6 tips om jouw 'tribe' te verbinden

6 tips om jouw 'tribe' te verbinden

Laat ons het Bruto Nationaal Geluk verhogen. To The Point Events deelt 6 tips met jou om de verbinding met klanten en medewerkers te versterken. 



1. Stay connected 

Wanneer thuiswerk het nieuwe normaal is, is het belangrijk om toch verbinding te houden en te stimuleren met klanten of medewerkers. Het hoeft niet perfect te zijn, als het maar authentiek en persoonlijk is.



2. Doe het persoonlijk

In plaats van B2B of B2C denk in termen van H2H ofwel Human to Human. Meer dan ooit hebben mensen nood aan persoonlijke appreciatie. Denk hierbij aan: een cadeau met handgeschreven boodschap, een QR code met videoboodschap (van de CEO, HR manager of het hele managementteam), een cadeautje met een knipoog naar de bedrijfs DNA.



3. BedrijfsTV is haalbaar en betaalbaar

Sinds de start van de pandemie hebben we er een nieuwe communicatietool bij met ongekende mogelijkheden op het vlak van directe communicatie, opleidingen, teambuildings en zelfs feestjes. BedrijfsTV in hybride of digitale vorm kent dan ook een steile opmars. Storytelling blijft key, ontdek hier 12 tips om je op weg te helpen.



4. Fysiek kan nog steeds, maar doe het veilig

Tot 200 mensen kan en mag je samenbrengen; in een goed geventileerde ruimte met respect voor de geldende maatregelen zoals distancing, mondmaskers en desinfectie. 



5. Gamification werkt

Of het nu een grappige challenge is of een leuk spel met een beetje humor zorg je voor een fijne beleving. Bijvoorbeeld: doe een oproep naar je collega's om een foto te posten met de langste appelschil, daag hen uit voor een heuse pannenkoeken flip challenge, ...



6. Laat je ontzorgen

In deze tijden waar velen het bijzonder druk hebben, kan een goede en betrouwbare partner een groot verschil maken om jou te ontzorgen. Van inspiratie tot realisatie, een eventkantoor heeft de expertise en maakt met plezier het verschil.

 


Tribe boxen

Bij TTPE hebben ze deze tips vertaald in een aantal beproefde formules. "Onze Tribe Boxen zijn ondertussen uitgegroeid tot een begrip en hebben hun volwaardige plek binnen ons totaalaanbod van 'Inspire Your Tribe'. De giftboxen met een persoonlijke boodschap hebben intussen hun kracht bewezen als sterke motivator voor medewerkers en/of klanten. Het brengt mensen bij elkaar, verhoogt de productiviteit en maakt de onderlinge band sterker voor de toekomst. It’s in the little things."


Tribe box_Eventplanner.jpeg


BedrijfsTV producties

"Daarnaast hebben wij met het unieke hybride Corda Theater een multifunctionele ruimte uitgebouwd waar je tot 200 gasten in veilige omstandigheden kan ontvangen. Je vindt er ook meerdere pop-up televisiestudio's om je boodschap op een sprekende manier te brengen via bedrijfsTV. Met 90 uiteenlopende TV producties, kent bedrijfsTV geen geheimen meer voor team TTPE."

www.tothepointevents.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties