The Box Company

The Box Company

The Box Company verzorgt originele (online) teambuilding­acti­vi­tei­ten voor grote groepen (tot 2000) waarbij uitdaging, competitie, spanning en lol de basiswaarden zijn van iedere beleving. De producten en diensten van de klant kunnen volledig worden meegenomen in het onderwerp van de Boxen. Dit betekent dat het mogelijk is om uw persoonlijke touch mee te geven.


The Box Company levert unieke teambuildingsactiviteiten die perfect binnen uw programma passen. Hierbij kunt u kiezen voor een standaard aanbod, maar ook voor op maat gemaakte oplossingen. Onze kennis en ervaring maken het verschil tussen een leuke dag en een “day to remember”!


De Remote Teambuilding Experience is dé activiteit voor dit moment: 


De Remote Teambuilding Experience wordt gespeeld in een team van 5 personen en duurt 75 minuten. Iedere deelnemer speelt vanuit zijn of haar eigen werkplek mee en het gaat erom dat je met het team binnen de tijd een groot aantal opdrachten weet op te lossen en dus zoveel mogelijk punten weet te behalen! Het is al te spelen met 1 team, maar door meerdere teams te vormen binnen het bedrijf en ze tegen elkaar te laten strijden, wordt er een wedstrijdelement aan toegevoegd. Het is van belang dat de deelnemers gedurende het spel continu met elkaar in verbinding staan, want men heeft elkaar nodig om alles op te kunnen lossen! Beschikbaar in Nederlands, Engels & Frans

The Box Company
Teambuilding in tijden van social distancing: Remote Teambuilding Experience!
27 May 2020

Aan het begin van de Coronacrisis heeft The Box Company een nieuwe activiteit geïntroduceerd: The Remote Teambuilding Experience. Een geweldige activiteit die vanuit huis en toch in teamverband gespeeld wordt.


Inmiddels is deze activiteit al door vele groepen en in veel verschillende landen over de hele wereld gespeeld. De activiteit is beschikbaar in Nederlands, Frans & Engels. De activiteit is ...

Lees meer

Like Reageer
van Dijke P.
Leader |

Zie voor meer infor: https://www.theboxcompany.nl/remote-teambuilding

Like | Reply

66 reviews over The Box Company - 9.7/10

Arnaud Szanto
New|GOPA Com.|

Geweldige ervaring met teambuilding. Zal het nog een keer doen!

Ons bedrijf heeft The Box Company gebruikt om ons online teamevenement van 50 mensen te hosten en het was zo leuk, iedereen genoot en het team dat het evenement leidde was erg vriendelijk en maakte de ervaring zo veel beter.

bekijk origineel

Like1 like
Myrthe Versteeg
New|De Haagse Hogeschool|

Super teambuilding activiteit!

Heerlijk even puzzelen met je collega's en plezier hebben. De laatste tijd zien we onze collega's natuurlijk alleen nog maar op het scherm en dat zijn altijd statige momenten. Maar met de Remote Teambuilding Experience hebben we echt even een break in de sleur van de dag kunnen brengen. Iedereen zat met een big smile en vol energie na de activiteit achter zijn scherm. Het is vooral leuk als je de teams zo indeelt dat je met collega's puzzelt waarmee je normaal gesproken niet zoveel contact hebt. Aanrader!

Like1 like
Jetske Esser
New|ABN Amro|

Digitaal uitje

Afgelopen dinsdag hebben wij de escape room gedaan, digitaal, als bedrijfsuitje.
Als je niet samen kunt komen, moet het op een andere manier. Via via kwamen wij, als organisatie, bij The box company.
Na kort contact over de datum en aantallen en het doorsturen van gegevens over de groepjes, konden we kiezen tussen post of digitaal de envelop met aanwijzingen ontvangen.
Wij kozen voor post, om toch nu in de digitale wereld iets leuks te ontvangen in de brievenbus.
Het was een groot succes. Er waren helaas 3 mensen afwezig, maar ook daar is een oplossing voor. De envelop digitaal toegezonden krijgen. Super geregeld. Tijdens het spel elkaars sterke kanten leren kennen en ontzettend gelachen!
Een echte aanrader dus!

Like1 like
Nicolette Cameron
New|Nuffic|

Erg leuk en zit goed in elkaar!

Wij hebben met heel veel plezier deze online activiteit gedaan. Het zit goed in elkaar, is niet te makkelijk (maar ook weer niet ondoenlijk). Het is leuk dat je tijdens het spel kunt zien hoe ver de andere teams zijn. Dat geeft je extra motivatie om snel de vragen op te lossen. Wij waren met 3 teams van 5.

Like1 like
Sandra Charbonnier
New|Launch!|

Onwijs leuk

Wat is dit een leuke digitale activiteit om met je collega's te spelen. Gevarieerd, uitdagend en je doet de opdrachten echt als een team. We hadden gekozen voor de 75 minuten variant en de tijd is echt voorbij gevlogen. Een aanrader wat mij betreft!

Like1 like
Lieke Suijk
New|Redkiwi|

Remote Team Building is super tof!

Als je echt iets leuks wilt gaan doen met je team, maar dan wel digitaal, speel dan het remote teambuilding spel. Het is super leuk! Leuke opdrachten, echte hersenkrakers, grappige vragen.
Je moet echt samenwerken met je team om dit tot een goed einde te brengen. Alles was goed geregeld en werkte goed, dus niet twijfelen, gewoon doen!

Like1 like
Gamze Gamze
New|DSM|

The Box Company breng het team bijelkaar!

We hebben met een groep van 40 personen dit spel gespeeld en we hebben mega veel plezier gehad.
Echt een aanrader voor een virtual event!

Like1 like
Maud Van Looy
New|Janssen Pharmaceutica|

Virtuele Teambuilding RM-CM

Zeer veel positieve feedback. Een aanrader. Heel leuk in interactief. 75min vonden wij net iets te kort. Wel vrij moeilijk maar dat bevordert alleen maar de samenwerking.Hierbij enkele reviews van deelnemers:
Online teambuilding exceeded my expectations
Real fun and very engaging
I particularly liked the teambuilding part

Like1 like
Bram Bram van Vlokhoven
New|ABN Amro|

Erg leuke remote teambuilding activiteit

Wij hebben een prachtige teamdag gehad dankzij de teambuilding activiteit van The Box Company. De activiteit was erg leuk, in deze tijd waar wij elkaar fysiek niet meer kunnen treffen was het een zeer waardevolle ervaring. Het spel is uitdagend en zit goed in elkaar. Iedereen heeft het enorm naar zijn zin gehad. En als organisator was het een zeer fijne partij om mee te schakelen. Een goede voorbereiding en heldere communicatie! Wij komen zeker nog een keer terug.

Like1 like
Kelly Douglas
New|inQdo|

Super leuke manier voor een online teamuitje in coronatijden

Afgelopen vrijdag hebben we de Remote Teambuilding Experience gedaan met 27 collega's, in 6 verschillende teams. Een super leuke manier om in deze coronatijden toch iets leuks te doen met je team. We hebben ervoor gekozen om de enveloppen met aanwijzingen thuis te ontvangen, dat maakte dit avontuur nog leuker. Het was een geslaagde middag en de collega's waren erg enthousiast! De communicatie met The Box Company verliep verder erg soepel.

Like1 like
Natasja Gielen
New|Signify|

geweldig spel, geweldige ervaring!

We speelden het teambuilding spel met ons team van 17 mensen. En het was een enorm succes. We vonden het allemaal erg leuk. Alle 4 de teams waren erg fanatiek, iedereen wilde winnen! het spel zorgt ervoor dat je wilt winnen :-) De opdrachten waren leuk, leuke mix en erg internationaal, wat goed was omdat onze teamleden verdeeld zijn over 5 landen. We hadden veel plezier, tijdens en na de wedstrijd. We raden het ten zeerste aan!

bekijk origineel

Like1 like
Cees van der Haagen
Expert|KPN|

Beide Remote Teambuilding experiences waren zeer succesvol!

Superfijne partij om mee samen te werken. Goede en degelijke voorbereiding en voorbesprekingen waar ze de tijd voor nemen. Dat geeft vertrouwen. Ook last-minute schakelen in verband met extra aanmeldingen of afmeldingen ging heel soepel. De experience zelf kan ik iedereen aanraden om op afstand toch in contact te blijven met het team! Heel erg bedankt!

Like1 like
Wilma Visser
New|VDNDP|

Digitale teambuilding die echt werkt!

Iedereen bij ons was heel erg enthousiast over dit spel. Echt super knap hoe The Box Company in deze vorm echt teamgevoel in een digitale omgeving mogelijk maakt!

Like1 like
Henny van de Langenberg
New|InAudit BV|

Geslaagde teambuilding vanuit huis

Met het thuiswerken en het gemis van fysiek contact met collega's, zochten wij een teambuilding activiteit om onze maandelijkse vergadering ludiek af te sluiten. Dat is zeer goed gelukt! Wij hebben meegedaan met de Remote Teambuilding Experience, een online game van 75 minuten.
In de voorbereiding al een dikke pluim voor Bert (van The Box Company). Hij was zo flexibel dat in één middag alle voorbereidingen getroffen konden worden voor een geslaagde game. Daarbij is prima rekening gehouden met onze wensen voor de teamindeling. Op ons verzoek werd de uitnodigingsmail naar de teamleden ook pas verstuurd tijdens het werkoverleg. Zo bleef deze game voor onze collega's echt een verrassing!
De game verliep vlekkeloos. De teams hadden allemaal een speluitleg ontvangen en onderdelen van de vragen. Zo werden de teams op een slimme manier getest op hun parate kennis en inzicht. De vragen waren zo divers dat de tijd voorbij gevlogen is.
Alle collega's waren erg enthousiast! De game is echt de moeite waard om collega's (of vrienden of familie) op afstand samen te brengen. Bij ons zal er in ieder geval nog veel over nagepraat worden ;-)

Like1 like
Peter van Neerven
New|Enexis B.V.|

Teambuilding virtueel Enexis Team ICT GEO Smallworld

De 2e keer dat ik zelf aan deze activiteit deelnam! Na het spel zelf gespeeld te hebben, zo enthousiast dat ik het ook met mijn eigen team heb gedaan. Een zeer goed opgezette quiz, waarbij The Box Company je volledig ontzorgt: de teams worden samengesteld en de opdrachtkaarten worden naar de deelnemers gezonden. Ik heb ook gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een pakket met "versnaperingen" toe te voegen. Dit maakte het (bijna) tot een echte fysieke pubquiz! Het team was zeer enthousiast en we hebben nog een tijd nageborreld! Een aanrader als alternatief voor fysieke bijeenkomsten!

Like1 like
Suzanne Verhoeven
New|ATO-Scholenkring|

Een fantastische escape room als onderdeel van onze personeelsdag

Begin oktober was onze personeelsdag. Tijdens deze dag streden ruim vierhonderd medewerkers, verdeeld over 73 teams, om de eerste prijs in de escape room. En het was een succes! We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen over de escape room en onze medewerkers vonden het een fantastisch onderdeel in ons programma. Ook de samenwerking met de medewerkers van The Box Company is heel fijn! Ze zijn goed bereikbaar, reageren snel op je vragen en zorgen ervoor dat alles op en top geregeld is! Grote complimenten! Een aanrader voor iedere organisatie!

Like1 like
Marlies De Keukelaere
New|Redevco Belgium|

Remote Teambuilding Experience

De remote teambuilding experience was heel leuk om te doen. We hebben veel plezier gehad en het spel bevordert de samenwerking zeker en vast. Mijn collega's waren achteraf heel enthousiast, ondanks wat twijfels vooraf of schrik over de technologie. Men was ook verbaasd hoe goed het eigenlijk ging om virtueel samen te werken. Ook een vlotte organisatie van de box company, het concept zit goed in elkaar.

Like1 like
Chantal Stopel
New|Saxion Hogeschool|

Remote Teambuilding was een succes!!

Met fanatieke collega's hebben we tijdens de Remote Teambuilding ons best gedaan om de vaak lastige opdrachten creatief te benaderen en op te lossen. De competitie ging helemaal los!! Echt een aanrader om op een ludieke en uitdagende manier aan teambuilding te doen!

Like1 like
Pauline Teppich
New|University Twente - BMS|

Teambuilding online

Het spel was mooi vormgegeven en alles werkte technisch prima. We hebben veel positieve en enthousiaste reacties ontvangen. De opdrachten waren qua niveau goed te doen, het was vaak wel heel erg zoeken naar de vorm die het antwoord moest hebben. Soms was het een cijfercode, maar soms ook gewoon een open antwoord of een zin. Hier zou de vraagstelling iets duidelijker in kunnen zijn.
Begeleiding van The Box Company was goed, zelfs toen mensen door omstandigheden niet meer mee konden doen, we konden met wat hand- en spandiensten toch het spel spelen met elk team. Dank hiervoor.

Like1 like
Dewi Dewi Paimo
New|ING Bank|

Goede mix tussen inhoud en fun!

Goede mix tussen inhoud en fun!
Service op en top geregeld.

Like1 like
Jane Fain
New|jane.fain@minienw.nl|

Remote Teambuilding Experience

We hebben met bijna 100 collega's heel veel lol gehad tijdens het spelen van de Remote Teambuilding Experience. Uitdagende, maar niet onmogelijke opdrachten en veel afwisseling. Het was een mooie manier om op afstand verbinding te hebben en samen te werken met collega's die je in deze tijd niet zo vaak spreekt.

Like1 like
Annemarie Mourits
New|Politie, eenheid Noord-Nederland|

Fantastisch

Dit spel is echt een aanrader om met je team te spelen! De opdrachten zijn verassend, divers en dagen echt uit om met elkaar samen te werken! En het kan prima vanuit huis! Een super leuke ervaring. We hebben veel gelachen met elkaar!
Echt een aanrader!

Like1 like
Sandrina Van den Berghe
New|Abesco|

Remote Teambuilding Expirience

Superleuk spel, we hebben het met 7 verschillende teams tegelijk gespeeld, dus was ook zeer competitief.
De organisatie was prima, wijzigingen werden zonder probleem aangepast.

Like1 like
Inge Dik
New|Dura Vermeer|

Top!

Teambuilding zonder als team bij elkaar te zijn. Het leek een hele uitdaging, maar met de Box Company is het fantastisch verlopen. Met een 80 deelnemers over 16 teams hebben wij een super leuke middag gehad, met veel positieve reacties.
Aanrader!

Like1 like
Imke Vriens
New|Puig Benelux|

Remote Teambuilding Experience

Wat een superleuke manier om in deze tijd toch een gave team building te organiseren!
Ondanks dat we niet bij elkaar waren, hebben we toch het gevoel gehad dit wel te zijn. Een goede samenwerking, een flinke dosis humor en een gezonde wedstrijdmentaliteit helpen je zoveel mogelijk van de uitdagende en gevarieerde opdrachten te voltooien. Uiteindelijk kan er maar 1 team de winnaar zijn!

Like1 like
Githa Langeweg
New|Kraft Heinz|

Virtuele Escape Room

We werkten samen met The Box Company voor een Virtual Escape Room van 55 personen. Het was geweldig. Uitdagend maar met focus op teamwork. Bedankt voor de flexibiliteit en snelheid Bert!

bekijk origineel

Like1 like
Anastasia Vasylieva
New|NI (National Instruments GmbH)|

Virtual Team Building Activity Experience bij NI

Marketingteam van NI wil The Box Company van harte bedanken!
We hadden een geweldige virtuele teambuilding-ervaring vanaf het begin van onze communicatie en eindigend met de game zelf. Het bedrijf begreep onze behoeften heel snel (hielp ons met al het nodige materiaal en uitleg), had altijd contact. Er was ook een mogelijkheid om de demo-versie van de game voor het evenement uit te proberen.
We kunnen The Box Company van harte aanbevelen!
Marketingteam van NI

bekijk origineel

Like0 likes
Puck vd Ven
New|NP|

Leuk en uitdagend!

Vorige week hebben wij het spel gespeeld met ongeveer 50 collega's. Dit spel is aan te raden als je een online activiteit zoekt om te doen met collega's. Het spel duurt niet te lang, uitdagend en leuk!

Like1 like
Josta Witlox
New|ABN AMRO Asset Based Finance|

Teambuilding Experience

Gisteren met onze Sales Crew deelgenomen aan de Remote Teambuilding Experience.
Super leuke ervaring en iedereen was enthousiast. Goed voor de onderlinge teambuilding.
Een echte aanrader!!!

Like1 like
Liselotte van Dijk
New|Lukkien|

Onwijs leuke teambuilding activiteit!

Wij hadden The Box Company Escape Room activiteit gepland voor onze teamdag. Helaas moesten we vanwege het coronavirus de teamdag remote doen. Gelukkig heeft The Box Company ook een remote oplossing welke minstens zo leuk is om te doen als de 'live' versie. Het was spannend, verrassend en echt een leuke teambuilding activiteit waar ieder zijn rol in kwijt kan. Het was fijn samenwerken in het voortraject en veel dank voor de flexibiliteit!

Like1 like
Brent Jones
New|Beerwulf BV|

Beste teamervaring op afstand ooit!

Last minute.com vroeg de box company om mee te denken met mijn aanstaande teamevenement (dat was de volgende dag) en zij stelden hun digitale envelop voor teambuilding op afstand voor. We waren met een groep van 18 verspreid over 4 teams en het was een enorme hit!

bekijk origineel

Like1 like
Valérie Giner
New|Mastercard|

Mastercard De externe teambuildingervaring

Aan het begin van het jaar had ons Benelux-team een teambuilding-ervaring gepland in België. Door de COVID-crisis konden we elkaar echter niet meer persoonlijk ontmoeten. De Remote Teambuilding Experience was hiervoor de perfecte oplossing! Het stelde ons in staat om samen te werken in teams met verschillende soorten uitdagingen. Aan het einde van de teambuilding kreeg ik alleen maar positieve feedback van alle deelnemers die dachten dat de games geweldig waren en ze waren zelfs verdrietig dat het niet langer duurde!
Bert, mijn contactpersoon bij The Box Company, was ook erg behulpzaam en responsief. Ik had een paar obstakels in de organisatie van de teambuilding (data wijzigen, mensen konden het niet halen) en hij bracht altijd een oplossing en een snelle oplossing!
Bedankt voor deze geweldige ervaring !! Ik zal het zeker aanbevelen!

bekijk origineel

Like1 like
Sanne van Beers
New|Trouw Nutrition|

Leuk alternatief op de pre-corona team activiteiten, wereldwijd toepasbaar!

De organisatie van ons teamevent verliep heel soepel. Binnen een week waren alle enveloppen aangekomen bij de collega's op verschillende continenten. Een dag voor de game liet een collega weten halverwege de game te moeten afhaken, dat was geen enkel punt. zijn informatie werd vanuit de organisatie digitaal gedeeld met de teamleden. Erg leuke game, brede variatie van vragen en moeilijkheidsgraad. Website werkte perfect! Zeker voor herhaling vatbaar!

Like1 like
Shane White
New|Cireson|

Fantastische teambuilding ...

Ik vond dit geweldig, ik ben iemand die van een uitdaging houdt, en het was gewoon zo leuk om veel te doen in mijn team.
Het was goed doordacht, goed ontworpen en goed uitgevoerd! Had geen betere teambouwer kunnen vragen!

bekijk origineel

Like1 like
Joanna Aksiuto
New|Elsevier|

Zeer aangenaam!

We hebben teambuilding op afstand gedaan met The Box Company en het was erg leuk! Omdat ons team op verschillende locaties is gevestigd, waren we op zoek naar activiteiten die we samen kunnen doen, vooral in tijden dat we elkaar niet zo gemakkelijk kunnen ontmoeten. De puzzels zijn uitdagend, creatief en samenwerking staat centraal - iedereen blijft betrokken en je hebt alle handen aan boord nodig om de vragen op te lossen. Dat maakt het echt een teambuilding-ervaring.

bekijk origineel

Like1 like
Sandra Dziubinska
New|The Future Group|

Hilarisch

Wij hebben met ons bedrijf (30 personen) het Escape spel gespeeld. In 1 woord hilarisch!!!! Het spel zit super goed in elkaar en door de diversiteit van vragen kan iedereen iets bijdragen aan het spel. Zeker een aanrader om eens te spelen met jouw bedrijf of vrienden op afstand.

Like1 like
Anouk Anouk Baggerman
New|TU Delft|

Topmiddag gehad

Afgelopen donderdag met 140 collega's de Remote Teambuidling Experience gespeeld. In 26 groepen gingen onze collega's de strijd aan tegen elkaar. En dat online! Het was ontzettend leuk, heel veel positieve reacties gehad. Bijzonder om te zien dat iedereenn van achter zijn laptop toch het idee had echt samen iets te doen en dat het nog spannend ook was. Organisatie en flexibiliteit van the Box Company krijgt voor mij een absolute 10!

Like1 like
Jessica Jessica
New|

Aanrader!

Goed opgezet spel! Bij last minute wijzigingen ook goed bereikbaar + flexibel. Wij hebben het spel met 40 collega's gespeeld en iedereen vond het erg leuk!

Like1 like
Ricardo Wolfsen
New|Rabobank West-Friesland|

Aanrader, erg leuk ervaring!

We hebben een erg leuke samenwerkingsactiviteit op afstand gedaan via The Box Company. De service was erg goed, door last minute afmeldingen moest er kort dag wat veranderd worden. Ik kreeg per e-mail heel snel reactie en ben erg tevreden. Het 'spel' zelf met alle puzzels was erg leuk. Echt een aanrader!

Like1 like
Jeannette Blankestein
New|Overheid|

Digitale Zomerborrel

Bij onze Digitale Zomerborrel hebben we de Remote Teambuilding gespeeld van The Box Company. Van te voren hadden de deelnemers een enveloppe ontvangen met allerlei afbeeldingen en voorwerpen zodat de voorpret vast kon beginnen. Whats-app groepen werden aangemaakt en de competitie was begonnen. De deelnemers hebben genoten van het spel en de ondersteuning vanuit The Box Company was top!

Like1 like
Trudy Zomerdijk
New|TNO (groep BEE)|

Remote Teambuilding Experience

Zeer originele manier van een digitaal groepsuitje met wedstrijdelement. De voorbereiding vanuit The Box Comany was duidelijk en het contact plezierig. Het spel zelf was ontzettend leuk om te doen: het belang van goede communicatie binnen je team is groot (voor het gezamenlijk oplossen van alle puzzels), het zien van de scores van de andere teams maakt het extra spannend en het aftellen van de klok geeft een hoog stressgehalte. Alle elementen voor een spannend spel zijn dus aanwezig! Wij hebben er erg van genoten en het is zeker voor herhaling vatbaar.

Like1 like
Ellen Moelker-van de Kolk
New|CJIB|

Het CJIB wil jullie bedanken!

Het CJIB wil jullie bedanken! Met 5 teams hebben wij dit spel online gespeeld. De vragen zaten goed in mekaar, best pittig ook. Via Skype en Whatsapp zochten onze teams contact met elkaar om de voorwerpen/informatie met elkaar te delen die elk teamlid vlak van te voren online had ontvangen. Er is veel gelachen en fanatiek gespeeld. In het begin moesten we even wennen aan de manier van vraagstelling, maar we kwamen er al snel helemaal in. Binnen 75 min moesten we alle vragen beantwoord hebben, dat maakte het ook wel weer heel spannend want je zag de tijd aftikken. Kortom: Een super game. Ik kan het iedereen aanbevelen. Groet Ellen

Like1 like
Olga kimpel
New|Enexis|

Relaxed meeting met de box van the Box Company

Met ons MT+ team een zeer ontspannen middag gehad.
Een ieder kreeg zijn box op het thuisadres toegezonden en waren zeer verrast. Voorpret begint al bij ontvangst!
Zeker in deze tijd van Corona, is thuiswerken via teams en dan een spel van The Box Company een welkome afwisseling.
Voor herhaling vatbaar.

Like1 like
Jessica Boterman
New|Samenwerkingsverband DOVA|

Dat een virtueel uitje zo leuk kan zijn!

Een teamgevoel creëren terwijl iedereen vanachter zijn eigen laptop vanuit huis meedoet leek me lastig.
Maar met de Remote Teambuilding Experience lukt dat wel. Alles liep op rolletjes en zag er super leuk uit!
We hebben een topmiddag gehad!

Like1 like
Ivo van den Boom
New|ING|

Online Teambuilding

Fantastische manier om digitaal aan teambuilding te bouwen! Geweldig!!

Like1 like
Tom Baede
New|ASML|

Gaaf virtueel teamuitje!

Ivm de Corona-crisis vond ik het belangrijk om een virtueel teamuitje te organiseren en de quiz via The Box Company sloot uitstekend aan bij onze behoefte. Leuke puzzels (niet te makkelijk, niet te moeilijk), duidelijke instructies en tijdige levering van de benodigde materialen zorgden voor een geslaagd evenement! Aanrader!

Like1 like
Wim La Haye
New|

Een hele leuke activiteit om je collega's beter te leren kennen

Afgelopen vrijdag hebben we met 6 teams de Remote Teambuilding Experience gedaan.
In de aanloop was er al voldoende voorpret. Iedereen was theorieën aan het ontwikkelen voor de verschillende hints die we hadden ontvangen. En op het moment zelf was het super leuk om een andere kant en andere kwaliteiten van je collega's te zien.
Het was vanuit The Box Company strak georganiseerd en zelfs wat last minute adreswijzigingen werden snel geregeld. Zeker weten een aanrader voor alle bedrijven!

Like1 like
Lidewij Verweijen
New|ABN AMRO Asset Based Finance|

Remote teambuilding.nl - intens en gaaf

Met een internationaal team (fr,ge,uk,nl) van 30 man dit interactieve en uitdagende spel gespeeld. 75 minuten die voorbij vliegen. Je zit er helemaal in en doordat je ziet hoe de andere teams presteren qua tijd en punten word je nog fanatieker! Super leuk om vanuit je eigen werkplek zo met elkaar verbonden te zijn!

Like1 like
Elske Elske van de Burgt
New|Ortec Finance|

Leuke manier om on-line met een team aan de slag te gaan

Wij hebben het spel gespeeld met ons team, waarbij we in 6 groepen opgedeeld waren die tegen elkaar streden. Gelukkig was er een Engelstalige versie beschikbaar voor ons internationale team. Het spel was erg leuk om te spelen en hele specifieke kennis is niet vereist; wel een goede onderlinge communicatie en vermogen om logisch na te denken! De voorbereiding en support gedurende het spel waren prima. Je moet wel zelf iets inplannen als je met meerdere groepen speelt en voor- of achteraf nog een gezamenlijke sessie wilt hebben.

Like1 like
Sara Hegazy
New|-|

Remote Team Building activiteit

Afgelopen vrijdag hebben we een super leuk spel online gespeeld met 45 medewerkers. In deze tijden kunnen we allemaal wel wat fun gebruiken en dat was er zeker. We hebben gelachen, goed samengespeeld en bovenal plezier gehad met elkaar. Super dat je toch nog aan teambuilding kan werken, terwijl we niet bij elkaar kunnen komen.
Samen met Bert van The Box Company hebben we het één en ander voorbereid en dat verliep heel fijn en flexibel. En dat laatste is bij ons bedrijf wel vaak nodig:). Fijn dat die ruimte daarvoor is. Bert dacht altijd met ons mee en dat ging super.
Het spel is super positief ontvangen bij de groep. Ze hebben zelfs gevraagd wanneer de 2e ronde ging plaatsvinden;).
Bedankt voor de prettige samenwerking! Jullie hebben een heel leuk initiatief opgezet.

Like1 like
Francisco Blanco
New|Danone Nutricia|

Leuke activiteit op afstand

We waren uitgenodigd om mee te doen aan deze activiteit en het was erg leuk, vooral in deze tijden waar de meeste andere teamactiviteiten niet door kunnen gaan.
De activiteit zelf was intuïtief en de inhoud was erg gevarieerd. Absoluut een aanrader.

bekijk origineel

Like0 likes
Valerie Ahn
New|Danone|

Geweldige teamgame online tijdens Corona-tijden

Gemakkelijk te starten en het puzzelspel online te spelen, leuk op zoek naar antwoorden met je team.

bekijk origineel

Like1 like
Anna van Dinther
New|Danone Nutricia Research|

Interactief spel

Leuk, interactief spel met interessante uitdagingen. Zou goed moeten zijn als mensen weten dat het goed is om 10 minuten van tevoren de tijd te hebben zodat de mensen de instructies kunnen lezen en een app kunnen installeren vanaf de QR-code.

bekijk origineel

Like1 like
Chantal Odie
New|Albert Heijn|

Super leuke team activiteit!

Wat een super leuk idee om met je team te doen in deze tijd van virtueel samenwerken.
Een leuke manier om toch informeel te connecten en even iets anders te doen dan 'werk'. Vergeet vooral niet na de activiteit een virtuele 'nazit' in te plannen om nog even na te praten.
Communicatie met The Box Company verloopt heel soepel en snel, een echte aanrader wat ons betreft.

Like1 like
Diana van Kaam
New|Rabobank Nederland Tribe Wonen|

The Box bij Rabobank Nederland Tribe Wonen

The Box heeft een supergoed spel gefaciliteerd voor ons voor een paar honderd collega's (ca 350). We konden zelf vragen en kaartjes aanleveren, waardoor het spel custom made was en de deelnemers op een leuke manier veel van de Tribe Wonen geleerd hebben én elkaar beter hebben leren kennen. Zeer veel complimenten gekregen vanuit het bedrijf. Zeker een aanrader!

Like1 like
Eric Dekker
New|AVROTROS|

Fijne samenwerking

The Box Company verzorgt sinds enkele jaren een 'inhouse' escape room bij AVROTROS die is afgestemd op ons werk. Nieuwe medewerkers spelen aan het einde van hun introductiedag samen een spel waarin ze elkaar en AVROTROS beter leren kennen. The Box Company verzorgt het spel, denkt mee over de uitvoering en -heel belangrijk- is zeer flexibel. Echt een hele fijne partij om mee samen te werken!

Like1 like
Martin van Tintelen
New|Pon Automobielhandel|

Audi Tool Box Experience

Samen met the Box Company hebben we een perfecte werkvorm gecreëerd waarin teamwork, merkbeleving en kennis samen komen, " The Audi Toolbox Experience" . Anderhalf uur zijn de deelnemers fanatiek bezig om als team de meest uiteenlopende opdrachten en vragen te doorlopen. Het is geweldig om het fanatisme te zien in de ogen van de deelnemers en de verbazing als het na anderhalf uur plots eindigt. Een perfecte vorm van Gamification en zeker een aanrader.
De samenwerking met The Box company ervaar ik als prettig, betrouwbaar en zeer professioneel.

Like1 like
Inez van Gendt
New|Linklaters LLP|

The Box Company - great escape experience

Onlangs organiseerde wij een evenement voor studenten en collega's bij ons op kantoor. Wij hebben hiervoor Bert benaderd en na prettig contact kwamen wij al snel tot een overeenkomst. Jip en Kjelt kwamen bij ons op kantoor langs en het was een erg groot succes! Echt iedereen was enthouasiast over het spel, begeleiding was erg goed en we hebben genoten. We raden the Box Company dan ook ZEKER aan voor bedrijfuitjes of events! Nogmaals veel dank Bert, Kjelt en Jip!

Like1 like
Petra van Wijlick
Expert|De Zorggroep Noord-Midden Limburg|

Escape room om op innovatieve manier te ontsnappen

Escape room op beide evenementen geplaatst, heel veel leuke reacties op gekregen, echt een aanrader.
Communicatie verliep heel goed, werd echt meegedacht om onze innovaties terug te laten komen in de escape room.
Op de eerste dag kon de escape room als BOX worden opgezet, de tweede dag moest de BOX rolstoel toegankelijk zijn, helaas lukte dit niet met de BOX, de escape room werd dus in een vergader ruimte opgezet, ook leuk, al is het effect met de BOX leuker.
Mochten jullie deze BOX rolstoel toegankelijk maken dan krijgen jullie van mij 5 volle champagne glazen!

Like1 like
Diane van Veen
New|Gispen|

Fijne samenwerking

Gispen heeft een tailormade escaperoom laten maken bij de Box Company. De samenwerking was heel fijn, verliep soepel. Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen en er werd goed meegedacht. De escaperoom was een daverend succes.

Like1 like
Jeannette Zomer
New|Rabobank Nederland|

Escape & Toolbox Experience verzorgt op 21 en 25 november

Leuke manier om met de teams (totaal 80 personen) en door middel van een gemixte samenstelling deze escape met alle leuke opdrachten in de toolbox voor elkaar te krijgen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Like1 like
Marleen Versmissen
New|

Tool box Experience

De Toolbox Experience als teambuilding activiteit ingezet tijdens onze kerstborrel afgelopen week. Alles keurig in orde en conform de gemaakte afspraken. Zeker een aanrader als groepsactiviteit, voldoende uitdaging en variatie. Tijdsduur van de activiteit ook precies goed. Iedereen heeft genoten.

Like1 like
Floor Floor Weijers
New|Kasparov|

relevant voor elke leeftijd

Wij hebben the box met zes personen gespeeld. De leeftijden varieerden van 20 tot 45 en voor iedereen was het leuk en relevant.
De spellen hebben betrekking tot verschillende competenties, hierdoor kan iedereen wat doen. Daarbij vergt het kennis van het verleden en het heden. Dit maakt het spelen er leuk. The box is ook niet makkelijk waardoor je word uitgedaagd om goed na te denken.
Ik zou dit spel zeker aanbevelen aan vrienden en familie.

Like1 like
Frits Tjalsma
New|Beenen BV|

Toolbox experience

Wij hebben de afgelopen maanden met een aantal afdelingen tweemaal de Toolbox experience gedaan. De reacties vanuit de groepen waren zeer enthousiast. Het mooie van dit evenement is dat je in kleine groepen diverse opdrachten moet uitvoeren en dat hieraan een competitie is verbonden. Hierdoor krijg je heel snel groepsbinding met als gevolg dat mensen intensief gaan samenwerken. Een leuke en gezellige manier van Teambuilding. Daarnaast komen ze naar jouw locatie toe en dat zie ik als een enorme plus. Het is zeker een aanrader.

Like1 like
Lars van Poelgeest
New|Dana incorporated|

gewoon goed

- vooraf heldere en snelle communicatie.
- netjes op tijd alles opgebouwd
- leuke spellen/puzzels, veel variatie
Ik heb geen verdere toevoegingen.

Like1 like
Jessica Tokaya
New|Horizon|

Een echte aanrader!!

The Box Company heeft een geweldige bijdrage geleverd aan het programma van ons Personeelsexperience van Horizon Jeugdzorg en Onderwijs. Voor ruim 600 man wisten ze de mensen te boeien, samen te laten werken, denken in creatieve oplossingen. Kortom, hun game was vernieuwend, heel erg goed in elkaar gezet maar ook heel leuk om dit in teamverband te doen! Ik vond het zeer prettig om met het team van The Box Company samen te werken; ze zijn professioneel, denken met je mee en ze zijn zeer enthousiast. Een echte aanrader als je een origineel event wilt organiseren waarbij het sociale aspect, verbinding en enthousiasme voorop moet staan!

Like1 like

Activiteiten The Box Company

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Oost-Vlaanderen | West-Vlaanderen | Limburg | Henegouwen | Luik | Luxemburg | Namen | Waals-Brabant [+Bruxelles] | Flevoland | Friesland | Gelderland | Groningen | Limburg | Noord-Brabant | Noord-Holland | Overijssel | Drenthe | Utrecht | Zeeland | Zuid-Holland | Netherlands | Belgium
Trefwoorden:
teambuilding | teambuildingactiviteit | teambuildingsactiviteiten | teambuildingsactiviteit | escape room | teambuildingactiviteiten | escape room op eigen locatie | escape room op locatie | escape rooms | escape room grote groep | teambuilding grote groep | bedrijfsactiviteit | activiteiten | activiteit | gaming | cutsom made activiteit | toolbox experience | custom gaming | inhoudelijke activiteit

Nieuws

The Box Company
Teambuilding vanuit huis: Remote Teambuilding Experience!
07 April 2020

The Box Company introduceert: The Remote Teambuilding Experience! Vele mensen werken momenteel vanuit huis. Voorlopig dus weinig tot geen momenten voor een event, een teambuildingsactiviteit, of een borrel. Daarom heeft The Box Company speciaal voor in deze periode een unieke teambuildingsactiviteit ontwikkeld. Deze Remote Teambuilding Experience wordt gespeeld in teams van 5 personen. Iedere deelnemer werkt vanuit huis met ...

Lees meer

Like Reageer
Kevin V.
Leader |

Nice! Ontzettend fijn idee. Benieuwd om het werkende te zien!