Schieten met To The Point Events, scoren met een top event

Schieten met To The Point Events, scoren met een top event

Binnenkort is het weer zover, het wereldkampioenschap voetbal staat voor de deur. Niemand zal kunnen ontsnappen aan de voetbalgekte. Uren kijkplezier, gewaagde pronostiek-weddenschappen, ultieme sfeer maar vooral... iedereen in België kleurt zwart-geel-rood. De Rode Duivels zijn hot en To The Point Events warmt jou en je personeel of klanten graag op voor dit volksfeest van het jaar.

 

"Voetballen is simpel, maar wat het moeilijkste is, is om als één team te voetballen."

 

Teamwork makes the dream work, zo luidt het. Een goede teambuilding is essentieel, waarom niet eentje in WK-sfeer? Op maat bouwt To The Point Events iets voor jou uit en de mogelijkheden zijn eindeloos. Blijf als team zo lang mogelijk op de voetbalrodeo zitten. Daag elkaar uit aan de mega-kickertafel of wordt zelf één van de voetballers in de gigantische Human Table Soccer. Waarom speel je geen partijtje biljart met je voeten op de Poolball? Etaleer jouw parate kennis in de Rode Duivels-quiz of creëer samen een unieke lipdub. Een mix van fun, tactiek, techniek en visie zodat ieders talent aan bod komt. Zet de kers helemaal op de taart en verras jouw deelnemers met een gepersonaliseerd Rode Duivels t-shirt!

 

Meer interesse in een familiedag of personeelsfeest? Ook hier kan het voetbalthema doorgetrokken worden. Elk evenement wordt volledig afgestemd in de juiste sferen. Met de juiste aankleding en toepasselijke activiteiten scoor jij een top event.

 

Of liever een ander concept? To The Point Events houdt graag de bal aan het rollen en heeft nog tal van andere formats voor jou in petto. Het liefst vertrekken ze vanaf een wit blad, dat jullie samen kunnen vullen met creatieve ideeën.

www.tothepointevents.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Online training en certificatie eventplanner.net eventsoftware

Online training en certificatie eventplanner.net eventsoftware

In 10 stappen naar het perfecte event

In 10 stappen naar het perfecte event

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Advertenties