Grootste teambuilding event: Hunger for Glory

Grootste teambuilding event: Hunger for Glory

To The Point Events - recent uitgeroepen tot top 3 van meest gewaardeerde eventbureaus in de Benelux - mocht al voor het 5de jaar op rij instaan voor het concept en de organisatie van Chambers Trophy. Dit jaarlijkse bedrijfsevenement van VOKA - Kamer van Koophandel Limburg is het grootste teambuilding-event in zijn soort.

 

Voor deze editie trok To The Point Events naar één van de mooiste voetbalstadions in het land: Stayen, de thuisbasis van STVV.   "We grepen terug naar de succesformule van vorig jaar en maakten er opnieuw een avondeditie van. De populaire boeken- en filmreeks 'The Hunger Games' vormde de inspiratie voor het thema: 'Hunger for Glory'. Dit kwam ook aan bod in een heus teaser-filmpje dat we creëerden om het event in de kijker te zetten."  

 

109 teams trotseerden de meest uiteenlopende uitdagingen. Een achtervolging door waakhonden, uitbeelden op 6 meter hoge palen, boogschieten, ... Iedereen kwam zelfs in hogere sferen terecht en vloog rond als een echte roofvogel! Traditiegetrouw moesten ook de VIP's zich bewijzen en konden ze extra punten sprokkelen voor hun teams door geblinddoekt heel wat 'lekkers' te eten.  

 

Op het einde van de avond bleek KBC Bank het team te zijn dat met alle roem & eer naar huis ging. De dames van Bewel werden het beste vrouwenteam. Prestaties die tot in de vroege uurtjes gevierd werden.  

 

 

Snuif de sfeer op in bovenstaande aftermovie en tot volgend jaar! To The Point Events blijft zich positioneren als specialist in grote en grootse events.

www.tothepointevents.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Grunewald.bar
Feestelijke fotoshoot voor onze brochure met eindejaarspakketten
Grunewald.bar|03 October 2020

6 Maanden geleden hadden we ons nooit kunnen inbeelden dat we met Grunewald.bar een eindejaarsbrochure zouden uitbrengen met deze feestelijke inhoud.


Onze eventsector is enorm hard getroffen, ben dan ook blij dat we de weg van 'Apéro Skype pakketten' en nu de eindejaarspakketten zijn ingeslagen.

Lees meer

Like Reageer
Kevin V.
Leader |

Die foto's doen watertanden ;-)

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures