To The Point Events doet het ook in huis!

To The Point Events doet het ook in huis!

To The Point Events merkt een nieuwe trend in de evenementenmarkt: bedrijfsfeesten in eigen huis. De directe link met de productie en de eigen gebouwen betekent vaak een enorme meerwaarde.

 

De voorbije maand leverde het Limburgse eventbureau hiervan twee schitterende voorbeelden bij Tectum Group en voor ESI-CIT Group.

 

De Group Biesmans had een driedubbele reden tot feest: de officiële inhuldiging van hun prachtig hoofdkantoor, de viering van hun 30-jarig bestaan en de onthulling van de nieuwe bedrijfsnaam: Tectum Group. Verspreid over twee dagen ontvingen ze klanten, stakeholders, collega ondernemers en het personeel met hun familie. Iedereen kon op een zeer originele manier de geschiedenis van het bedrijf, de verschillende vestigingen en het gevarieerde productaanbod ontdekken. To The Point Events zorgde voor een aangepast programma op maat van elke doelgroep.

 

Ook ESI-CIT Group vierde een dubbel feest in eigen huis. De nieuwe, stijlvolle bedrijfsgebouwen werden feestelijk ingehuldigd en ze hadden recent een ambitieuze overname gedaan. Klanten, relaties, personeelsleden en hun familie gingen op ontdekkingstocht in de bijzondere wereld van test- en meettechnologie. De eyecatcher was de feestelijke integratie van een robot-arm in het geheel. Voor de gelegenheid werd één ervan geprogrammeerd voor het schenken van een Duvel met een duivelse precisie (ESI-CIT waardig). In het onderstaande filmpje kan je dit technologisch hoogstandje bewonderen. Let op de details!

 

 

"Heb jij ook plannen voor een inhuldiging, naamswijziging, jubileum, ... of een feest voor welke reden dan ook? Dan kun je steeds terecht bij To The Point Events. Wij staan garant voor een uniek feest op jouw maat en binnen jouw budget: creatief, innovatief & to the point!", aldus Bart Koninckx.

www.tothepointevents.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Advertenties