To The Point Events inspireert jouw 2020

To The Point Events inspireert jouw 2020

Hoe kan jouw event in 2020 er uit zien? Inspireren, helpen en ontzorgen bij de creatie van jouw events. Dat is de specialiteit van To The Point Events. En dat in de meest uiteenlopende domeinen.


Al 12 jaar creërt To The Point Events de meest diverse belevingen. In co-creatie met de klant vertrekt To The Point Events meestal van 'een leeg blad' en realiseren ze als architecten en bouwheren in events de fijnste belevingen voor de gasten van hun klanten en dit op de meest uitdagende locaties. Géén vraag is te gek voor team TTPE.


Aan de hand van een aantal recente cases willen zij jou inspireren voor jouw events in 2020.


Kies jij in 2020 voor: Een spraakmakend bedrijfsfeest?

Een bedrijf is maar zo succesvol als het samenspel tussen klanten, werknemers en leveranciers. Dat op zich is zeker een beloning waard. Zeg dankjewel en verwen met een onvergetelijk bedrijfsfeest. Een event inzetten als employer branding? Het kan!


Ontdek hier hoe Carglass dit deed tijdens hun StarnightEen familiedag? Op eigen site of liever elders?

Een volledige dag op maat van je medewerkers en hun familie? Ja, heel leuk! Mekaar beter leren kennen, je werkplek tonen aan je familieleden in een ontspannen sfeer? De perfecte familiedag als je het ons vraagt! De ideale manier om het employee engagement te verhogen!


Bekijk hier de Factory of Dreams van Mathieu GijbelsEen beurs op maat van je doelgroep?

Klassiek en mainstream zijn passé. Wil je aandacht trekken, dan moet je opvallen en er bovenuit springen. Wees vernieuwend en kijk voor je beurs of congres verder dan onthaal, catering, animatie en aankleding. Laat team TTPE je helpen met het creëren van een uniek totaalpakket.


Neem een kijkje op de Lambrechts-beursEen seminarie of congres?

Een seminarie of congres vraagt tegenwoordig om de ideale mix tussen innovatieve en interactieve tools. Van eventapp, over vliegende microfoons, live verslaggeving of interactieve spreekstoelen, de juiste combi is een must. Hoe stem je deze tools af op je publiek? 


Herbeleef Bouwforum 2019Of wil je het welzijn op het werk verhogen?

Levenslang leren is niets nieuw. Al eens gedacht aan een event om dit te doen met je personeel? Een (in)formele opleidingsdag bestaat in diverse vormen. Denk aan een preventieve veiligheidsdag, een actieve energy day of ... . Zie het als een vorm van 'care for your talent'. Medewerkers die de kans krijgen om zich bij te scholen, voelen zich meer gewaardeerd en zijn gemotiveerder.


Herbeleef de Energy Day van BPC

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Advertenties