Summer Madness bij To The Point Events

Summer Madness bij To The Point Events

Het team van To The Point Events beleefde een knotsgekke zomer waarin ze bewezen van alle markten thuis te zijn. In totaal verwenden ze in heel het land meer dan 27.000 gasten uit heel de wereld op events van Bilzen tot Brugge.

 

De Discover Belgium-gasten werden op een magische Tomorrowland-stijl ondergedompeld in de Belgische tradities: ze proefden van Belgisch bier, fietsten langs de Brugse reien en ervaarden de Gentse Feesten vanop het water met een boot.

 

Meer dan 84 nationaliteiten startten op de twee donderdagen het Tomorrowland-weekend in Antwerpen met de Belgian Journey en Invited Antwerpen: "We lieten alle gasten de havenstad ontdekken en organiseerden er op verschillende pleinen activaties. Zo was er voor iedere gast een vlag van hun eigen land, konden ze proeven van typische Belgische streekproducten en maakten ze hun eigen postkaart met foto om naar het thuisfront te sturen. We sloten beide dagen af met een adembenemende party in de schaduw van het MAS. Maandag werd iedereen uitgenodigd om heerlijk te detoxen in de Plantentuin van Meise met o.a. yoga workshops, healthy food, spellen, massages en riskja's", aldus een fiere Bart Koninckx.

 

 

 

Actief Interim trakteerde zijn werknemers op een zomerse familiedag in Bokrijk, Profel organiseerde een dubbel personeelsfestival op hun eigen terreinen en Bilzen had met Tureluurs haar eigen stadsfestival.

 

Ook het najaar is prettig gestoord. De 9de keer Chambers Trophy, Limburgs grootste teambuilding event in be-Mine, met deze keer de 'faute editie', de 11de keer Student-Take-Off; het startevent voor 12.000 studenten in Hasselt, maar voor de eerste keer ook 'Brussel Brost'; de bruisende start voor de studenten in Brussel. Daarnaast is er ook nog een dealerevent in Dock's Dome, een opendeur voor een Chemische gigant en tal van personeelsfeesten, beurzen en teambuildings in heel het land.

 

 

Altijd welkom!

Op zoek naar een echte partner voor jouw events? Contacteer het team van To The Point Events; op vrijdagnamiddag kan je er trouwens terecht in het 'Creative Café' voor een vrijblijvende kennismaking... wel even aanmelden bij Anouck onze immer vrolijke Chief Happiness Officer.

 

Heb jij zelf een passie voor events, goesting om te werken, blijf jij glimlachen in weer en wind, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat? Vertel ons wat 'jouw kunstje' is en waar jij zelf vrolijk van wordt, misschien mag jij dan binnenkort wel een paar producties meedraaien met ons toffe team. Interesse? Mail jouw CV en motivatie naar info@tothepointevents.be

www.tothepointevents.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

6 tips om tijd te besparen tijdens je event

6 tips om tijd te besparen tijdens je event

Digi-rust: (on)mogelijk voor event professionals?

Digi-rust: (on)mogelijk voor event professionals?

Concertzaal Het Depot breidt uit met nachtclub en congressen

Concertzaal Het Depot breidt uit met nachtclub en congressen

Advertenties