Limburgse parel

Limburgse parel

Te midden van weelderige flora, bijzondere fauna en indrukwekkende waterpartijen vind je het Terhills Hotel. Dit prachtige viersterrenhotel vormt de optelsom van comfort en klasse.


Wat eens het hoofdgebouw van de mijnen was, is nu een locatie waar je een onvergetelijke bijeenkomst kunt houden. De perfecte locatie om meetings te combineren met ontspanning en plezier. 


Het hotel beschikt over een boardroom en het aangrenzende vergadercomplex Terhills Conference beschikt over twee zalen. Beide zalen zijn te combineren tot een mooie grote ruimte met zicht op de Franse tuin van het hotel. In theater- of receptieopstelling kan je hier tot 150 gasten ontvangen. Unieke omgeving

De ligging van het hotel is uniek: vlak langs de hoofdtoegangspoort van het Nationaal Park Hoge Kempen, het enige Nationale Park in België. In deze unieke omgeving met bergen en meren kun je urenlang ongestoord wandelen. Vanop de mijnterrils en schachtbokken geniet je van vergezichten tot in Nederland en zelf Duitsland. 


Vanuit het wandelparadijs wandel je recht binnen bij het shoppingparadijs Maasmechelen Village. Met meer dan 100 luxueuze fashionmerken vormt dit de mooiste winkelstraat van Limburg! 


Sinds kort kun je op Terhills ook heerlijk relaxen bij Elaisa Wellness. In dit gloednieuwe wellnesscomplex kun je genieten van 7 sauna's, 4 baden, een grote zonneweide, hammam en verschillende relaxtruimtes. De Terhills Shuttle brengt je gratis van het hotel naar de wellness. Voorjaarspromotie voor seminars: 10 + 1 gratis

Bij elke 10 betalende seminariegasten, bieden we voor de 11de persoon een gratis seminariepackage aan! Deze actie is geldig op alle nieuwe reservaties die worden gemaakt vanaf 09/01/2020 en is geldig voor alle seminaries tot en met 29/02/2020.

www.terhillshotel.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Digi-rust: (on)mogelijk voor event professionals?

Digi-rust: (on)mogelijk voor event professionals?

Tournée Minérale in februari: ontdek deze drie alcoholvrije concepten

Tournée Minérale in februari: ontdek deze drie alcoholvrije concepten

Mercedes-Benz & To The Point Events, magisch voor al je zintuigen

Mercedes-Benz & To The Point Events, magisch voor al je zintuigen

Advertenties