vlaanderen.

 

Perfect+ event productions heeft een jong, dynamisch team dat de laatste jaren minstens 300 events per jaar uitvoert die steeds een erg grote waardering kennen, goed voor talloze referenties van o.m. alle Belgische banken (Fortis 15x), de grootste consultancybureaus, de belangrijkste farmagroepen, IT- en telecombedrijven, autoconstructeurs, voedingsnijverheid, enz... Langzaam verkreeg het kantoor ook een grote reputatie als specialisten voor teambuilding- of incentive-activiteiten en bedrijfsuitjes in de kunststeden. Zo klokte de teller laatst in minder dan 2 jaar voorbij 150 versies van de gereputeerde CityGame, een interactief stadsspel met GPS en mobiel internet.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

reBoot Kombuis
We hebben u gemist!
reBoot Kombuis|
04 May 2021

Op 8 mei stoffen we onze kookpotten af en mogen we u eindelijk weer ontvangen op ons scheepsdek voor een spannend Noordzeemenu. Een bijzondere beleving op vrijdag/zaterdagavond met je partner of vrienden, maar ook als schitterende afsluiter van een zakelijke vergadering op ons schip.


Uiteraard is uw gezondheid onze prioriteit, waarbij de huidige COVID voorschriften voor ons slechts een minimum ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Virtuele meeting of teambuilding? Shaken or stirred?

Virtuele meeting of teambuilding? Shaken or stirred?

JADA events laat je culinair genieten van Gent tot Antwerpen

JADA events laat je culinair genieten van Gent tot Antwerpen

5 toptips die jouw virtueel event er met kop en schouders doen uitsteken

5 toptips die jouw virtueel event er met kop en schouders doen uitsteken

Advertenties