header

Vergaderzalen in Gent

De origineelste vergaderzalen in Gent vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Gent!

Vergaderzalen in Gent

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.45/10. Gebaseerd op 12 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Gent'.
 • Edville Academy

  Edville Academy

  Out of the box

  De Edville Academiy is een out-of-the-box eventruimte in een architecturale parel. Goede ontvangst en service van een enthousiast team, dat je event uniek en representabel maakt. Toppertje! Bedankt!

  Alexander Van Britsom - BRITSOM PHILIPS - 17/01/2019

 • Edville Academy

  Edville Academy

  Top locatie

  Dit aangenaam verblijf inclusief vriendelijk en behulpzaam personeel, aanrader! Alsook de bereikbaarheid en de groene omgeving. Voor herhaling vatbaar

  Gert Hoebies - N V Randy Raket - 17/01/2019

 • Edville Academy

  Edville Academy

  aangenaam verrast

  Aanvankelijk sceptisch maar door de ontspannen sfeer van de omgeving en de medewerkers smolt die als sneeuw voor de zon. Gemakkelijk bereikbaar via zowel de E40 als de E17 maakte het voor iedereen eenvoudig op locatie te geraken. Dank je!

  Andries Tiels - REX - 10/01/2019

 • Edville Academy

  Edville Academy

  Toplocatie

  Zeer mooie eventspace. Klassevol ingericht. Aanrader!

  Jan Coussement - 09/01/2019

Vergaderzalen in Gent

Op zoek naar een vergaderzaal in Gent? eventplanner.be heeft de oplossing. In onderstaande overzicht vind je meteen alle vergaderzalen in Gent (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Gent

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een vergaderzaal in Gent. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle vergaderzalen in de buurt van Gent. Voor 'vergaderzaal Gent' hebben we momenteel 40 mogelijkheden.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de spotlight.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Oost-Vlaanderen, Congreslocatie in Gent, Evenementenlocaties in Gent, Feestzalen in Gent, Trouwlocaties in Gent

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!