Eén weekend, twee keer feest bij To The Point Events!

Eén weekend, twee keer feest bij To The Point Events!

Van 16 tot 18 november was Hangar58, de unieke evenementenlocatie in Bokrijk, dé thuisbasis van To The Point Events. Twee events op één weekend. Eén locatie, en toch anders!

 

Op vrijdag kwamen meer dan 900 Limburgse ondernemers samen tijdens Het Feest van de Ondernemer. Onze uitdaging? Het alom bekende netwerkevent een nieuw elan geven. To The Point Events tekende als architect de krijtlijnen van de vernieuwde editie uit. Samen met Unizo Limburg, conceptbureau Livid en Marcells Journey ontwikkelden ze een vernieuwd feest- en netwerkidee. Het resultaat mocht er zijn. Met 'Beken kleur' wervelde een nieuwe wind door het event. In het voortraject werden meer dan 750 kleurprofielen aangemaakt door de gasten en werd er gretig online gecommuniceerd over het concept. Op het evenement schuimden de bezoekers de diverse kleurstanden af: van niche ninja tot profetische pionier. Ze kregen er meer informatie over hun profiel: Wat zijn de typische trekjes? Wat is de favoriete muziek van dit type persoon? Elke ondernemer werd vervolgens met vragenkaartjes aangemoedigd om een gesprek aan te knopen met zijn of haar tegenpool.

 

 

Op zondagmiddag was het de beurt aan 'Hans Anders'. Voor hun personeelsfeest deden ze opnieuw een beroep op To The Point Events. Personeelsfeest op zondagnamiddag? Jazeker! Speciale feestbussen werden ingezet om de meer dan 350 werknemers vanuit alle windstreken naar Genk te brengen. Ze arriveerden elk met hun persoonlijke ‘touch of red’. De namiddag werd afgesloten met een spetterend optreden.

 

"Door de combinatie met Het Feest Van De Ondernemer zijn we erin geslaagd een mooie win-win situatie te creëren voor onze klanten. De basis ingrediënten van vrijdag werden behouden. Het geeft ons meer ruimte om creatieve elementen tot leven te brengen met het beschikbare budget waarbij we altijd de klant centraal stellen en de kwaliteit willen garanderen", aldus Bart Koninckx van To The Point Events.

www.tothepointevents.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Online training en certificatie eventplanner.net eventsoftware

Online training en certificatie eventplanner.net eventsoftware

In 10 stappen naar het perfecte event

In 10 stappen naar het perfecte event

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Advertenties