Bij To The Point Events krijg je veel meer dan een event!

Bij To The Point Events krijg je veel meer dan een event!

Ook dit jaar mocht To The Point Events het personeelsfeest voor alle medewerkers van Jessa Ziekenhuis organiseren. De ruim 1400 enthousiastelingen hebben er een uitzinnig feest van gemaakt in het schitterende decor van Alden Biesen.

 

Speelse eye-catchers in de Veldeman-tent waren de uniek ontworpen, gigantische lampenkappen. De rode draad van de avond was talent.

 

Eerst werden de talenten van de jubilarissen (25 & 40 jaar dienst) feestelijk in de verf gezet. Vervolgens het zorgtalent van de mensen van Ambulance Wens België die extra verwend en verrast werden. Het danstalent van het salsa koppel hielp de temperatuur verder stijgen. De familie Gijbels (bekend van Belgium's Got Talent) voerden het ritme zelfs nog hoger op. De party live band en DJ zorgden voor een groots feest tot in de vroege uurtjes.

 

 

"Door de fijne en nauwe samenwerking met onze andere klant VKW, voor wie we reeds voor de 5de keer de Limburg Happening mochten organiseren, zijn we er opnieuw in geslaagd om een spraakmakend dubbelconcept neer te zetten dat voor twee totaal verschillende events toch tot een perfect resultaat leidde. Dit alles gebeurde op een zeer prijsbewuste manier met een maximale focus op creativiteit en ROI", vertelt Bart Koninckx.

 

Bovendien werd er maar liefst 5.525 € verzameld voor het goede doel. Artsen en medewerkers betalen naar jaarlijkse gewoonte een waarborg van vijf euro wanneer ze zich inschrijven voor het personeelsfeest. Die vijf euro krijgen ze de avond van het feest integraal terug. Of ze kunnen ervoor kiezen hun vijf euro af te staan aan een 'goed doel-project' dat jaarlijks door het Jessafonds wordt bepaald. Zo werd er dus een heel mooie som ingezameld voor Ambulance Wens België.

 

Omdat de case van Ambulance Wens indruk maakte, wilde het team van To The Point Events nog iets extra doen. "Met de hulp van een aantal van onze structurele partners werd een zeer pakkend promofilmpje gemaakt. Ook de ziekenwagen werd in het grootste geheim gerevampt en we zorgden voor aangepaste kledij en een fototoestel. Graag willen wij oproepen om onderstaand filmpje te bekijken, te liken en te delen ter promotie van een schitterende initiatief waarbij men de laatste wens van palliatieve patiënten wil invullen."

 

 

Volledig uit de bol gaan en ondertussen uw goed hart laten spreken... het kan allemaal bij To The Point Events! Denk je zelf aan een familiedag, een personeelsfeest, een bedrijfsopening, een productlancering, ... of nog iets totaal anders? Contacteer To The Point Events vrijblijvend en laat je verrassen door hun aanpak!

www.tothepointevents.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Ijzersterk marketingplan nodig? Download onze mediakit

Ijzersterk marketingplan nodig? Download onze mediakit

Waarom Koninklijke Jaarbeurs werd verkozen tot Beste Congreslocatie van 2022

Waarom Koninklijke Jaarbeurs werd verkozen tot Beste Congreslocatie van 2022

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Advertenties