In de ban van Toffe TeambuildingsIn de ban van Toffe Teambuildings

To The Point Events lanceerde eerder dit jaar het innovatieve teambuildingportaal Toffe Teambuildings. Het uitgangspunt? Door en voor bedrijven!

 

To The Point Events inspireert ondernemingen voor een teambuilding op maat en ontzorgt jou bij de organisatie van jouw teamdag. "Het portaal is opgebouwd uit een perfecte mix van amusement op een bedje van creativiteit met een vleugje innovativiteit. En die mix werd al duchtig getest en goedgekeurd door onze klanten!", vertelt Bart Koninckx.

 

 

Voor ieder wat wils

"De maand september was een aangenaam drukbezette teambuildingmaand. Voor VOKA - Kamer van Koophandel Limburg organiseerden we de Chambers Trophy, het grootste teambuildingevent van Limburg. 128 teams strijden hierbij voor de top 3 waarbij durf, snelheid, kracht en teamwork centraal staan. Jong VOKA gooide het over een andere boeg en trok 80 jonge ondernemers uit hun comfortzone tijdens een grensverleggende workshop vuurlopen. Ebema selecteerde een gevarieerd aanbod van 5 actieve en 5 passieve activiteiten. De werknemers werden vergast op onder andere een valkerij workshop, een haka, een foodcoaching-sessie of een potje zorb ball." Ook op MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) zet To The Point Events maar al te graag in. EDF Luminus trok een dag naar Monte Rosa waar ze de handen uit de mouwen staken voor een stevige onderhoudsbeurt in de tuin en een ludieke spelnamiddag.

 

 

Aanbod van en voor jou

Digital detoxen, fietsen door het water, schermen op echte Belgische trekpleisters... "Jij kiest uit een waaier aan zorgvuldig geselecteerde mogelijkheden, wij zorgen voor een one-stop totaaloplossing. Leer jouw collega’s kennen op een andere manier en in een andere omgeving. Een teambuilding komt niet enkel de werksfeer ten goede, maar ook de bedrijfsactiviteiten genieten hier positief van mee. Een gerichte investering in uw personeel is van goudwaarde voor een bedrijf. Zie jij ook de win-win?"

 

"Daarnaast zijn we ook steeds op zoek naar betrouwbare, authentieke en door passie-gedreven leveranciers, want ook jullie dragen bij tot het succes van dit portaal!"

 

Laat je inspireren, Sofie staat je bij!


toffeteambuildings.be

advertorial29-09-2017

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

5 manieren om last minute meer tickets te verkopen5 manieren om last minute meer tickets te verkopen
Luidt Google einde simultaanvertaling in met 'Pixel Buds'?Luidt Google einde simultaanvertaling in met 'Pixel Buds'?
Saboteer je event met een slecht registratieformulierSaboteer je event met een slecht registratieformulier
Advertenties

In de kijker

KPN Event

KPN Event

Tijdelijke communicatie op elke locatie.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Monday
Meer weer

Vacatures

 1. 20-10Hulpverlener tijdens evenementen
  Ambulance Medical Service vzw
  Limburg
 2. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 3. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant