Het leukste spel van dit moment voor grote groepen

Het leukste spel van dit moment voor grote groepen

Escape Rooms kennen we ondertussen. Maar wist je dat je deze beleving ook voor een grote groep van 50 tot 2.000 personen kan organiseren op een zelf gekozen locatie?

 

Dit is exact wat The Box Company uit Breda doet. In 2014 vroeg ING Nederland hen een game te ontwikkelen voor 700 personen op een door ING gekozen locatie. Dit was een mooie uitdaging voor The Box Company. Want hoe moesten ze dit logistiek organiseren? Hoe zouden de klassieke puzzels/vraagstukken van een Escape Room game in dit event passen? Geheel op maat voor ING? Echt fysiek ontsnappen uit een ruimte was natuurlijk niet mogelijk met zoveel spelers, hoe losten ze dat op? En vooral, hoe houd je de aandacht van 700 deelnemers vast zodat het spel een echte beleving wordt?

 

 

Escape Room Experience

The Box Company ontwikkelde daarom de 'Escape Room Experience'. De gasten van ING werden opgedeeld in groepen van 7 personen en speelden in één grote ruimte elk aan hun tafel hun eigen Escape Room vol vraagstukken, codes en obstakels. Het bedrijf ontwikkelde de verschillende opdrachten speciaal op maat van ING. Een tablet verbond de groepen met de organisatie, de teams kregen zo heel gericht hints en bleven allemaal mee in de flow. Na die tijd mochten de twee equipes met de hoogste scores naar de spannende finale!

 

 

 

Op iedere locatie, indien gewenst op maat

Inmiddels heeft The Box Company deze beleving voor meer dan 15.000 mensen georganiseerd! Onder andere voor grote groepen van Ahold, Unilever, Airbus, Facebook, ...  De Escape Room Experience kan op ieder gewenste locatie georganiseerd worden en indien gewenst volledig op maat gemaakt worden. Zo kan de Escape Room Experience een mooi onderdeel zijn van jouw event.

 

Het is een teambuildingsactiviteit vol uitdaging, competitie, spanning en fun. Kortom, wie durft?

 

Benieuwd? Kijk voor meer info op:

www.theboxcompany.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Bram Boone
Bram Boone
New|2020-02-27 - 20:38u

Op 02/04/2020 organiseer ik rond Gent een feestje in een leegstaand bedrijfsgebouw.
Dit voor een kleine 100 mensen/collega’s.
Zijn jullie boxen nog vrij en wat is de kostprijs?
Mvg,
Bram Boone

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties