The Box Company komt met kerstspecial van remote teambuilding

The Box Company komt met kerstspecial van remote teambuilding

De Remote Teambuilding Experience van The Box Company blijkt een groot succes. Sinds de lancering in april hebben er ruim 10.000 personen, verspreid over de hele wereld, deelgenomen aan de activiteit.


Met een gemiddeld rapportcijfer van 9.7 (eventplanner.be reviews) wordt het spel ontzettend goed ontvangen door de deelnemers. Afgelopen zomer werd de tweede versie van het spel gelanceerd, Remote Teambuilding - The Next Level, en nu is het tijd voor nog iets nieuws: de 'Remote Teambuilding Kerstspecial'!Kerstspecial 

Speciaal voor de kerstperiode heeft The Box Company een kerstspecial ontwikkeld van de Remote Teambuilding Experience. Een game zoals we van The Box Company gewend zijn, maar dan in een gezellige kerstsfeer. Denk aan sneeuwvlokken, kerstklokken, kerstbomen, kerstballen, candycanes en natuurlijk de kerstman. Het komt allemaal terug in deze variant van de Remote Teambuilding Experience. "De gameplay en de soort opdrachten zijn te vergelijken met de activiteit die je van ons kent, maar dan geheel nieuw ontwikkeld.  Kortom: een ludieke versie die weer veel plezier, humor en competitiviteit moet bieden tijdens de kerstborrel!"


Kerst2.PNGKerstborrel box

Om de beleving nóg beter en gezelliger te maken, kan de activiteit ook aangevuld worden met een heerlijke kerstborrel box. Helemaal in kerstsfeer voor een super gezellige digitale kerstborrel! Er zijn verschillende boxen te bestellen met zowel lekkere drankjes en hapjes als leuke aankleding. 


box.jpgVoor meer informatie:

www.theboxcompany.nl/remote-teambuilding/

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kinepolis Brussel
HoHo Hoor je wat ik zeg?
Kinepolis Brussel|26 November 2020

Op zoek naar het ideale relatiegeschenk voor jouw medewerkers of klanten? Dan moet je eens heel goed luisteren.


Vond jij 2020 ook zo'n hoho-hopeloos jaar? Dat kan niet anders. Alleen al daarom verdient iedereen, van je medewerkers tot je klanten, een geweldig eindejaarsgeschenk. Wil je weten wat het is? Dan moet je eens heel goed luisteren. Elke week spreekt onze Kerstman - mét ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures