Leren is beleven. Beleven is leren.

Leren is beleven. Beleven is leren.

Terwijl de educatieve wereld zich dag in dag uit heruitvindt, is To The Point Events voor een aantal klanten op zoek gegaan naar een aanvullende manier van leren.

 

Zo won het Hasseltse evenementenbureau in 2018 nog een BEA-award voor hun ‘Digital Week’, waarin ze 4000 werknemers van AG Insurance op het digitaliseringsproces voorbereidden. Met enkele nieuwe formats zoals een Safety Day of Happiness Congres werken ze ook aan de veiligheid en het welzijn op jouw werkvloer.

 

 

Safety/ Energy Day

Draag je helm! Waar zijn je veiligheidsschoenen? Ergonomie op de werkvloer?! Preventie- en veiligheidsadviseurs kunnen soms makkelijk door papegaaien vervangen worden. Op een veiligheidsdag wijst To The Point Events jouw werknemers op de gevaren van hun job, met als uiteindelijke doel het aantal arbeidsongevallen tegen te gaan. Maar ook mentale veiligheid krijgt ruimte in workshops mindful eten, goede slaap, hygiëne, gezond bewegen, …

 

Ontdek hier de case voor BPC

 

 

Happiness Congress

Happy medewerkers zorgen voor tevreden klanten. En dat is waar het uiteindelijk om draait. Hoog tijd dus om in die happy werknemers te investeren! Anouck, chief happiness officer bij To The Point Events, neemt je in dit congres mee op tocht langs de diverse hindernissen op weg naar een happy team. Op maat van jouw bedrijf stellen we een gebalanceerd programma op met workshops, keynotes en aangepaste catering.

 

 

Digital Bath

In dit traject zorgt het team van To The Point Events er voor dat al je werknemers worden klaargestoomd om digitaal aan de slag te gaan. Workshops rond Skype, bedrijfsspecifieke software en MS Office, worden afgewisseld met kennismakingen met Drones, VR, e-mobility en robots. We schenken zeker ook aandacht aan tips voor een digital-detox.

 

Ontdek hier de case voor AG Insurance

 


Ontdek via de link hieronder de case voor AG Insurance. Op zoek naar nog meer inspiratie? Ontdek meer referentiecases op de gloednieuwe website.

www.tothepointevents.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

3 goede redenen om reviews te plaatsen

3 goede redenen om reviews te plaatsen

Locatietip Arnhem: Eventlocatie Venue13 organiseert bezichtigingsdag

Locatietip Arnhem: Eventlocatie Venue13 organiseert bezichtigingsdag

3 gouden tips om de ROI van je event te vergroten door slim om te gaan met je eventbudget

3 gouden tips om de ROI van je event te vergroten door slim om te gaan met je eventbudget

Advertenties