Limburg

Op zoek naar 'limburg'? Hier vind je leveranciers die limburg aanbieden in België. Zo wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Limburg

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.9/10. Gebaseerd op 15 reviews over bedrijven in de categorie 'limburg'.
 • de Bottelarij (AKSI vzw)

  de Bottelarij (AKSI vzw)

  De Bottelarij (AKSI)

  En fantastische locatie voor kunst, muziek, workshops en zoveel meer. Zeker ook de moeite voor een hapje en een drankje in een gezellige sfeer! Aanrader!!

  helena olewicz - eleven11 artgallery - 21/08/2017

 • de Bottelarij (AKSI vzw)

  de Bottelarij (AKSI vzw)

  Een plek die je zeker snel moet leren kennen ...

  Ik ben al meermaals in de Bottelarij te gast geweest voor vernissages, ontbijten, markten, optredens of andere events of gewoon voor een hapje en/of een drankje tijdens een spontaan bezoek. Steeds voel ik me er gastvrij onthaald en welkom in de prachtige oude gebouwen, die de Bottelarij herbergen. AKSI VZW, waar de Bottelarij deel van uitmaakt, is een project voor sociale tewerkstelling, waar stuk voor stuk fijne mensen tewerkgesteld zijn. Als bezoeker ervaar je op een hartelijke manier dat plaatsen als deze er wel degelijk toe doen, zowel voor de bezoekers die erdoor gecharmeerd worden en kunnen genieten van het prachtige kader en de lekkernijen, maar zeker en vast voor de mensen die er werken. Als je deze plaats nog niet kent, dan moet je er dringend eens langsgaan om zelf te ervaren hoe fijn het er is.

  walter walter - 21/08/2017

 • de Bottelarij (AKSI vzw)

  de Bottelarij (AKSI vzw)

  De Bottelarij is een parel!

  De Bottelarij is een parel: prachtige locatie, fijne bediening, heerlijk lekkers, magnifiek kader. Genieten staat er op de voorgrond. Ieder vindt er wat lekkers op de kaart (proef zeker van de zelfgemaakte taart en rijstpap!), er heerst een gezellige, warme sfeer en kinderen kunnen er spelen en Welwezens ontdekken. Daarnaast zijn er geregeld tentoonstellingen, concerten en overheerlijke ontbijten.
  Kortom: je passeert Haspengouw niet zonder een bezoekje aan de Bottelarij!

  Pieter Vaes - 08/08/2017

 • de Bottelarij (AKSI vzw)

  de Bottelarij (AKSI vzw)

  Intrigerende locatie

  De Bottelarij herbergt een rijk erfgoedverleden geworteld in het mooie Haspengouw. De vriendelijke bediening en gevarieerde keuken zorgen ervoor dat je graag terugkeert naar deze oase van rust. Diverse projecten omkaderen het kunst-en cultuurcentrum zodat elke bezoeker zijn gading kan vinden. Super leuke streekproductenwinkel met cadeaumanden, Welwezentjes, ... kortom teveel om op te noemen. Een echte aanrader!!!

  Monique Wathion - Koffiebranderij Gimo - 08/08/2017

Limburg

Op zoek naar 'limburg'? Dan heb je geluk. Op onze website vind je maar liefst bedrijven om je hierbij te helpen. Deze toeleveranciers helpen je graag bij het organiseren van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

Limburg: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor limburg in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als limburg, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Eventbedrijf toevoegen

Je kan zelf kosteloos een eventbedrijf toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar limburg.

Tags: ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!