To The Point Events gaat voor creatieve events en innovatieve teambuildingsTo The Point Events gaat voor creatieve events en innovatieve teambuildings

To The Point Events draait ook in 2016 op volle kracht. Januari bracht reeds enkele spraakmakende events.

 

"Zo was er de geslaagde dubbelslag voor VKW-Limburg en een nationale bank in een vernieuwde pop-up feestlocatie. Ook onze futuristische teambuilding voor het salesteam van Ferrero was een voltreffer", aldus Bart Koninckx. Daarenboven zit To The Point Events voor het 5de jaar op rij in de finaleronde van de BEA awards. "Zoveel drukte vroeg om versterking. Sinds 15 februari is Sofie onze nieuwe sales assistant. Zij zal de drijvende kracht worden achter de innovatieve teambuildings."

 

Pop-up feestlocatie

Tussen de imposante Houthalense mijnschachten verrees de laatste week van januari een indrukwekkend tentencomplex. Het eerste event van deze schaal op de vernieuwde locatie, de eerste maal dat deze tent in België te bewonderen was... To The Point Events bracht hier de gasten in vervoering. VKW-Limburg en de bekende bank deelden de kosten van deze prachtige pop-up-feestlocatie en hielden respectievelijk een geslaagde Limburg Happening en een feestelijk nieuwjaarsfeest. Op vrijdagavond ontving VKW-Limburg de 1.000 grootste bedrijfsleiders van Limburg. In een aangenaam, inspirerend kader konden zij netwerken. Het hoogtepunt van de avond was een optreden van Belgium’s got talent-winnaar Domenico. Op zaterdagavond konden alle personeelsleden van de bank genieten van een spektakelrijk personeelsfeest, met als muzikaal hoogtepunt een optreden van Belle Perez. Bekijk zeker het filmpje dat een impressie geeft van het feest met een timelaps van de opbouw.

 

 

Teambuilding

Voor Ferrero bracht To The Point Events de toekomst naar Namen, waar de productlancering van B-Ready in het teken stond. Het nieuwe meeneembroodje werd op een schilderachtige locatie voorgesteld. Om te testen of het salesteam klaar was voor de toekomst, werd een teambuilding anno 2020 in elkaar gestoken. Tijdens deze teambuilding kregen ze de kans om per team kennis te maken met digitale graffiti, oxboards, Virtual Reality-brillen, drone-vliegen en ten slotte een mobiele greenkey studio waar een reclamespot werd opgenomen.

 

BEA

Ook dit jaar is To The Point Events genomineerd voor de BEA Awards. Er zitten 2 cases in de finale: Carglass, waarbij alles draaide rond de strategische boodschap achter 'the fifth element' en The Belgian Journey, waar 3.400 internationale gasten van Tomorrowland de stad Brussel ontdekten. 24 maart 2016 zal de uiteindelijke prijsuitreiking plaatsvinden.

 

Welkom Sofie

Al deze drukte heeft ertoe geleid dat het team werd uitgebreid. Sofie, jong, erg ambitieus en een spring-in-het-veld, wordt momenteel klaargestoomd om de innovatieve teambuildings versneld in de markt te zetten. Ben jij op zoek naar een toffe teambuilding contacteer haar dan op:


www.tothepointevents.be

advertorial19-02-2016

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Beste vacatures vind je op eventplanner.be /.nlBeste vacatures vind je op eventplanner.be /.nl
Hoe trek je een kwaliteitspubliek aan op je evenement?Hoe trek je een kwaliteitspubliek aan op je evenement?
Voor elke event-uitdaging een creatieve oplossing met beeldenVoor elke event-uitdaging een creatieve oplossing met beelden
Advertenties

In de kijker

ECdays

ECdays

Ontdek event-trends en innovaties tijdens ECdays.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Saturday
Meer weer

Vacatures

 1. 14-03Kantoorhoofd Brussel
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 13-03Account Manager Events
  The Oval Office
  Brabant - Wallon [+Bruxelles]
 3. 07-03Onthaalbediende (m/v) - tijdelijk contract
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]