Bedrijf organiseert seksorgie als teamuitje

Bedrijf organiseert seksorgie als teamuitje

De tot de Duitse verzekeringsgroep Ergo behorende maatschappij Hamburg-Mannheimer heeft voor zijn beste 100 makelaars als incentive een spetterende seksorgie in Boedapest georganiseerd.

 

 

Dat bevestigt een woordvoerster van de Ergogroep na een bericht in de krant Handelsblatt.

 

Op 5 juni 2007 heeft de maatschappij Hamburg-Mannheimer de traditierijke Gellert-Thermen in Boedapest in een openluchtbordeel omgetoverd, meldt de krant Handelsblatt op gezag van meerdere deelnemers. "Vooraf werden we aan de ingang van de thermen gecontroleerd zoals bij een veiligheidscontrole op een luchthaven", zegt een deelnemer. "Het werd ons uitdrukkelijk verboden om foto's of filmpjes te maken van het evenement."

 

20 prostituées

Alexandra Klemme, woordvoerster van Ergo, bevestigt dat er tijdens een incentive-reis op een avond zowat 20 prostituées aanwezig zijn geweest. Van seks in het openbaar heeft het bedrijf naar eigen zeggen geen weet. De twee voor dat feestje verantwoordelijke kaders werken niet meer voor de maatschappij die gewaagt van een "ernstige aantasting van de gedragscode van ons bedrijf die wij niet meer zullen tolereren". Niettemin zouden volgens enkele deelnemers aan de incentive tal van leden uit het topkader de dag van vandaag nog werkzaam zijn binnen het bedrijf.

 

Stempels

In Handelsblatt vertelt een getuige dat er naast de baden bedden waren geplaatst waarvan iedereen in gezelschap van een prostituée naar eigen goeddunken gebruik kon maken. Stempels op de voorarm van de vrouwen toonden aan hoeveel keer ze al waren gevraagd. Sommigen onder hen zouden meer dan tien keer 'uitverkoren' geweest zijn.

 

Armbanden

Om hen te onderscheiden van gewone hotelgasten droegen de vrouwen van lichte zeden rode, gele en witte armbanden. De draagsters van een witte armband kwamen de chefs en de beste verkopers toe, aldus een andere getuige.

 

Op zoek naar een 'normale' teambuilding of bedrijfsuitje?

Bron: HLN 19/05 via License2Publish

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures