To The Point Events opent nieuw hoofdkantoor JBC

To The Point Events opent nieuw hoofdkantoor JBC

"De hoofdzetel van modeketen JBC, onlangs verkozen tot Belgische retailer van het jaar, verhuist naar Houthalen-Helchteren. Dat moest gevierd worden: niet 1, niet 2, maar 3 keer op één week tijd."

 

De geranten (gerantenmeeting), het personeel (family day), de zakelijke relaties: iedereen werd warm ontvangen in het nieuwe nest.

 

Tijdens de officiële opening konden de gasten ongegeneerd spieden achter de schermen van de modieuze Limburgse trendsetter. Zelfs politieke zwaargewichten als Ingrid Lieten en Kris Peeters ontdekten vol bewondering het opvallende hoofdkwartier, gekenmerkt door veel glas, hout en flexibele ruimtes.

 

Eindstation van de rondleiding was een transparante tent, waar presentatrice Anne De Baetzelier en artiest Maarten Cox iedereen met open armen opvingen. De pittige receptie werd gekruid met speeches van zaakvoerders Bart en Ann Claes, maar ook met een buitengewoon buffet.

 

Met de constructie van het gebouw is een investering van 16 miljoen euro gemoeid. Mensen een leuke avond bezorgen, dat is echter onbetaalbaar, figuurlijk dan toch. Het team van To The Point Events is bijzonder fier dat zij voor een inspirerende klant als JBC dit project mochten vorm geven.

www.tothepointevents.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

eventplanner.be /.nl
Ontvang een persoonlijke video van jouw favoriete artiest en steun de eventsector!
eventplanner.be /.nl|27 May 2020

Hoe kun jij helpen? Deel de campagnewebsite https://www.eventplanner.be/artistsforevents/ (BE) of https://www.eventplanner.nl/artistsforevents/ en tag de Belgische én Nederlandse artiesten die volgens jou absoluut nog mee moeten doen. #artistsforevents #samensterk


Meer background over de actie lees je hier:

https://www.eventplanner.be/nieuws/10016_bekende-artiesten-helpen-de-eventsector-met-artists-for-events.html

Placeholder image
Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures