2223 palletten vormen unieke feestlocatie

2223 palletten vormen unieke feestlocatie

Bij To The Point Events houden ze wel van een uitdaging, zeker ook inzake de keuze van de feestlocatie. Waarom jouw volgend klanten- en/of personeelsevent niet gewoon in eigen 'huis' doen? Heb je een groot magazijn, gezellige onthaalruimte of voldoende plaats om een tent te zetten? Dan is dit zeker het overwegen waard.

 

Een event in huis heeft een groot effect op uw employer branding. De betrokkenheid van de medewerkers ligt erg hoog, hun fierheid neemt toe en ze ontdekken de werkplek op een andere manier, een verrassing die zorgt voor een blijvende herinnering.

 

Bij de opening van een nieuw gebouw is het natuurlijk vanzelfsprekend dat het event 'in house' doorgaat. "Maar meer en meer laten we ook de familiedag of het personeels- en klantenfeest (al dan niet met een rondleiding op maat) doorgaan in eigen huis. Als evenementenkantoor waken wij over alle details. Door optimaal gebruik te maken van de eigenheid van het bedrijf en de aanwezige elementen, creëren we zo altijd een bijzonder uniek event dat zorgt voor geweldige reacties van de personeelsleden, die feestelijk thuiskomen in hun bedrijf", vertelt Bart Koninckx.

 

Een mooi voorbeeld van deze aanpak was het personeelsfeest van Gheys, dat plaatsvond in het gloednieuwe magazijn. Gebruikmakend van hun eigen palletten en in co-creatie met hun team werd een bijzonder gezellige ruimte voor het personeel gecreëerd. Niets werd aan het toeval overgelaten: parking, stroom, toiletten, catering en leuke randanimatie. Met 2.223 palletten werd een optimale compartimentering gemaakt in de hal met een onthaal-/receptiezone en een dinerzone in de vorm van het logo van de klant. Het decor bestond uit vrachtwagens van Gheys, een speelse opstelling met hun heftrucks en producten, en het uitlichten van hun imposant magazijn. De gloednieuwe logistieke machine werd daarbij extra in de verf gezet. Op deze manier werd een doodgewone logistieke zone heel bijzonder tot leven gebracht. Het personeel en hun partners genoten van een avond vol verrassingen en keerden fier terug naar huis.

 

 

Storytelling met unieke tafelprojectie

Met meer dan 12 jaar ervaring mag To The Point Events zich intussen een specialist noemen in het creëren van spraakmakende events in eigen huis, steeds op maat van de wensen van de klant. Zo werd er voor de 300 gasten van Metrotile een entree met waar 'Efteling-gevoel' gecreëerd, met als eyecatcher een unieke storytelling d.m.v. tafelprojectie.

 

 

Voor Warsco Units werden zelfs alle mogelijke toepassingen van hun "zeg nooit container tegen een unit" tot leven gebracht. 

 

Wij jij weten of ook jouw feest in eigen huis kan plaatsvinden? Bel team TTPE en zij komen het vrijblijvend voor jou onderzoeken. Ontdek de cases, meer info & inspiratie op:

www.tothepointevents.be/referenties/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe maak je je eventprogramma eenvoudiger? (En waarom zou je dat doen?)

Hoe maak je je eventprogramma eenvoudiger? (En waarom zou je dat doen?)

Nu ook officieel: Tomorrowland dient aanvraag in voor 3 festivalweekends in 2022

Nu ook officieel: Tomorrowland dient aanvraag in voor 3 festivalweekends in 2022

Organiseer je volgende meeting in deze toplocatie in Oostende

Organiseer je volgende meeting in deze toplocatie in Oostende

Advertenties