To The Point Events stuwt studenten naar kookpuntTo The Point Events stuwt studenten naar kookpunt

In Hasselt is de Student Take Off de eerste Grote Afspraak, met hoofdletter, voor 25.000 studenten. Het initiatief van hogescholen PXL en KHLim, Universiteit Hasselt en Stad Hasselt geldt in de Limburgse hoofdstad als het officieuze startschot van het academiejaar.  

 

Sponsorwerving, veiligheid, programmatie, podiumregie, animatie, VIP-hospitality, communicatie, catering, interactie met de buurt, het organiseren van een tapcursus voor de vrijwilligers. Kortom een 360° benadering. Voor Student Take-Off doet To The Point Events het allemaal.  

 

Met de steun van onder andere KBC, Red Bull, Jim Mobile, Provincie Limburg en Kinepolis trakteerden we de studentikoze massa op een gratis event, gekruid met enkele bekende namen. Nadat het frisse Duplicate het publiek op temperatuur gebracht had, kregen de ideale schoonzonen van de Romeo’s de heupen collectief in beweging. De apotheose had een behoorlijk Limburgs tintje: Regi sloot 'voor eigen volk' af met een gesmaakte DJ-set. Ook de studenten zelf etaleerden hun talent: tussen de optredens van deze kleppers door lieten enkele jeugdige DJ's vanuit de Jupiler Stage hun beats over het Dusartplein schallen.  

 

Tussen al dit feestgedruis vond ook de jaarlijkse Student Trophy plaats, een competitie met uitdagende proeven tussen studentenverenigingen en vriendengroepen, plaats. Winnaar van dit jaar was het roeiteam van de UHasselt.  

 

Wil je weten waarom To The Point Events voor het 6de jaar op rij met grote onderscheiding slaagde? Herbeleef de Student Take Off in deze aftermovie.  

 


www.tothepointevents.be

advertorial04-11-2014

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Alcoholvrije cocktails zijn absolute must tijdens de eindejaarsfeesten!Alcoholvrije cocktails zijn absolute must tijdens de eindejaarsfeesten!
Hoe omzet halen uit je volgende evenement?Hoe omzet halen uit je volgende evenement?
Waarom jij absoluut het boek EVENTPLANNER in huis moet hebbenWaarom jij absoluut het boek EVENTPLANNER in huis moet hebben
Advertenties

In de kijker

RDM Rotterdam

RDM Rotterdam

RMD Rotterdam heeft twee unieke, industriële evenementenlocaties die volop inspiratie bieden voor tal van zakelijke en culturele evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 13-12International Sales Manager
  MTD Nederland bv
  Noord-Brabant
 2. 11-12Business Development Manager België
  Via Futura bvba
  Antwerpen
 3. 11-12Business Development Manager Nederland
  Via Futura bvba
  Utrecht