To The Point Events lanceert nieuw portaal

To The Point Events lanceert nieuw portaal

Na de succesvolle lancering van Toffeteambuildings.be, lanceert To The Point Events een nieuw portaal. Ditmaal om bedrijven te ondersteunen in hun brandactivation. In Brandactivations.be vind je de ideale partner om jouw product of merk aan de buitenwereld te tonen. 

 

Is het niet raar om in een hyperconcurrentiële productiemarkt in te stappen als dienstverlener? "Dat vinden wij niet", aldus Bart Koninckx van To The Point Events. "Het klopt inderdaad dat je via Google wordt doodgeslagen met webshops voor de productie van een beachvlag, roll-up of visitekaartjes. Het nadeel van deze webshops? In hun prijzenoorlog vergeten ze vaak het belangrijkste aspect in hun zakenrelatie: het advies op maat. Steeds vaker zien wij op events gescheurde vlaggenstoffen, beachvlaggen die bij ieder zuchtje wind tegen de grond gaan of promotentjes die zonder de juiste verankering geplaatst worden." 

"Wij willen onze klanten voornamelijk advies geven en hen inspireren, zoals we dat al jaren doen voor de de klanten op onze events." Vult projectmanager Stijn verder aan. "Net zoals ze dat daar gewoon zijn, zullen we hen ook bij hun brandactivation volledig ontzorgen. Wij zorgen voor één centraal aanspreekpunt, een volledige administratieve afhandeling en één eindfactuur."

 

Zelf investeren in een productielijn zit er absoluut niet aan te komen. Brandactivations.be moet een verzameling worden van kwalitatieve producten, waar, in functie van de noden van de klant, een voorstel op maat wordt afgeleverd. In functie van levertermijnen, kent To The Point Events het order toe aan de toeleverancier met de best mogelijke prijs/kwaliteit-garantie. Eventuele lay-out, verwerking, op- en afbouw, stockage en transporten van de producten worden wel door de diensten van To The Point Events uitgevoerd.

 

​Sinds begin januari mocht​ Brandactivations.be al acties voor onder andere Carglass, Luminus, KPMG, BNP en Vandersanden uitvoeren. Wordt jouw bedrijf de volgende naam in dat rijtje?

 

Met de lancering van Brandactivations.be en Toffeteambuildings.be kiest To The Point Events er bewust voor om zijn dienstverlening te verbreden. Samen met hun zorgvuldig geselecteerde leveranciers biedt To The Point Events een unieke totaalservice. Het hart van het bedrijf blijft de maatwerkafdeling voor een variëteit aan totaaloplossingen. Dat hart wordt nu aangevuld met de nodige ledematen om over te gaan tot een totale 360°-service voor elk bedrijf of merk. 

www.brandactivations.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Advertenties