header

Teamuitjes

Zoek je 'teamuitjes'? Op onze website vind je eventleveranciers die teamuitjes aanbieden in België. Zo wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Teamuitjes

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 6 reviews over bedrijven in de categorie 'teamuitjes'.
 • Uitjesbazen

  Uitjesbazen

  Uitjesbazen

  Ontzettend leuk bedrijf met veel verschillende uitjes! Zeker de moeite waard om een uitje te boeken. Zelf Out of the box gespeeld echt een teambuilding activiteit! Volgende uitje is weer bij Uitjesbazen!

  Pam Pam - - - 04/08/2019

 • Uitjesbazen

  Uitjesbazen

  Tot in de puntjes verzorgd

  Wat een middag hebben wij gehad. Wij dachten even op een ontspannen uitje te gaan totdat we ineens gegijzeld werden en terecht kwamen in een mysterieuze, zeer mooi opgemaakte escape room. De overvaller met bivakmuts acteerde zeer goed en voorzag ons van de juiste ondersteuning. Uiteindelijk konden we de kamer net op tijd verlaten en konden we het terras op om onze activiteit te evalueren. We hebben er nog lange tijd over gehad hoe vet we het wel niet gehad hadden! Uitjesbazen, bedankt voor dit leuke uitje!

  Willem den Dekker - BV van den Broek - 29/07/2019

 • Uitjesbazen

  Uitjesbazen

  Geweldige middag gehad!

  Onlangs hebben we met onze afdeling (80 personen) een geweldige teambuilding middag gehad. Geweldig om iedereen zo fanatiek en enthousiast bezig te zien. Bedankt Uitjesbazen

  Jasper van Rozendaal - Shell - 12/07/2019

 • Fabrieksuitje

  Fabrieksuitje

  Topweekend!

  Het fabrieksuitje gecombineerd met stadswandeling in Bremen was ronduit een groot succes. Echt super geregeld, we hebben genoten!

  Claudia van Eck - familie - 09/06/2017

Teamuitjes

Op zoek naar 'teamuitjes'? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je niet minder dan bedrijven om je hierbij te helpen. Deze toeleveranciers helpen je graag bij het organiseren van jouw evenement, feest of congres in België.

Teamuitjes: alles op één pagina

Wij hebben alle info over teamuitjes in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als teamuitjes, teamuitje, team uitje, teamuitstapje, teamuitje utrecht, workshops teamuitje, locatie teamuitje, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op eventplanner.be terecht.

Link aanmelden

Je kan zelf gratis een eventbedrijf toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar teamuitjes.

Tags: teamuitje, team uitje, teamuitstapje, teamuitje utrecht, workshops teamuitje, locatie teamuitje, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties