Unieke teambuilding: stadsspel met acteurs

Unieke teambuilding: stadsspel met acteurs

Geoteam lanceert, in samenwerking met theatergezelschap Bad van Marie, een gloednieuw teambuilding concept: The Rally.

 

The Rally is een belevenis waarbij technologie, interactief theater en het multiculturele stadsleven gecombineerd worden tot een unieke teambuilding. The Rally zet hiermee in op de allernieuwste trend in entertainment: 'real life gaming'.

 

Tijdens het spel ga je met verschillende teams op pad, gewapend met een tablet. "Een ontdekkingstocht die ver weg trekt van de toeristische paden. Een verrassende wandeling neemt je mee door een multiculturele wijk en brengt de verschillende teams in contact met mensen die er wonen, werken en passeren. Je bezoekt de buurtwinkel, de lokale wasserette, ... allemaal als deel van het spel. Je krijgt vragen over wat je tegenkomt voorgeschoteld, waardoor je al snel een andere kijk krijgt op het leven in de stad. Ook je observatievermogen wordt op de proef gesteld! Alles wat om de spelers heen gebeurt, kan onderdeel worden van het spel. Acteurs worden passanten en passanten worden plots acteurs. Fictie en realiteit liggen dan ook verrassend dicht bij elkaar in deze stadsrally!"

 

Het interactieve stadsspel met 8 acteurs duurt drie uur en speelt zich af in een multiculturele wijk in Antwerpen of Brussel. Dit in het Nederlands, Frans of Engels, of een combinatie van deze talen.

 

Benieuwd naar dit unieke real life spelconcept? Kom het dan zelf ontdekken op de kennismakingsdag op zaterdag 2 maart in Antwerpen. Deelname is gratis. Je plekje reserveren is noodzakelijk, want de plaatsen zijn beperkt.

www.geoteam.be/nl/rally
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe plaats je een post op eventplanner.be /.nl?

Hoe plaats je een post op eventplanner.be /.nl?

Top event & wedding influencers om te volgen op Instagram

Top event & wedding influencers om te volgen op Instagram

Luchtkwaliteit in eventlocaties? Enquête

Luchtkwaliteit in eventlocaties? Enquête

Advertenties