Infrax Feest!

Infrax Feest!

"Creëer een onvergetelijke ode aan onze afscheidnemende CEO." Een briefing die het team van To The Point Events als muziek in de oren klonk. Een event in ware vakantiemodus was het resultaat.

 

Bocadero en de Waagnatie werden omgetoverd tot een waar 'beach'-paradijs, zoals je dat enkel na jaren van intensief werk verdient. In stijl werd afscheid genomen van Paul, zijn rijkgevulde carrière werd in een adembenemende lasershow weergegeven. 

 

Nadat de fakkel was doorgegeven kon iedere aanwezige zich te goed doen aan de heerlijke buffetten en aansluitend de benen losgooien tijdens een spetterend optreden van 'The Expendables'.  

 

De commentaren achteraf liegen er dan ook niet om…

 

"Ik weet niet tot wie ik me precies moet richten... maar ik wou gewoon even zeggen dat het zaterdag een topfeest was!!! Wat een knaller! De hele avond was super!! Alvast bedankt!!!" - Bieke V.  

"Felicitaties aan al diegene die aan de organisatie hebben meegewerkt van het prachtige INFRAX FEEST! Iedereen is deze mening toegedaan op onze site. De locatie is uniek… het eten was lekker… de muziek en de sfeer was formidabel! Voor herhaling vatbaar!" - Monique v. H.  

 

Bekijk hier het verslag:

 

www.tothepointevents.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

eventplanner.be /.nl
Ontvang een persoonlijke video van jouw favoriete artiest en steun de eventsector!
eventplanner.be /.nl|27 May 2020

Hoe kun jij helpen? Deel de campagnewebsite https://www.eventplanner.be/artistsforevents/ (BE) of https://www.eventplanner.nl/artistsforevents/ en tag de Belgische én Nederlandse artiesten die volgens jou absoluut nog mee moeten doen. #artistsforevents #samensterk


Meer background over de actie lees je hier:

https://www.eventplanner.be/nieuws/10016_bekende-artiesten-helpen-de-eventsector-met-artists-for-events.html

Placeholder image
Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures