Perfect+ event productions 15 jaar jong

Perfect+ event productions 15 jaar jong

Perfect+ event productions viert dit jaar haar 15de verjaardag. Een schets van oprichter Wim Van Besien en zijn creatieve evenementenbureau...

 

In 1993 stopte Wim Van Besien (Bruggeling, 51 jaar) een lange carrière in het internationaal (luxe)toerisme die hem letterlijk de hele wereld rondbracht naar meer dan 80 landen en waarover hij later het boek 'Toeristenvallen en opstaan' schreef. Deze autodidact startte op zelfstandige basis als event producer, na research rond de congres- en meetingindustrie. Aanvankelijk lag de focus op het free lance uitwerken van evenementen voor een ander bureau. In die hoedanigheid tekende Wim voor het behalen van diverse BEA's (Benelux Event Awards) en een publieksprijs.

 

Ook was hij de coördinator van de twee eerste pionierversies van het Zandsculptuurfestival Zeebrugge in 1997 en '98. Wim stopte zijn freelancerwerk om zich volledig te richten op zijn eigen bedrijf Perfect+ event productions en enkel nog rechtstreeks voor bedrijven oplossingsgerichte en originele concepten te ontwikkelen. Na vaste klanten als b.v. General Motors Belgium, volgden vele anderen. Jaarlijks steeg de omzet en de brutowinst, alsook het personeel (nu 6 vaste medewerkers met John Verstuyft als executive event producer). Conform met de markt ontstond echter naast het professionele maatwerk en de creatie van events, de vraag naar concrete producten zoals instapklare formats en B2B-groepsprogramma's. Perfect+ creëerde zo in diverse Vlaamse steden en Brussel stadsrally's, detectivespelen, thema-avonden, culinaire activiteiten, zoektochten, enz...; in Brugge alleen al 25 formats en in totaal zelfs 70 formats doorheen gans Vlaanderen.

 

Perfect+ event productions heeft een jong, dynamisch team dat de laatste jaren minstens 300 events per jaar uitvoert die steeds een erg grote waardering kennen, goed voor talloze referenties van o.m. alle Belgische banken (Fortis 15x), de grootste consultancybureaus, de belangrijkste farmagroepen, IT- en telecombedrijven, autoconstructeurs, voedingsnijverheid, enz... Langzaam verkreeg het kantoor ook een grote reputatie als specialisten voor teambuilding- of incentive-activiteiten en bedrijfsuitjes in de kunststeden. Zo klokte de teller laatst in minder dan 2 jaar voorbij 150 versies van de gereputeerde CityGame, een interactief stadsspel met GPS en mobiel internet.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Bene-events
Coronaproof Teambuilding
Bene-events|
25 February 2021

Hier even wat leuk nieuws als je op zoek bent naar wat ontspanning in dit nare Corona-tijdperk. Bij Escape 2300 kan je op een zeer originele manier Turnhout ontdekken. Je hebt de keuze uit 2 leuke Escape wandelingen, zodat de stap om nog eens af te spreken met vrienden, vriendinnen, collega's of familie sneller kan gezet worden.


Je kan een keuze maken ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Painting with Light en NEP Belgium lanceren 'Digital Event Expo v2' met live studio streaming

Painting with Light en NEP Belgium lanceren 'Digital Event Expo v2' met live studio streaming

Een all-in one partner voor je online-event-boxen? Grunewald.box!

Een all-in one partner voor je online-event-boxen? Grunewald.box!

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Advertenties