To The Point Events scoort met Chambers Trophy 2010

To The Point Events scoort met Chambers Trophy 2010

De 13de editie van de Chambers Trophy, Limburgs grootste teambuildingevent van Voka-Kamer van Koophandel Limburg, was een voltreffer. To The Point Events mocht deze interbedrijven- competitie voor de eerste keer organiseren.

 

Met de subtitel 'no guts, no glory' was de toon gezet.

 

Maar liefst 100 enthousiaste en gedreven Limburgse teams verschenen aan de start. Een stralende zon, duizenden bezoekers en supporters zorgden voor een bijzonder leuke sfeer op Circuit Zolder. De 10 dolle proeven - gaande van botsautorijden met een beker water op het hoofd... tot Benji-springen met eieren in de hand - werden bijzonder gesmaakt. Na een uitgebreide BBQ, een VIP- rodeo-proef en een prijzenregen werd de dag afgesloten met een pittige bedrijvenparty. Onderstaande video geeft een impressie van deze bijzonder geslaagde dag.

 

 

Chambers Trophy 2010 is de afsluiter van een uitstekend zomerseizoen voor To The Point Events met topevenementen zoals Santé Locale in Lier en de Gezondheidsdag van De Voorzorg in Alden Biesen. Ook de herfst kondigt zich voor het bureau bijzonder druk aan.

 

Om deze snelle groei te bestendigen heeft To The Point Events zijn team versterkt met twee nieuwe projectmanagers: Reinhilde Degros en Ann Martens.

www.tothepointevents.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

eventplanner.be /.nl
Ontvang een persoonlijke video van jouw favoriete artiest en steun de eventsector!
eventplanner.be /.nl|27 May 2020

Hoe kun jij helpen? Deel de campagnewebsite https://www.eventplanner.be/artistsforevents/ (BE) of https://www.eventplanner.nl/artistsforevents/ en tag de Belgische én Nederlandse artiesten die volgens jou absoluut nog mee moeten doen. #artistsforevents #samensterk


Meer background over de actie lees je hier:

https://www.eventplanner.be/nieuws/10016_bekende-artiesten-helpen-de-eventsector-met-artists-for-events.html

Placeholder image
Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures