de Bottelarij (AKSI vzw)

de Bottelarij (AKSI vzw)

de Bottelarij biedt de ideale omgeving om ongestoord, midden in het Hartelijke Haspengouw, te vergaderen in de prachtig gerenoveerde brouwerij van Ulbeek. De historische ziel gecombineerd met modern comfort schept een uniek kader voor ál uw activiteiten.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

Registreer gratis

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

Upgrade bedrijfspagina

25 reviews over de Bottelarij (AKSI vzw) - 9.9/10

 • Tentoonstellen

  Zelf heb ik al meerdere malen tentoonstellingen van mijn werken in de bottelarij gedaan.Ik vind het een geweldig mooie locatie voor tentoon te stellen,niet alleen voor mijn werken te bezichtigen ,maar je kan er ook gaan genieten van al dat lekkers dat je daar kan gaan nuttigen....en de service en klant vriendelijkheid is er ook heel zekers een pluspunt.

  - YEP ART ()

 • Gastvrij!

  Een tijdje geleden organiseerden we een overleg in De Bottelarij. Alle genodigden kregen een persoonlijk en zeer warm welkom door de medewerkers en eigenares van de Bottelarij. De vergaderzaal beantwoordde zeker aan de verwachtingen en de afsluitende lunch overtrof zelfs de verwachtingen. Zeker voor herhaling vatbaar!

  - Toerisme Limburg ()

 • Inspiratiedag op 2 juni

  Op zaterdag 2 juni hadden wij met 7 Nederlandse vrouwen een inspiratiedag rondom het werken met krachten van mensen onder de zeer deskundige begeleiding van Suzy Kimpen. Wij waren aangenaam verrast door de locatie De Bottelarij. De plek, de sereniteit, de kunst, de boodschappen, iets verrassends in iedere hoek. We hebben genoten!! Daarnaast was de catering uitstekend en hebben wij ons heel erg verwend en verzorgd gevoeld die dag. Een aanrader voor iedereen die eens iets anders wilt.
  Nogmaals onze dank aan het team van de Bottelarij.

  - nvt ()

 • even wegdromen op een harde werkdag

  Op 8 mei hadden we met ons team ‘dienst tewerkstellingen’ kennis mogen maken met de Bottelarij. Wat een fantastische locatie en een hartelijk ontvangst! De rust, de omgeving en de authentieke sfeer van de Bottelarij bracht ons in de ideale stemming om te brainstormen over de toekomst van onze dienst. ’s Middags verwent worden op het zonnige terrasje en de zelfgemaakte lasagne, super. Ook de afsluit met een lekker Limburgs vieruurtje konden we erg appreciëren. Het was even wegdromen op een harde werkdag. Een echte aanrader voor alle teams .

  - Stad Genk ()

 • Vaderdagbrunch in de Bottelarij

  Wij mochten op zondag 10 juni meegenieten van de vaderdagbrunch in de Bottelarij. Het weer was prachtig dus we konden gezellig op het mooie terras zitten . Alles was superlekker, heel veelzijdig buffet met allerhande speciale dingen in eigen huis klaargemaakt. Er waren behalve de traditionele dingen ook heerlijke quiches , tortilla, zalm-en kaasbroodjes, kaneelbroodjes, pannekoeken, rijstpap enz. Bij het binnenkomen kregen we meteen een heerlijk glaasje cava of fruitsap en ook koffie of thee à volonté. Kortom wij hebben genoten en we komen zeker terug. Pluim aan het keukenpersoneel en ook voor de vriendelijke bediening.

  ()

 • Warm welkom

  Afgelopen donderdag hebben we een lezing georganiseerd in de Theaterzaal van De Bottelarij. We hebben daar heel comfortabel 73 personen kwijt kunnen zetten. Het was fijn om te zien hoe de genodigden elkaar voor de lezing en tijdens de pauze ontmoetten op de mooie, erg sfeervolle binnenplaats. En de zaal straalde diezelfde speciale, erg aangename sfeer uit. Het grote aantal mensen dat na de lezing op een doordeweekse donderdag toch nog bleef hangen, spreekt boekdelen.

  - De Veranda ()

 • Aanrader op elk vlak

  Wow onze kinderen waren onder de indruk van de welwezens. Een fantastisch gebouw in een heel rustige omgeving. Gewoon genieten op terras of binnen een echte aanrader. Als we in de buurt zijn gaan we zeker terug.

  ()

 • Aangenaam vertoeven in een historisch kader bij een maatschappelijk relevant project.

  De Bottelarij, gelegen in de oude brouwerij-gebouwen van Ulbeek (Wellen) geeft de mogelijkheid om in alle rust en in een uniek kader te vergaderen. Met 's middags een lekker hapje uit hun unieke keuken binnen een sociaal tewerkstellingsproject.
  Meermaals vergadert en steeds weer tevreden.

  - CVO De Verdieping ()

 • Altijd weer ‘thuis’-komen

  De bottelarij is een leuke lokatie om te vertoeven.
  Zowel de keuken als de randomaktiviteiten zijn super.
  Verwacht geen hoogstaande culinaire borden maar wel oerdegelijke lekker gerechten.
  Alles is homemade en met veel passie klaargemaakt.
  Bv De dageljkse verse kaastaart is niet te evenaren.
  Alles gebeurt in een spontane en ongegedwongen sfeer, waar spontaniteit, vriendelijkheid
  en sociale contacten troef zijn.
  Heb reeds 2x deelgenomen aan de socio-culturele activiteiten met diner en optredens.
  De kleinschaligheid en de intimiteit van het gebeuren is super,
  Ja, het is steeds weer ‘thuiskomen’ en dat is een leuk gevoel, dus een echte aanrader.

  ()

 • Echt lekker !

  Vandaag een bezoekje gebracht aan de Bottelarij met zijn grappige welwezentjes en aangenaam verrast door de gezellige binnenkoer met terras waar we echt lekker hebben gegeten . Hun kaart is misschien beperkt maar wat ze serveren is vers en ambachtelijk gemaakt met streekprodukten en vriendelijk aan tafel gebracht. Een aanrader voor bij de koffie is de verwennerij .
  Moet je proberen want het is echt lekker. Hun pannenkoeken ... overheerlijk.
  Wij zullen deze plek niet vergeten maar aan iedereen die daar eens in de buurt moet zijn aanraden van ook eens langs te gaan want het is de moeite waard !
  Chapeau voor de mensen die daar werken !

  ()

 • De Bottelarij (AKSI)

  En fantastische locatie voor kunst, muziek, workshops en zoveel meer. Zeker ook de moeite voor een hapje en een drankje in een gezellige sfeer! Aanrader!!

  - eleven11 artgallery ()

 • Een plek die je zeker snel moet leren kennen ...

  Ik ben al meermaals in de Bottelarij te gast geweest voor vernissages, ontbijten, markten, optredens of andere events of gewoon voor een hapje en/of een drankje tijdens een spontaan bezoek. Steeds voel ik me er gastvrij onthaald en welkom in de prachtige oude gebouwen, die de Bottelarij herbergen. AKSI VZW, waar de Bottelarij deel van uitmaakt, is een project voor sociale tewerkstelling, waar stuk voor stuk fijne mensen tewerkgesteld zijn. Als bezoeker ervaar je op een hartelijke manier dat plaatsen als deze er wel degelijk toe doen, zowel voor de bezoekers die erdoor gecharmeerd worden en kunnen genieten van het prachtige kader en de lekkernijen, maar zeker en vast voor de mensen die er werken. Als je deze plaats nog niet kent, dan moet je er dringend eens langsgaan om zelf te ervaren hoe fijn het er is.

  ()

 • De Bottelarij is een parel!

  De Bottelarij is een parel: prachtige locatie, fijne bediening, heerlijk lekkers, magnifiek kader. Genieten staat er op de voorgrond. Ieder vindt er wat lekkers op de kaart (proef zeker van de zelfgemaakte taart en rijstpap!), er heerst een gezellige, warme sfeer en kinderen kunnen er spelen en Welwezens ontdekken. Daarnaast zijn er geregeld tentoonstellingen, concerten en overheerlijke ontbijten.
  Kortom: je passeert Haspengouw niet zonder een bezoekje aan de Bottelarij!

  ()

 • Intrigerende locatie

  De Bottelarij herbergt een rijk erfgoedverleden geworteld in het mooie Haspengouw. De vriendelijke bediening en gevarieerde keuken zorgen ervoor dat je graag terugkeert naar deze oase van rust. Diverse projecten omkaderen het kunst-en cultuurcentrum zodat elke bezoeker zijn gading kan vinden. Super leuke streekproductenwinkel met cadeaumanden, Welwezentjes, ... kortom teveel om op te noemen. Een echte aanrader!!!

  - Koffiebranderij Gimo ()

 • Inspirerende omgeving

  De Botterlarij heeft net dat ietsje meer.
  Het is een inspirerende omgeving waar je teams kan laten verbinden, creatief aan de slag laten gaan en tegelijkertijd kunt genieten van een fantastische catering.
  Het gebouw heeft een uitstraling die opmerkelijk is en er werd gerenoveerd met respect voor het verleden.
  Voor mij een uitzonderlijke plek die ik iedereen kan aanbevelen.

  - Långstrump Appreciative Coaching ()

 • Hoedenshow & expositie

  Als creatieve ondernemer is het vaak lastig om je eigen kunsten op een juiste manier aan het grote publiek voor te stellen zonder dat er een enorme drempel word gesteld. Via Facebook & Instagram post ik mooie plaatjes van mijn werk, maar het blijft dan vaak bij mooie plaatjes, het is dan lastig om je volgers daadwerkelijk bij je over de vloer te krijgen... Door een maand te exposeren bij De Bottelarij kreeg ik de mogelijkheid om mijn werk naar de enthousiastelingen te brengen en er feedback op te krijgen. Alles was tot in de punten zeer goed verzorgd en geen vraag was te gek voor het team. Echt een aanrader voor elke ondernemer die zijn kunsten en producten wil voorstellen aan het grote publiek! Een dikke pluim voor het hele team!!

  - De Vyldre Millinery ()

 • Heerlijk

  Onlangs halt gehouden in De Bottelarij. Prachtige locatie in het hartje van Haspengouw ontdekt. Mooie omgeving, authentieke inrichting, een vleugje kunst, lekker eten (de Irakese schotel is een aanrader) en eens je het verhaal erachter hoort (sociale integratie), wordt het alleen nog mooier. Een aanrader! Met hun aanbod vergaderzalen en teambuildingactiviteiten hebben ze dan ook mijn interesse gewekt. Kom er beslist nog terug.

  - Hogeschool UC Leuven-Limbug ()

 • Elektrische rolstoeltandem

  In de bottelarij kan je voor een halve dag gratis een elektrische rolstoeltandem uitlenen. Deze duo-fiets leent zich prima om samen met een persoon met een fysieke of mentale beperking te genieten van de mooie streek. In de buurt van De Bottelarij vind je veel fietsroutes.
  En hoe de dag beter afsluiten dan met een heerlijk stuk limburgse vlaai of een streekbiertje?

  - Nike European Logistics Campus ()

 • een leuke ervaring rijker

  Als nieuwe klant, door dat men zoon bij Acsi school stage doet,
  Zo hebben we het gevonden, en het was een welgekome verademing
  een plaats te vinden waar iedereen gewoon zichzelf mag zijn ,
  want net dat is er op veel plaatsen niet meer bij, jong en oud is er van harte welkom,ook de anders valiede worden er warm onhaald ,en voor mijn twee kapoentjes van kleinkinderen is het er een waar paradijs vol avontuur ,daar zorgt de verkleedkoffer voor, en al de wonder peertjes achter hun verstop plaatsje ,zo krijgt bomma tijd voor in alle rust ook van een heerlijk zelf gebakken taartput te genieten met een lekkere koffie,en is onze dag weer super geweest ,dank je wel voor zo een fijne rust oase in een mooie streek ,dicht bij en toch er tussen uit dikke duim aan al de werknemers daar

  - geen ()

 • Kunstenaars worden gesteund

  In de maand mei had ik de eer om mijn newbornfotografie ten toon te stellen in de prachtige gebouwen van de Bottelarij. Tijdens een heerlijk authentiek ontbijt konden mijn gasten genieten van huisgemaakt lekkers. Het is er heerlijk vertoeven voor groot en klein.

  - Inge bollen Fotografie ()

 • Genieten met een grote 'G'

  De Bottelarij is een gastvrije verborgen authentieke parel in prachtig Haspengouw ondergebracht in een oude brouwerij. Of het nu voor een verzorgde koffie met heerlijke zoetigheden - vers uit eigen keuken – is of voor een glaasje sprankelende bubbels met hartige hapjes op het heerlijke ingesloten terras. Maar, ook voor een verrassend concert, een educatieve lezing, een kunsttentoonstelling, een arthouse film op de zolder en een lekker uitgebreid 3-gangendiner uit de lokale keuken of de wereldkeuken kan je er terecht. Ook aan de kinderen is er gedacht, die zich geen minuut vervelen en in en om het gebouw op zoek kunnen gaan naar de schattige 'welwezentjes', die ongetwijfeld ieders hart stelen, niet alleen het onze. In de buurt kan je uitgestrekte wandelingen maken of met de fiets het fruitige Haspengouws landschap ontdekken, dat in elk seizoen mooi is. Mijn (grote) gezin en ikzelf zijn alvast helemaal verk(n)ocht aan deze authentieke en warme plaats, waar je ervaart wat men bedoelt met Limburgse gastvrijheid. We komen er graag om even te onthaasten en te genieten van alles wat de Bottelarij te bieden heeft. Een aanrader voor jong én oud en alles daartussen.

  ()

 • 'Even ontsnappen'

  In de bottelarij heb je de kans om even te ontsnappen aan je dagelijkse rush. Eens je er bent kom je volledig tot rust. Het is zeker de moeite om de streekproducten uit te proberen maar ook de basisgerechten zijn om van te smullen. Voor herhaling vatbaar!

  - / ()

 • Unieke locatie

  Een unieke locatie waarvoor we met plezier onze fiets even aan de kant zetten. Wij komen zeker en vast nog eens terug om te genieten van een fris biertje en het warme onthaal van de Bottelarij!

  ()

 • De Provence in Limburg

  Toekomen in 'De Bottelarij' voelt aan als thuiskomen in de Provence. Een ongedwongen hartelijk onthaal, op je wenken bediend en dat in een uniek kader. The place 2 be voor uw externe meeting.

  - Dexia ()

 • Een hartelijke ontvangst

  In de Bottelarij word je met een warme Haspengouwse Hartelijkheid ontvangen en kan je genieten van een multi-culturele keuken die zeker aan te raden is.

  ()

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Kenmerken de Bottelarij (AKSI vzw)

Wifi
gratis 
Aantal personen
1 - 100 
Bereikbaarheid
auto 
parking - gratis 
Omgeving
groen (bos, ...) 
vlakbij snelweg 
Catering locatie
eigen catering locatie 
Faciliteiten
 

Activiteiten de Bottelarij (AKSI vzw)

Activiteitsregio's:
Limburg
Activiteiten:
Vergaderzaal huren in Ulbeek | Vergaderzaal huren
Trefwoorden:
verhuur zaal | feestzaal | locatie personeelsfeest | evenementenlocatie | zaal huren | teambuilding sint-truiden | vergaderzaal | verhuur locatie | verhuur zalen | locatie huren | zaal verhuur | vergaderzaal hasselt | eventlocatie | zalen huren | teambuilding hasselt | locaties | locatie evenement | teambuilding tongeren | seminarieruimte | locatie verhuur | zalen verhuur | evenementlocatie | limburg | art teambuilding | vergaderzaal sint-truiden | vergaderzaal tongeren | vorming | groepsversterkend | bottelarij | brouwerij | verhuur locaties | locaties verhuur | kunstatelier | locaties huren