ASAP HR Group Start 2015 in stijl

ASAP HR Group Start 2015 in stijl

ASAP HR Group realiseerde in 2014 een recordomzet van zo maar eventjes 150 miljoen euro. Dat moest in stijl gevierd worden. Samen met To The Point Events werd het thema '20-150' in het leven geroepen. Een nieuwjaarsparty met alles erop en eraan. Lekker eten, genoeg drank, leuke muziek, een leuke locatie en... een heuse gateau, versierd met vuurwerk.  

 

Voor één keer werd er eens niet afgeteld om het nieuwe jaar in te zetten, maar telden we samen op naar 150. Het moment om het feest echt te laten losbarsten. Frans- of Nederlandstalig personeel? Het maakte niet uit, iedereen had de avond van zijn of haar leven. De nieuwe locatie, La Gare 27, in het hartje van Antwerpen was de thuishaven voor dit uitbundige feestje. Onbekend terrein, maar voor het flexibele team van To The Point Events vormt dat geen probleem.  

 

To The Point Events stond in voor de evenementiële en logistieke ondersteuning van de klant voor dit evenement. "Geniet mee van bijgevoegde compilatievideo en daag ons uit om ook voor jou het verschil te maken!"

 

 

To The Point Events sluit 2014 schitterend af

To The Point Events kende in 2014 opnieuw een mooie groei met tal van toffe, spraakmakende evenementen. "Daardoor hebben we ons team kunnen versterken met Bart Verhaegen (dus nog een Bart) en Stijn Lambrechts." De case van 50 jaar Van Zon werd geselecteerd voor de finale van de BEA-awards. Je kan ook in 2015 weer heel wat spektakel van hen verwachten. Meer info vind je op hun vernieuwde website:

www.tothepointevents.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Online training en certificatie eventplanner.net eventsoftware

Online training en certificatie eventplanner.net eventsoftware

In 10 stappen naar het perfecte event

In 10 stappen naar het perfecte event

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Advertenties