'Teambuilden' doe je 's nachts

'Teambuilden' doe je 's nachts

De Chambers Trophy is een naam als een klok in teambuilding-land. Dit jaarlijkse bedrijfsevenement is het grootste event in zijn soort. Stilstaan is echter achteruitgaan. Daarom sleutelde To The Point Events dit jaar aan de succesformule: we doken met Voka - Kamer van Koophandel Limburg het nachtleven in.

 

De formule van de Chambers Trophy is even gekend als ijzersterk: een 100-tal Limburgse bedrijventeams treden met elkaar in competitie. Tijdens de proeven wordt hun conditie, denkvermogen en behendigheid op de proef gesteld. 

 

"Een concept dat in het verleden al meermaals haar waarde bewezen heeft. En toch. Ondanks het succes geldt nog steeds... alles kan altijd beter. Daarom gooiden we het dit jaar, in samenwerking met initiatiefnemer Voka - Kamer van Koophandel Limburg, over een andere boeg", vertelt Bart Koninckx van To The Point Events.

 

Deze editie werd 'The Night Games' gedoopt. De Chambers Trophy-gladiatoren doken immers niet 's zaterdags overdag maar wel vrijdagavond de arena in: de Abdij van Herkenrode was gehuld in een mystieke duisternis. Het team van Carglass wist zich het best aan te passen aan de nachtelijke omstandigheden en sleepte de overwinning in de wacht.

 

De succesfactoren van deze geslaagde teambuilding? Uitdagende proeven, enthousiaste supporters en een spetterend feest achteraf...

 

www.tothepointevents.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

eventplanner.be /.nl
Ontvang een persoonlijke video van jouw favoriete artiest en steun de eventsector!
eventplanner.be /.nl|27 May 2020

Hoe kun jij helpen? Deel de campagnewebsite https://www.eventplanner.be/artistsforevents/ (BE) of https://www.eventplanner.nl/artistsforevents/ en tag de Belgische én Nederlandse artiesten die volgens jou absoluut nog mee moeten doen. #artistsforevents #samensterk


Meer background over de actie lees je hier:

https://www.eventplanner.be/nieuws/10016_bekende-artiesten-helpen-de-eventsector-met-artists-for-events.html

Placeholder image
Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures