Wees creatief en verhoog de ROI van jouw events

Wees creatief en verhoog de ROI van jouw events

Dé vraag die dezer dagen, tijdens de talrijke nieuwjaars- recepties, het gespreksonderwerp nummer 1 is, is ontegensprekelijk: "Wat zal 2012 brengen?"

 

Hoe kan je als bedrijf, met onzekere vooruitzichten in het achterhoofd, op een creatieve manier je doelen bereiken in 2012? To The Point Events gaat de uitdaging aan om hierop, samen met zijn klanten, een antwoord te vinden.

 

Het is belangrijk om relaties met klanten en eigen medewerkers te onderhouden en zelfs te versterken. Want stilzitten en afwachten staat in geen enkel ondernemerswoordenboek.

 

Verras en scoor dubbel!

Een mooie case van een geoptimaliseerde ROI was de lipdub van JBC. Beelden zeggen meer dan woorden. Dat dachten ook de medewerkers van JBC toen ze beslisten om hun werkgevers te verrassen met een 'lipdub'. Met een beperkt budget en een hoop creativiteit staken ze met hun ganse team onder onze begeleiding een filmpje in mekaar dat vandaag nog steeds van zich laat spreken. Wat de Return-on-investment was? Maximale betrokkenheid van het personeel, dus als teambuilding activiteit kon dit tellen. Maar misschien nog veel belangrijker: het concept werd opgepikt door de geschreven pers, radio en TV. Het creatieve imago van JBC werd meteen op alle fronten bevestigd en extra in de kijker gesteld. Dankzij social media werd het filmpje in geen tijd naar een massa mensen verspreid. En mocht je het toch gemist hebben, hieronder kun je het alsnog bekijken! Creativiteit hoeft niet duur te zijn!

 

 

 

Nominatie voor Benelux Event Awards 2012

To The Point Events heeft voor de eerste keer een case ingediend met: "Bringing Chemistry to Life: Opendeurdagen Tessenderlo Chemie". Wij zijn dan ook ontzettend blij dat we van de jury een nominatie gekregen hebben. Ook voor dit project is door alle betrokken partijen op een heel creatieve manier de ROI geoptimaliseerd. De uitreiking van de BEA's is op 29 maart; fingers crossed!

 

Ben je geïnspireerd? Laat het ons weten! To The Point Events gaat graag de uitdaging aan om in 2012 samen met u een eigen succesverhaal te schrijven!

www.tothepointevents.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Advertenties