Bollekesfeest en Europese Top kiezen voor To The Point Events

Bollekesfeest en Europese Top kiezen voor To The Point Events

To The Point Events heeft twee uitdagende, uiteenlopende pitches gewonnen. Het bureau mag in opdracht van de Stad Antwerpen het Bollekesfeest coördineren en verzorgde de logistieke omkadering van de EU-CELAC-Top in Brussel.

 

Het Bollekesfeest vindt plaats van 20 t.e.m. 23 augustus op meerdere locaties in de Antwerpse binnenstad en verwacht 200.000 bezoekers. Het team van TTPE zal instaan voor de volledige logistieke opvolging en ondersteuning in alle facetten.

 

Daarnaast verzorgde To The Point Events de logistieke omkadering van de EU-CELAC-Top in Brussel. Projectmanager Reinhilde Degros vertelt trots: "Tijdens deze tweedaagse top verzorgden we een 'thuis' voor de 36 niet-Europese landen die deelnamen aan de top. Gedurende een 9-daagse opbouw werden alle nodige werken uitgevoerd om de diverse delegaties comfortabel te ontvangen. Daarnaast creëerden we ook 6 'onderhandelingsruimtes' waar deelnemende partijen zich in alle rust kunnen terugtrekken om de nodige intieme gesprekken te voeren."

 

Ontdek in onderstaand filmpje de logistieke opbouw van deze EU-CELAC-Top met niet minder dan 61 regeringsleiders, staatshoofden en hun delegatie.

 

 

Wie is To The Point Events?

To The Point Events is een full-service evenementenkantoor dat gespecialiseerd is in events met een hoge ROI en ROO. "Daarbij vertrekken we steeds van jouw verhaal en maken zo ook voor jou het verschil! Een unieke combinatie van grenzeloze creativiteit en volledige budgettaire transparantie."

 

Naast Familydays, Personeels- en bedrijfsfeesten, Beurzen, Productlanceringen en Teambuildings biedt To The Point Events sinds kort ook Brand activation mogelijkheden aan onder het motto: "Voor u de lusten, voor ons de lasten."   

 

Bewezen kwaliteit

De voorbije 4 jaren won To The Point Events 3 BEA-awards. In de zomer van 2014 werd het bureau uitgeroepen tot 3e meest gewaardeerde evenementenbureau van de Benelux. "Bekroningen waar we natuurlijk zeer trots op zijn. Maar de motor en reden van ons bestaan zijn onze tevreden klanten", aldus Bart Koninckx. "Ons geheim? De kracht van ons team en een uiterst zorgvuldig geselecteerd (en permanent geëvalueerd) netwerk van de beste leveranciers op hun domein. Doorheen heel het traject zijn wij jouw uniek aanspreekpunt van briefing, brainstorm, conceptfase, realisatie, debriefing en nazorg...  Wij bewaken het creatieve en zeker ook uw budget en laten je telkens opnieuw op basis van de juiste informatie kiezen. We vermijden alle verrassingen en geven je 100% controle. Op die manier garanderen we een hoge toegevoegde waarde. Het resultaat: een maximale ROI en ROO en een tevreden klant."

www.tothepointevents.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

The Box Company
Teambuilding in tijden van social distancing: Remote Teambuilding Experience!
The Box Company|27 May 2020

Aan het begin van de Coronacrisis heeft The Box Company een nieuwe activiteit geïntroduceerd: The Remote Teambuilding Experience. Een geweldige activiteit die vanuit huis en toch in teamverband gespeeld wordt.


Inmiddels is deze activiteit al door vele groepen en in veel verschillende landen over de hele wereld gespeeld. De activiteit is beschikbaar in Nederlands, Frans & Engels. De activiteit is naar wens ook tweetalig te spelen.


Zie hieronder een video om een goed beeld te krijgen van de activiteit: 

Like Comment
Pieter v.
Leader |

Zie voor meer infor: https://www.theboxcompany.nl/remote-teambuilding

Like | Reply

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures