Warm met To The Point Events op voor het EK voetbal

Warm met To The Point Events op voor het EK voetbal

De Rode Duivels zijn hot en in juni wint België het EK. Net als jij, kijken jouw werknemers nu al reikhalzend uit naar het volksfeest dat na iedere overwinning zal losbarsten.

 

In de aanloop naar het EK, warmt To The Point Events jou en je personeel of klanten op. Een salesmeeting met een onderlinge teambuild-competitie? Een Family Day of een bedrijfsfeest? Met de juiste aankleding en toepasselijke activiteiten kleuren zij ze voor je zwart-geel-rood.

 

De teambuildings van To The Point Events worden steeds volledig op maat gebouwd. Het aankomende EK is een dankbaar thema en biedt tal van mogelijkheden. Blijf als team zo lang mogelijk op de voetbalrodeo zitten. Daag elkaar uit aan de mega-kickertafel of wordt zelf één van de voetballers in de gigantische Human Table Soccer. Waarom speel je geen partijtje biljart met je voeten op de Poolball? Etaleer jouw parate kennis in de Rode Duivels Quiz of creëer samen een unieke lipdub... De mogelijkheden voor een geslaagde teambuilding zijn eindeloos. Tijdens de proeven doen ze beroep op een mix van fun, tactiek, techniek & visie zodat ieders talent aan bod komt. Zet de kers helemaal op de taart en verras jouw deelnemers met hun gepersonaliseerd Rode Duivels t-shirt.

 

Dezelfde rode draad kan je hanteren voor het uitwerken van een geschikt format voor jouw personeelsfeest of Family Day. Waarbij natuurlijk jouw bedrijfscultuur volledig geïntegreerd wordt.

 

Kijk je graag in groep naar het EK? To The Point Events verzorgt met plezier jouw eigen voetbalarena met groot scherm. Waan jezelf met al jouw vrienden en relaties in Frankrijk en supporter vanop de eerste rij voor onze nationale trots.

 

#tousensemble

#roadtofrance

#tousenfrance

 

Wil je deze hype aan je laten voorbijgaan? Dan biedt To The Point Events nog 1001 andere formats. Het liefst werken ze vanaf een volledig wit blad, op maat van jouw wensen. Dat witte blad wordt maximaal gevuld met creativiteit, met in het achterhoofd een sterke focus op ROI & ROO.

 

Laat je inspireren op:

www.tothepointevents.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Ijzersterk marketingplan nodig? Download onze mediakit

Ijzersterk marketingplan nodig? Download onze mediakit

Waarom Koninklijke Jaarbeurs werd verkozen tot Beste Congreslocatie van 2022

Waarom Koninklijke Jaarbeurs werd verkozen tot Beste Congreslocatie van 2022

In 10 stappen naar het perfecte event

In 10 stappen naar het perfecte event

Advertenties