Whirlpool kiest voor To The Point Events en Aqua-DanceWhirlpool kiest voor To The Point Events en Aqua-Dance

Op 1 april toonde Whirlpool haar nieuwe producten aan de wereld. De primaire doelgroep? Nederlandse en Belgische retailers. Om de lancering van hun geruisloze wasmachines, design droogkasten en no-frost koelkasten kracht bij te zetten, rekenden ze op de expertise van To The Point Events.

 

Voor deze exclusieve gelegenheid werd Waagnatie omgetoverd tot een reuze-wasmachine. In de 'belevings-trommel' konden de gasten genieten van een unieke dinnerspektakelshow. De verbazingwekkende water-act (Aqua-Dance; exclusief te boeken bij To The Point Events en recent bekroond met een zilveren BEA-award), energieke LED-jugglers en een fenomenale ring-act verzorgden de show tussen de exquise gerechten door.

 

In de receptieruimte stond een levensgrote luchtbel waarin je kon ontdekken hoe stil de nieuwe generatie wasmachines nu echt zijn. Whirlpool en To The Point Events creërden een onvergetelijke avond voor de retailers die deze nieuwe generatie producten bij hun klanten met heel veel overtuiging zullen aanprijzen.

 

To The Point Events blijft continu op zoek om zijn aanbod nog beter op de wensen van zijn klanten af te stemmen. En als ze het op de markt niet vinden, creëren ze het zelf. Na de investering in de exclusieve en succesvolle waterbeleving Aqua-Dance (voor een impressie zie het filmpje hieronder) komen ze nu ook met een unieke pop-up-feestlocatie op de markt. Deze stijlvolle Arcade Smart tent met haar strakke lijnen, een opvallend gebogen dak en volledig zwarte binnen-afwerking is de ideale oplossing voor een bijzondere familiedag, bedrijfsfeest, opendeurdag of tijdelijke VIP-accommodatie op elk terrein. Daarnaast brengt To The Point Events dit jaar ook een bijzonder Sinterklaas-totaalconcept op de markt. Ook hier streven ze naar een ideale combinatie van creativiteit, ROI, ROO, steeds met een integratie van de waarden van het bedrijf.  

 

 

2015 startte sowieso veelbelovend voor To The Point Events. Zo wonnen ze met de case '50 jaar Van Zon' hun 3e BEA-award in 4 jaar. Een erkenning die het team stimuleert om de lat steeds hoger te leggen. En de voorbije maanden werden er tal van belangrijke pitches gewonnen o.a. voor de stad Antwerpen, de Europese Gemeenschap, Voka Nationaal, ...


www.tothepointevents.be

advertorial01-05-2015

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

TIP! - Checklist entertainment voor evenementenTIP! - Checklist entertainment voor evenementen
TIP! - Projectmanagement voor eventsTIP! - Projectmanagement voor events
Hoe begin je je carrière als eventplanner?Hoe begin je je carrière als eventplanner?
Advertenties

In de kijker

KPN Event

KPN Event

Case: Betrouwbare communicatie tijdens Vierdaagse Nijmegen

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Saturday
Meer weer

Vacatures

 1. 16-11Onthaalmedewerker
  Inkart nv
  Antwerpen
 2. 14-11Sales/accountmanager
  Breepark
  Noord-Brabant
 3. 10-11(On)gewoon creatieve grafische vormgever
  JADA events
  Antwerpen