To The Point Events

To The Point Events

  • Kempische Steenweg 303 bus 21, 3500 Hasselt, België

Over welk type evenement het ook gaat; To The Point Events biedt een totaaloplossing. Mede via een uitgebreid netwerk van geprefereerde leveranciers en partners kan u bij ons voor echt alles terecht.

 

Personeelsfeesten, opendeurdagen, familiedagen, productlanceringen, beurzen, thema events, teambuildings, spel zonder grenzen formats,…geen enkele uitdaging gaan we uit de weg. To The Point Events staat garant voor de totale organisatie van uw evenement, van A tot Z, en uiteraard tot in de puntjes verzorgd.

 

Bij elke stap in het proces denken wij creatief mee en zoeken we intensief naar oplossingen. Via ons netwerk garanderen we een vlekkeloze samensmelting van vakkennis, gedrevenheid en kwaliteit. Terwijl er voor u slechts één, duidelijk aanspreekpunt is... een luxe!

 

Kortom wij staan garant voor One-Stop Event Solutions.

 

Contacteer ons vrijblijvend om te zien hoe wij ook voor uw evenement het verschil kunnen maken.

To The Point Events
Corda Theater, de hybride pop-up studio van TTPE draait op volle toeren
18 December 2020

Deze week twee straffe producties in onze hybride pop-up studio: het Corda Theater.

Dinsdag mochten we LRM ontvangen , met een virtuele meeting (als coronaproof alternatief voor hun personeelsvergadering) & aansluitend een digitale escape room als teambuilding. Donderdag was er het bijzonder interessante webinar van Essers met oa Jill Peeters als gast.

Het blijft bijzonder gek om voorlopig meer schermen dan mensen in ...

Lees meer

Like Reageer

17 reviews over To The Point Events - 9.5/10

Krisje Lenaerts
New|Mavaro NV|

Geflipte pannenkoeken pakketjes

Dit is de 2de maal dat ik samen met Reinhilde en TTPE heb gewerkt voor pakketjes voor de medewerkers/collega's binnen ons bedrijf. Reinhilde en het team komen steeds met creatieve ideeën en zorgen dat dit van a tot z is uitgewerkt. Ik vind de samenwerking steeds top!

Like0 likes
Tom De Bruyn
New|randstad|

Creatieve aperoboxen - welgesmaakt!

Reinhilde en haar team stelde voor ons een zeer leuke -creatieve- aperobox samen. Deze werden verstuurd naar 230 collega's. De service werd zeer snel en efficiënt aangeboden en opgevolgd. Ging zeer vlot en alleen maar blije gezichten achter het scherm tijdens het gezamenlijk moment ;-)
Many thanks to Reinhilde en haar collega's !!!

Like0 likes
Valerie Witters
New|kreon nv|

Vlotte samenwerking

Wij hebben een aangename & vlotte samenwerking gehad met TTPE voor onze tribe boxen. Robin heeft ons heel professioneel en zeer snel geholpen. Bleef ook steeds rustig onder de tijdsdruk.

Like0 likes
Anja Ronken
New|Universiteit Maastricht|

TTPE als professionele samenwerkingspartner

Voor het "Coronaproof" organiseren van onze toetsen in september en oktober hebben we TTPE ingeschakeld voor advies en ondersteuning. We hebben de samenwerking met Robin steeds als professioneel en prettig ervaren, Robin is een projectmanager die rust, vriendelijkheid en professionaliteit uitstraalt, die snel schakelt en pro-actief handelt. Hij heeft ons zowel in de voorbereidingen als ter plekke volledig ontzorgd en was een graag geziene gast in de toetshal. We kijken ernaar uit om de samenwerking met TTPE te verlengen voor onze toekomstige toetsen.

Like0 likes
Bart Basselier
Leader|Very Food Catering|

Samenwerking

Samenwerken met het team van TTPE brengt veel arbeidsvreugde en plezier met zich mee. Tot in de puntjes voorbereiding van Reinhilde en team en de nodige kwinkslagen van Robin en de uitgebreide briefings van Bart, zorgen voor een vlotte voorbereiding van het event. Op het event zijn deze gestructureerde duizendpoten alom aanwezig en dit steeds van achter de schermen. Topteam dat ook fan is van onze crewcatering ?

Like0 likes
Caroline Stevens
Expert|PXL-Congress|

Altijd aangename en professionele samenwerking

Jong spontaan team met voldoende ervaring en frisse onderbouwde input. Van creatieve ideeën tot volledige professionele uitvoering.
Geen 9-to-5-mentaliteit, "gaat niet" bestaat niet en snel schakelen zit in hun DNA. Elke samenwerking verloopt vlot waardoor we telkens kunnen streven naar de beste versie van elke event.

Like0 likes
Veerle Janssens
New|stad Hasselt|

Samenwerking ikv week van de veerkracht

Superfijne samenwerking met de CHO van TTPE tijdens de week van de veerkracht. Fijn om inspiratie op te doen bij jullie en de openheid om dit te delen!

Like0 likes
Jeroen Bellings
New|Lokaal bestuur Borgloon|

Opening stroopfabriek

Zeer positieve ervaring bij de officiële opening van het fruitbelevingscentrum in de stroopfabriek in Borgloon. Professionele aanpak, goede omkadering, stijlvol concept!

Like0 likes
Elisabeth Thoen
New|

Meer dan geslaagd nieuwjaarsfeest

To The Point heeft ons geholpen om een spetterend nieuwsjaarsfeest te organiseren voor al onze collega's. Aangezien wij met verschillende profielen en talengroepen zitten binnen het bedrijf is dit niet altijd een makkelijke opdracht. Maar TTP begreep onmiddellijk de gevoeligheden, had oog voor detail en kwam met innovatieve oplossingen die letterlijk to the point waren.
De aangename samenwerking is nog een extra pluspunt om te vermelden. Een echte aanrader.

Like0 likes
Stijn Janssen
Expert|AUHL|

To the point...

Overmorgen is het zover... To The Point Events verzorgt onze openingszitting. Kan al zeggen dat de voorbereiding zeer nauwkeurig, snel en to the point was.
To The Point Events denkt mee, werkt mee, brengt ideeën en oplossingen aan. De bereidheid is steeds groot. Een plezier om hen erbij te hebben.
De ommeslag die het eventbureau in deze coronatijd heeft gemaakt, is indrukwekkend. Obstakels werden kansen en kansen werden nieuwe opdrachten en intussen is To The Point Events een bureau dat ook coronaproof events aflevert en structureel innoveert. Vanuit een vernieuwde expertise. Hoedje af!

Like0 likes
stef geers
Expert|stef geers|

Artiesitek samenwerking tijdens events

De samenwerking met TTPE.
Da’s de puntjes op de i, soms 2 puntjes op de ï.
Ze houden enorm rekening met onze technische fiche in hun voorbereiding.
Maar bovenal, en da’s voor mij het belangrijkst in de aangename samenwerking :
ze laten je artistiek je ding doen!
Het commerciële aspect van een event mag het artistieke luik niet ‘over-rulen’.

Like0 likes
Hanne Hanne Sterckx
New|Carglass NV|

Hét eventbureau voor persoonlijke en creatieve events die tot in de puntjes geregeld zijn!

TTPE heeft al verschillende events voor ons georganiseerd: personeelsfeesten, familiedagen, openingen, teambuildings... Telkens met even veel zorg, creativiteit, optimisme, oog voor details, flexibiliteit, betrokkenheid, ... We weten dat we op hen kunnen rekenen, en het is telkens een verademing om zelf ook volop te kunnen genieten tijdens onze events wetende dat TTPE alles onder controle heeft. Bij de briefing voor een nieuw event, maken ze tijd om naar je wensen en verwachtingen te luisteren en ze slagen er telkens in om de boodschappen en sfeer uit te werken net (of beter!) zoals je die in gedachten had... Budgetten worden ook altijd gerespecteerd, en heel transparant en regelmatig gedeeld. Geen vraag is te veel, ook als het snel moet gaan (en dat gebeurt wel eens vaker ;-)).
Na de laatste personeelsfeesten dacht ik telkens "waauw, dit was AF, dit kan onmogelijk overtroffen worden" en het jaar daarna bewijzen ze weer het tegendeel. Reinhilde, Bart, en het volledige TTPE team: Ik vind het superfijn om met jullie samen te werken!

Like0 likes
Nele Douce
New|Lambrechts NV|

Bergen passie, tonnen energie en veel geduld!

Als je klanten reageren met "de beste ooit", als de baas zegt " beter kon niet" dan weet je het wel: het event was af!
Dankzij de gemotiveerde bende van TTPE slagen we er al enkele jaren in om onze klanten en leveranciers van hun sokken te blazen tijdens onze jaarlijkse happening.
Samenwerken met hen is een verademing: timings en budgetten worden gerespecteerd, "spoedjes" vormen geen issue en de glimlach krijg je er telkens gratis bij! Wij kijken alvast uit naar de volgende editie!

Like0 likes
Stefanie Wijckmans
New|Gebroeders Wijckmans - Omnicol Belgium|

Stick to our roots

Van het begin tot het einde, alleen maar lof!
Vanaf de eerste kennismaking was het voor ons duidelijk, dat we ons niet te veel zorgen moesten maken over de organisatie van ons bedrijfsfeest.
Alles was tot in de puntjes uitgewerkt. Het magische gevoel in de prachtige omgeving, was voelbaar bij iedereen. Dit bracht ons nog dichter bij onze klanten en leveranciers.
Het team van TTPE zijn GEWELDIGE mensen om met samen te werken. Een persoonlijke aanpak die in rechte lijn ligt met onze visie.
Bedankt voor het onvergetelijke!

Like0 likes
Janthe Vaesen
New|ASAP.be|

Organisatie kick-off event

To The Point Events heeft ons kick-off event bijzonder goed georganiseerd. Door hun toporganisatie hebben wij zelf ook ten volle kunnen genieten van het event. Ze hadden echt aan alles gedacht! De locatie was ook heel tof aangekleed. De teambuildingactiviteiten werden heel goed begeleid. We hebben ook heel veel positieve reacties van onze medewerkers ontvangen. Sommigen vonden het zelfs "de beste editie ooit!".

Like0 likes
Evi Ramaekers
Leader|Evi Ramaekers Photography|

Weet telkens te overtreffen

Onder één van hun motto's 'het mooiste maak je samen' legt dit team de lat erg hoog voor zichzelf maar zeker ook voor hun leveranciers. Rekening houdend met de wens van de klant weten Bart en zijn team zichzelf telkens weer te overtreffen!

Like0 likes
Marco Debart
Expert|Ill Skills Events|

Altijd een toffe ervaring met het Team van To The Point Events.

Als plaatser van Tijdelijke Airbrush Tattoo's reeds verschillende evenementen van To The Point Events mogen bijwonen. Steeds een aangename samenwerking met deze professionele groep. Zeker een aanrader voor uw evenement.

Like0 likes

Activiteiten To The Point Events

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Oost-Vlaanderen | West-Vlaanderen | Limburg | Waals-Brabant [+Bruxelles] | Belgium
Trefwoorden:
bedrijfsuitstap | bedrijfsfeest | productlanceringen | bedrijfsevenement organiseren | bedrijfsevenement organisatie | bedrijfsuitje | organisatie evenementen | teambuilding activiteit | evenementenkantoor | bedrijfsfeesten | evenement organisatie | congres organisatie | bedrijfsevenementen organiseren | evenementenbureau | evenementenbureaus | organisatie bedrijfsfeesten | organiseren van een evenement | personeelsfeest | teambuilding activiteiten | organisatie seminaries | congres organiseren | evenementbureau | feest organisatie | organisatie bedrijfsfeest | teambuilding | evenementen organisatie | congresorganisatie | familiedagen | productlancering | feesten organiseren | bedrijfsfeesten organiseren | organisatiebureau | feesten organisatie | organisatie evenement | organisatie feesten | bedrijfsevenementen organisatie | organisatie bedrijfsevenement | evenementen organiseren | bedrijfsfeest organiseren | evenementen | eventbureau | organisatie congressen | organisatie bedrijfsevenementen | feest organiseren | bedrijfsfeest organisatie | evenementenorganisatie | evenement organiseren | congresbureau | bedrijfsuitjes | organisatie feest | bedrijfsfeesten organisatie | bedrijfsevenementen | klantenevenement | beurzen | opendeurdagen | congressen organiseren | feesten | incentives | organisatie congres | spel zonder grenzen | thema event | beurs | openingen | seminaries organisatie | seminarie organisatie | seminaries organiseren | seminarie organiseren | congressen organisatie

Nieuws

To The Point Events
To The Point Events lanceert de Tribe Box!
15 June 2020

To The Point Events lanceert de Tribe Box!


Digitaal is dan wel het nieuwe normaal, maar stay connected. Met een Tribe Box op maat versterk je jouw verhaal & laat je appreciatie voelen. Het is de ideale tool om jouw employer branding te verhogen. To The Point Events inspireert & ontzorgt je graag met jouw Tribe Building. Check www.inspireyourtribe.be 

Lees meer

Like Reageer