Fusie Limburgse tentverhuurders

Fusie Limburgse tentverhuurders

De eventsector is alweer een fusie rijker. Stefan Kerkhofs, bekend van The Fungroup en To The Point Events, bundelt de krachten met Patrick Kerkhofs van Kerkhofs Events. Beide heren starten een nieuw bedrijf, genaamd Kerkhofs Tent-Renting.

 

Stefan Kerkhofs is al 25 jaar actief in de evenementensector. Hij richtte reeds verschillende bedrijven op waaronder The Fungroup met diverse gespecialiseerde attracties en sinds kort ook divisie Tent-Renting. Daarnaast participeert hij ook in het evenementenbureau To The Point Events, actief in het organiseren van bedrijfsfeesten en teambuildingsactiviteiten. Ook met zijn topconcept 'Dinner in the Sky', dat nu actief is in 53 landen boekt hij succes.

 

Voor diverse opdrachten werkte Stefan Kerkhofs reeds samen met Patrick Kerkhofs. Zijn bedrijf Kerkhofs Events is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van tentstructuren in diverse vormen en afmetingen voor zowel privéaangelegenheden als bedrijfsfeesten. Patrick Kerkhofs heeft in de afgelopen 15 jaar zijn bedrijf weten uit te bouwen tot een gevestigde waarde in de branche waardoor de sector voor hem geen geheimen meer kent. "Eén van onze nieuwste aanwinsten zijn de 10 meter hallen waarmee ons aanbod aan kadertenten vergroten. Ook The Fungroup, divisie Tent-Renting, kocht onlangs een Arcade Smart van 15 bij 30 meter, het paradepaardje onder de tenten."

 

Door de regelmatige samenwerking tussen Kerkhofs Events en Tent-Renting is het idee ontstaan om te fusioneren tot één bedrijf. "Door het bundelen van de krachten wordt een stevige speler op de markt gecreëerd die zowel de particuliere alsook de professionele klanten de beste service, kwaliteit en kennis biedt met prachtige eventorganisaties, en diverse tentstructuren, ondersteund door een sterk logistiek apparaat", aldus de heren Kerkhofs. 

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties