To The Point Events blijft winnen

To The Point Events blijft winnen

Voor het tweede jaar op rij haalt To The Point Events een BEA award binnen. Deze keer met de case 'The World of Warsco Units'. Bovendien won het eventbureau de voorbije maand diverse belangrijke pitches voor bedrijven zoals Carglass, Lambrechts, EDF Luminus en het Vlaams Instituut voor Mobiliteit.

 

Bart Koninckx is enthousiast: "Het gaat dus bijzonder goed bij To The Point Events. De investering in de uitbreiding van de kantoren geeft meer comfort. De aanwerving van een nieuw teamlid zorgt voor een grotere slagkracht. We zitten op kruissnelheid. Ons team is heel sterk op elkaar ingespeeld. Ook de interactie met onze vaste leveranciers is optimaal. Wij wisten dat de markt moeilijker zou worden, maar we hebben tijdig geïnvesteerd en daar plukken we nu de vruchten van. De recente reeks gewonnen pitches is hiervan het beste bewijs. Maar ook voor onze vaste klanten zoals bv. Voka (Chambers Trophy), Jessa Ziekenhuis, VKW Limburg, Student Take Off slagen we er elke keer opnieuw in om vernieuwende concepten en invullingen te brengen. Ook dit jaar zullen wij een stevige groei kennen en dit tegen alle markttendensen in. Belangrijk is ook dat we dankzij de investering in mensen en middelen iedereen de topkwaliteit en service kunnen blijven garanderen die ze mogen verwachten."  

 

De BEA-award winnende case is een mooi bewijs van de succesvolle aanpak. Warsco Units in Genk bouwt units voor tijdelijke huisvesting. Het is een boeiend bedrijf met mensen die passioneel bezig zijn met hun klanten. Als evenementenbureau sta je dan voor de uitdaging die passie over te brengen bij de opening van het nieuwe bedrijfsgebouw, dat eveneens bestaat uit... units! To The Point Events slaagde erin om de 600 gasten van het openingsevent bij Warsco Units te laten binnenstappen in een wondere wereld. Niets vermoedend werden ze meegenomen op een tocht doorheen de Warsco-wereld, waar de eindeloze mogelijkheden van de units live getoond werden. De productiehal van het bedrijf werd voor de gelegenheid omgebouwd tot een echt feestpaleis. Maar voor de apotheose van de avond trok To The Point Events naar buiten. Een onwaarschijnlijke show, opgebouwd rond de mensen en het wagenpark van het bedrijf, een volledig gesynchroniseerd klank- en lichtspel, afgesloten met een spetterende vuurwerkshow vanaf de torenkraan. Klik op onderstaand filmpje voor een impressie van deze beleving.

 

 

Zaakvoerder Marc Warson van Warsco Units getuigde voor de 18 koppige BEA-award jury dat dit event nog steeds een zeer positieve impact heeft op alle geledingen van zijn bedrijf en dat het al zijn verwachtingen overtroffen heeft inzake ROI en ROO. "Bij To The Point Events gaan wij altijd op zoek naar die toegevoegde waarde voor onze klanten maar als de klant dat op zo'n overtuigende en authentieke manier wil getuigen zijn we daar natuurlijk bijzonder fier op. Wij dragen onze award dan ook bijzonder graag op aan Marc en zijn schitterende team!"

 

Nog meer dan vroeger draait vandaag alles bij events rond meer toegevoegde waarde, hogere ROI & ROO, het verschil maken, innovatief & creatief, ... Uitdagingen die het team van To The Point Events bijzonder graag aangaat! "Contacteer ons vrijblijvend om te ontdekken hoe wij ook voor u het winnende verschil kunnen maken."

www.tothepointevents.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Online training en certificatie eventplanner.net eventsoftware

Online training en certificatie eventplanner.net eventsoftware

Waarom Koninklijke Jaarbeurs werd verkozen tot Beste Congreslocatie van 2022

Waarom Koninklijke Jaarbeurs werd verkozen tot Beste Congreslocatie van 2022

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Advertenties