To The Point Events breekt alle records!

To The Point Events breekt alle records!

To The Point Events heeft haar ambities voor 2011 gerealiseerd. De omzet is met 30% gestegen, het aantal events met meer dan 40%.

 

Daarnaast blijkt uit onafhankelijk onderzoek dat ook de naamsbekendheid en de reputatie van het Limburgse evenementenbureau op de Belgische markt stevig gegroeid is.

 

De bijzonder gevulde maand oktober illustreert deze groei. Ze begon met een spetterend feest voor 600 personeelsleden van Scandinavian Tobacco Group Houthalen in Hangar58. Vervolgens stond To The Point Events voor de derde keer op rij in voor de organisatie van de Student Take Off en dit in opdracht van de Stad Hasselt, de drie hogescholen en de universiteit Hasselt. Zowel kwalitatief als kwantitatief werd het een record editie met meer dan 10.000 studenten die zorgden voor een unieke sfeer. Met de steun van talrijke sponsors en partners is de Student Take Off uitgegroeid tot een volwassen en succesvol event.

 

Bekijk de video voor een impressie van deze unieke editie:

 

 

Ook de firma Lambrechts - die haar 65 jarig bestaan vierde - deed voor het derde jaar op rij een beroep op To The Point Events voor een feestelijk drieluik: een exclusief designevent voor 600 architecten in de unieke Lambrechts Store, een installatiebeurs met avondfeest voor 1200 klanten in de Ethias Arena op zaterdag en op zondag een energiebeurs voor het brede publiek.

 

De firma Polyvision vierde hun 40ste verjaardag dan weer door met alle medewerkers en hun partners een zonnige en gevarieerde uitstap te maken met een afsluitend diner in de grotten van Kanne. Zelfs de academische wereld is niet meer vreemd voor To The Point Events! In opdracht van UHasselt werd gezorgd voor de logistieke invulling van Innoventivity Day 2011. Een boeiende dag in het teken van de synergie tussen wetenschappelijk onderzoek en het bedrijfsleven.

 

Steeds hun motto indachtig: "creatief, innovatief en to the point" doet To The Point Events het dus echt voor iedereen en overal. Zaakvoerders Bart Koninckx & Stefan Kerkhofs blijven ook ambitieus voor de toekomst, zeker nu Stefan meer tijd in To The Point Events wil stoppen.

www.tothepointevents.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Haal alles uit je event software met de Halito! Academy

Haal alles uit je event software met de Halito! Academy

In 10 stappen naar het perfecte event

In 10 stappen naar het perfecte event

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Advertenties