VKW Limburg en Horeca Van Zon delen feestlocatie Alden Biesen

VKW Limburg en Horeca Van Zon delen feestlocatie Alden Biesen

Droom je van een onvergetelijke setting, aan een betaalbare prijs? Overweeg dan eens om je feestlocatie te delen. To The Point Events, Horeca Van Zon en VKW Limburg geven alvast het goede voorbeeld. Zij palmden het kasteel van Alden Biesen in, en bouwden er één langgerekt feest. Gedeelde kost en dubbel plezier.

 

Het prachtige kasteeldomein van Alden Biesen, het is en blijft één van de belangrijkste trekpleisters van Limburg. Met dank aan haar betoverende burcht en rustgevende entree, omgeven door water.

 

Deze Bilzerse 'landcommanderij' bleek de ideale setting voor twee schitterende, maar totaal verschillende events. To The Point Events feestte erop los met VKW Limburg en Van Zon, in het gezelschap van meer dan 3000 gasten.

 

Gedeelde kost, dubbel plezier

Het opzet van VKW Limburg was duidelijk: netwerken in stijl in een uniek kader. De VKW Limburg Happening is immers één van de voornaamste nieuwjaarsrecepties van ondernemend Limburg. Horea Van Zon stond erop een uitbundig feestje te bouwen, met de nodige toeters en bellen. Als bedrijf vier je je 50ste verjaardag dan ook niet elke dag...

 

Door deze twee evenementen te combineren op één weekend, konden onze klanten bepaalde kosten delen: meer 'feest' dus, voor een kleiner budget.

 

Wateract doet monden open vallen

Ondanks de verschillende focus deelden VKW Limburg en Horeca Van Zon dezelfde eyecatcher: een sensationele wateract, nooit eerder vertoond in België.  

 

De beste dansers van Let's Go Urban brachten de aanwezigen in extase met een fenomenale act, waarin ze speelden met het water, licht en het publiek. Dit spektakel speelde zich boven de hoofden van de gasten af: op een groot transparant zeil met water, via een gigantisch frame vastgeklikt in de nok van de tent. Een spectaculaire choreografie op hoog niveau, letterlijk en figuurlijk...  Wil u deze sensationele wateract ook boeken voor uw feest of receptie? Dat kan, exclusief bij To The Point Events.

 

 

Daarnaast genoten de gasten van een indrukwekkende lasershow, hemelse buffetten, muzikale voltreffers en een sublieme inkleding. De ideale ingrediënten, uiteraard gekruid volgens de huisstijl van de klant.

 

Voor Marion Van Zon (zaakvoerster Horeca Van Zon) werd het een memorabele avond, zo bleek uit haar dankmailtje achteraf:   'Ik wil je via deze weg even bedanken voor de fantastische avond! Aan heel het team van To The Point Events een dikke merci! Onze klanten zijn vol lof, de mailboxen puilen uit van de lovende reacties. Super gedaan!"

 

Ben jij ook te vinden voor een gecombineerd feest, op een gedeelde locatie? Neem dan contact op met To The Point Events. Zij zoeken jouw 'perfect match'.

www.tothepointevents.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Ijzersterk marketingplan nodig? Download onze mediakit

Ijzersterk marketingplan nodig? Download onze mediakit

Waarom Koninklijke Jaarbeurs werd verkozen tot Beste Congreslocatie van 2022

Waarom Koninklijke Jaarbeurs werd verkozen tot Beste Congreslocatie van 2022

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Advertenties