To The Point Events: 'En de winnaar is...'

To The Point Events: 'En de winnaar is...'

Tromgeroffel, spanning, gejuich of ontgoocheling, de emoties die bij een prijsuitreiking horen! In februari kon To The Point Events volop van deze award-sfeer proeven.

 

Ze mochten een award-event organiseren, zagen hun klant ESI-CIT Group een award winnen en verdedigden zelf ook een BEA award-nominatie.

 

Bart Koninckx: "Op 29/2 werden de Limburgse sportprijzen uitgereikt. Voor ons was het een uitdaging om dit event tot zijn recht te laten komen in een locatie die voor deze gelegenheid op het eerste zicht niet zo evident leek. In discotheek Versuz in Hasselt verzamelden 400 bekende en minder bekende genodigden om de prijzen uit te reiken of in ontvangst te nemen. De genomineerden werden telkens voorgesteld aan de hand van een origineel filmpje. Speciaal hiervoor werd ook onze 'roze draad' Ernest in het leven geroepen." Wielrenner Jelle Vanendert mocht uiteindelijk de Limburgse Laurier in ontvangst nemen als sportman van het jaar. Sportclub van het jaar werd KRC Genk. Stijn Meuris zorgde voor een muzikaal hoogtepunt van de avond.

 

Eén dag later zag To The Point Events zijn klant Kurt Hensen van ESI-CIT Group de JCI Award voor Limburgse Jonge Ondernemer van 2012 in de wacht slepen. Het filmpje van de Duvelrobot, dat To The Point Events draaide tijdens het openingsevent van het bedrijfsgebouw van ESI-CIT Group leverde ook hier weer een bijdrage om de bedrijfsactiviteiten op een verstaanbare manier voor te stellen. Dit filmpje telt op het internet trouwens al meer dan 8000 views! Voor wie het gemist heeft kan het onderaan nog bekijken.

 

 

Of To The Point Events ook zelf een Benelux Event Award in ontvangst zal mogen nemen, is voorlopig nog een vraagteken. De BEA awards gaan naar die evenementenbureaus die zich van hun concullega's onderscheiden op het vlak van o.a. creativiteit, logistieke invulling en ROI van een event. Op 29 maart zal tromgeroffel klinken: 'And the winner is...'

www.tothepointevents.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Ijzersterk marketingplan nodig? Download onze mediakit

Ijzersterk marketingplan nodig? Download onze mediakit

Online training en certificatie eventplanner.net eventsoftware

Online training en certificatie eventplanner.net eventsoftware

Waarom Koninklijke Jaarbeurs werd verkozen tot Beste Congreslocatie van 2022

Waarom Koninklijke Jaarbeurs werd verkozen tot Beste Congreslocatie van 2022

Advertenties