AG Insurance brengt To The Point Events vierde BEA-Award

AG Insurance brengt To The Point Events vierde BEA-Award

To The Point Events won haar vierde BEA-Award dankzij het project 'Digital Week' voor AG Insurance. Met behulp van een eigen ontwikkelde applicatie wisten ze op een innovatieve manier een mindshift te ontwikkelen bij meer dan 4400 werknemers door lezingen van onder andere Alexander De Croo & future- minded workshops.

 

"We bedanken graag AG Insurance voor de uitdaging. Door de intense flexibele samenwerking wisten we samen van dit verhaal een succesverhaal te maken", aldus Bart Koninckx, zaakvoerder.

 

"We stonden als bedrijf voor een mijlpaal in de geschiedenis van AG Insurance. Ons doel was de digitale toekomst van morgen als een positief gegeven te portretteren en een mindshift te kweken bij onze medewerkers. Tijdens de ‘Digital Week’ konden meer dan 4400 werknemers deelnemen aan lezingen & workshops die ons wegwijs maakten in de digitale toekomst. Met behulp van een op maat gemaakte applicatie van To The Point Events konden ze het volledige programma raadplegen en zich inschrijven voor diverse workshops, keynotes & een 100-tal verschillende opleidingen rond intern gebruikte software. Bovendien deelden ze via de applicatie ook hun ervaringen en vragen met de rest van de AG Community. Door de creatieve, innovatieve insteek waren 90% van de slots ingevuld", aldus Jan Heyvaert, HR directeur. "To The Point Events wist het project te vertalen naar een innovatief concept. Mede door hun flexibiliteit & creativiteit slaagden we er in om onze werknemers warm te maken voor de toekomstige digitalisatie."

 

 

 

Dynamisch team om fier op te zijn

"Ik ben ook fier op ons team. Door hun doorzettingsvermogen en creativiteit slagen we erin om zulke straffe projecten te realiseren. De BEA-Award is voor ons dan ook een ware kroon op het werk en een stimulans voor de toekomst waarin we verder willen groeien. Daarom hebben we ons versterkt met een extra projectmanager en een nieuwe verantwoordelijke voor het teambuildingportaal www.toffeteambuildings.be. De toekomst brengt ons diverse uitdagingen om steeds creatief uit de hoek te komen met To The Point Events, Brandactivations.be & Toffe Teambuildings. Maar met het huidige team geloof ik sterk in het verhaal", aldus een fiere Bart Koninckx.

 

Ook opzoek naar unieke evenementen? Laat je dan inspireren door To The Point Events:

www.tothepointevents.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Ijzersterk marketingplan nodig? Download onze mediakit

Ijzersterk marketingplan nodig? Download onze mediakit

In 10 stappen naar het perfecte event

In 10 stappen naar het perfecte event

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Advertenties