header

Teamuitjes

Zoek je 'teamuitjes'? Op onze website vind je eventleveranciers die teamuitjes aanbieden in België. Zo wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Teamuitjes

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'teamuitjes'.
 • Fabrieksuitje

  Fabrieksuitje

  Topweekend!

  Het fabrieksuitje gecombineerd met stadswandeling in Bremen was ronduit een groot succes. Echt super geregeld, we hebben genoten!

  Claudia van Eck - familie - 09/06/2017

 • Fabrieksuitje

  Fabrieksuitje

  Excursie Mercedes en Airbus Aerospace

  Cor Heek heeft alles keurig geregeld, excursies prima, met name die van Mercedes werd door iedereen als zeer interessant gevonden. Hotel ook keurig, goed centraal gelegen, paar kleine incheck problemen maar ook door Cor prima en snel opgelost, restaurant ook prima alles verzorgd, al met al zeker een aanrader!

  Carla Louwerens - Aon - 09/06/2017

 • Fabrieksuitje

  Fabrieksuitje

  Bezoek Meyer Werft

  Met familie op bezoek geweest bij de Meyer Werft in Papenburg, alles was door Fabrieksuitje goed geregeld, ook het diner na afloop bij Olle Rheen was zeer goed verzorgt. Kortom een aanrader.

  ingrid Scholten - Fokus - 08/06/2017

Teamuitjes

Op zoek naar 'teamuitjes'? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je niet minder dan bedrijven om je hierbij te helpen. Deze toeleveranciers helpen je graag bij het organiseren van jouw evenement, feest of congres in België.

Teamuitjes: alles op één pagina

Wij hebben alle info over teamuitjes in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als teamuitjes, teamuitje, team uitje, teamuitstapje, teamuitje utrecht, workshops teamuitje, locatie teamuitje, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op eventplanner.be terecht.

Link aanmelden

Je kan zelf gratis een eventbedrijf toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar teamuitjes.

Tags: teamuitje, team uitje, teamuitstapje, teamuitje utrecht, workshops teamuitje, locatie teamuitje, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!